Live-chat for utdanning og ikke-statlige organisasjoner

Imponer kundene dine og øk deres tilfredshet.
 • ✓ Ingen etableringsgebyr   
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Krever ikke kredittkort    
 • ✓ Avbryt når som helst
Overskriftsanimasjon
Helpdesk programvare

Å formere personlige forhold er en av hjørnesteinene av utdanning og ikke-statlige organisasjoner. Den stoler på renter, rykte og støtte fra studenter, donerer og aksjeholdere.

Digital kommunikasjon åpnet opp en dør for nye muligheter for student ombordstigning, planlegning og pengeinnsamlings strategier.

Live-chat er et et idel verktøy for alle institusjoner som ser etter å modernisere deres kundeservice og forme langvarige forhold.

Hva er live-chat?

I tilfelle du lurer på hva akkurat live-chat er, kan vi bryte det ned til tre essensielle komponenter som former en komplett kommunikasjons kanal.

Live-chat programvaren er en del av et komplisert, omni-kanal hjelpepult programvare som inkludere billettering, ringesenter, sosiale media nettverk, kunnskapsbaser, kundeportaler og mange flere.

Live-chat programvaren tilbyr mange funksjoner som kundeservice kan utnytte, som gir dem en fordel over andre kommunikasjon kanaler når de håndterer online oppgaver.

Live-chat verktøyet er et surfe-basert melding vindu som aktiveres når du trykker på en chat widget, også kjent som chat-knappen. Det er en fult tilpassbar og brukervennlige funksjoner som er enkel å integrere på din nettside.

Redigerings chat-knapp
Eksempel på en chat-knapp (klikk for å forstørre)

En værs knapps før-designet stilposisjon, animasjon og så videre kan bli funnet i chat-knapp galleriet eller laget helt fra bunnen av ved å implementere din egen kode.

Chatteknappgalleri
Eksempel på en chat-knapp (klikk for å forstørre)

Legg inn chat-knappen på dine målsider, som Meld deg på, OSS eller donasjoner, og se de positive resultatene.

Live-chat støtte er en tjeneste som organisasjonene gir eksternt til offentligheten eller internt til sine ansatte. Det er den raskeste måte for å løse alle online webside besøkere som trenger det, siden hver sesjon er gjort i ekte-tid, med en menneskelig chat operatør, i stede for en chatbot. 

Eksempel av live-chat støtte

Hva er fordelene med live-chat foran telefon eller e-post?

La oss være oppriktig, verken telefon eller e-post vil bli utdatert i nær framtid. Faktisk, er de fortsatt en foretrukket kanal for en rekke kunder. Det er mange grunner til dette, men det er udiskutabelt at live-chat har vokst i popularitet siden det blei en norm å bruke internett for kommunikasjon.

Tusenårgenerasjon har spesielt omfavnet live-chat porgramvaren. Over 63% av årtusenene foretrekker å ha deres grunnleggende kundestøtte spørsmål svart via en live-chat

Etter som den moderne chat programvaren ble mer sofistikert, har fordelene over telefon og e-post blitt mer tydelig.

Så hva er de fordelene?

La oss se på de 3 beste.

 • Den reduserte vanlige ventetiden. Både telefon og e-post trenger betydelig innsats fra brukerne for å kommunisere. Så kommer det til å holde linjen over telefon for å komme til agenten eller det å skrive og vente på et svar. Live-chat er ikke bare øyeblikkelig, men agenter kan også legge til all slags nødvendige filer, som oppstigings dokumenter eller avtaler.

 • Multitasking. Agenter forstår kampen som trengs for å bytte mellom telefon eller e-post for å hjelpe sine kunder kontinuerlig. Live-chat operatører kan håndtere flere chater uten problem, uten å ødelegge deres konsentrasjon for å gjøre oppgaver i bakgrunnen.  

Resultatet? Lavere operasjonskostnader og økt ROI, siden du ikke trenger og ansette store lag for å ta seg av kommunikasjonskanalene. En god fordel for både EDU og NGO institusjoner, siden de ofte kjører på et trangt budsjett.

I tilfelle forespørselen for chater blir for mye å håndtere, kan dine administratorer alltid sette opp et nummer over hvor mange chatter en agent kan håndtere samtidig eller alt i alt maksimum kø lengde.  

 • Senk billett mengden. Å bli overveldet av innkommende samtaler eller e-poster er noe som er alt for kjent for alle som jobber med kundeservice. Ikke bare det, men telefon eller e-post oppgavene tar generelt lengere tid å løse. Å ha et alternativ for å kontakte ditt støttelag direkte fra websiden 

Alt dette er mulig med live-chat, siden all kommunikasjonen er gjort fra din datamaskins komfort i mens du ser etter kunder eller faste besøkende på nettsiden din.

Du trenger ikke engang en datamaskin. Live-chat er optimalisert for mobiltelefoner og andre sånne type enheter, så ditt lag kan svare fra hvor som helst til hvilken som helst plattform. 

Hva er fordelene med å bruke live-chat foran EDU og NGO institusjoner?

Go beyond merely communicating to ‘connecting’ with people.

Jerry Bruckner - author of The Success Formula For Personal Growth

Utdannings og ideell bedrifter har sett stor endring i deres markedsføring og tjeneste strategi de siste årene. Hoveddriveren er teknologi. Når det ble lettere å koble seg opp globalt, ble det høyere renter for de internasjonale studentene og organisasjonene.

Effektiv kommunikasjon er nøkkelen for å bygge lojalitet.

Live-chat fordeler for EDU

 • Hjelp studenter med søknader, registrering eller andre prosedyrer
 • Ekte-tids råd
 • forslag for forskjellige kurs
 • Forsterket tillit til din student institusjon og dens student kropp
 • Forbedre student og foreldre engasjement
 • Økte mengder søknader og påmeldinger

Live-chat fordeler for NGO institusjoner

 • Økt engasjement med donerer
 • Tilpass forskjellige generasjons tilnærminger
 • Stabil donor støtte i bytte mot positiv service opplevelse
 • Den forbedrede forståelsen mellom dine donorer og dine organisasjoner
 • Samling av data for din neste pengeinnsamlings strategi
 • Guide dine donorer gjennom forskjellige stadier av deres beslutningstaking, for eksempel donasjon prosessen.

Hvilke funksjoner av live-chat kan EDU og NGO institusjoner bruke i deres kundestøtte strategi?

Det er viktig og holde dine individuelle eller bedrifts donorer eller students informasjon og profiler som en del av din neste pengeinnsamling, aksjonærer eller registrerings strategi.

Eksempel av en universal innboks (trykk for å forstørre)

Hver chat sesjon er konvertert til billetter og lagret i en universal, delt innboks. Dine chat agenter kan hente og lagre data fra samtalen, takket være en bygget-inn CRM. Alle agenter vill kunne svare siden de vil ha all den nødvendige informasjonen klar og tilgengelig hele tiden.

En av de mest essensielle og multifunksjonelle funksjonene, proaktiv chat invitasjon, er en tidsbestemt popup-melding som vises på en nettside som en tilpasset invitasjon eller introduksjon.

 Galleri for chatteinvitasjoner
Eksempel på et chatteinvitasjonsgalleri (klikk for å forstørre)

Gjennom  å overvåke den gjeldene URL-en av live-chat besøkende, kan du nå ut og tilby en hjelpende hånd. Agenter kan lage enkle eller flere invitasjoner eller skru dem helt av vis alle agentene holder på med andre chatter.

Nåværende URL av live-chat besøkende
Eksempel av webside besøkssporing (trykk for å forstørre)

Et alternativ men brukbar funksjon for agenter som foretrekker å være et steg foran kundene. Under chat-samtaler, kan agenten observere hva han skriver og forbedre svarene før kunden trykker send.

Sanntid skriving

Hermetiske svar strømlinjer arbeidsflyten ved å bruke lagret og forhåndsdefinerte kort tekst svar til de mest vanlige spørsmål.

Automatiske meldinger
Eksempel av hermetiske svar (trykk for å forstørre)

chat-ruting er vitalt vis chaten skal nå den rette avdelingen av en relevant faktuelt eller kampanje prosjekt lag. Agenter eller administratorer kan velge mellom tre forhåndsdefinerte rute alternativer for å sikre en nøyaktig kommunikasjon:

 • Tilfeldig oppdrag
 • Ring til alle
 • Maks utnyttelse
Chattedirstribusjon
Eksempel på chattedistribusjon (klikk for å forstørre)

Koder kan bli lagt til enten manuelt eller automatisk til spesifikke ord eller fraser, noe som lager en tilpasset arbeidsflyt for en individuell agent.

Koder-Funksjoner-LiveAgent
Eksempler av koder (trykk for å forstørre)

Godtar input og tilbakemelding fra klienter og rangering av agentenes effektivitet eller den generelle tilfredsheten med en chat sesjon.

Agentrangering
Eksempel på rangering av agent (klikk for å forstørre)

Studenter, bestanddeler eller donerer kan komme fra alle hjørnene av verden. Live-chat lar ditt institutt bli generelt global ved å bruke språk tilpassete widgeter.  

Eksempel på en flere-språks chat widget (trykk for å forstørre)

For å gi en enda mer personlig berøring til dine kunder tjeneste, bruk videoer og chater samtidig. Sett det opp på samme måte som med chat-knappen ved å plassere chat-video knappen på din webside spesifikke side.

etterligning nåtid video-chat nettleserbasert
Eksempel av en video-chat (trykk for å forstørre)

Vis du ønsker og se alle våre rimelige planer som tilbyr ekstra funksjoner, dra til våres pris side.

Hva er rettlingslinjene og reglene for en chat-samtale

Chat-samtalen varierer, å kommer an på situasjonen, men noen protokoller og regler må bli fulgt ved nettkommunikasjon.

Individuelt eller i grupper, må en hver chat-operativ besitte ett fult antall av kundeservice ferdigheter, som strekker seg fra harde ferdigheter som datamaskin leseferdigheter, gramatikkferdigheter eller skrive hastighet til myke ferdigheter som empati og tålmodighet. Alle disse former en komplett nett-chat etikette.

Live-chat samtaler er rask utveksling av informasjon, så agentene må være eksperter innen emnet. Å implementere og opprettholde en kunnskapsbase kan serveres som en god kilde av informasjon for agenter og kunder som foretrekker slev-tjeneste foran tradisjonell støtte. 

Stand out from your competitors with a strong
customer-centric culture​

Kan utkontraktering av deres kundestøtte gi profitt til EDU og NGO institutter?

Det har blitt mye mer standard for en bedrift og en institusjon å utkontraktere deres kundeservice lag.

Den primære motivasjonen er tids-administrering, budsjett bekymringer, og arbeidsmengde. De fleste EDU og NGO institusjon ansetter ikke et massivt støtte lag og jobber ikke døgnet rundt, så deres støtte timer er limitert. Heldigvis, eksiterer spesialiserte senter for akkurat denne grunnen

Lær mer om fordelene med å utkontraktere din LiveAgent konto her

Hvordan integrere live-chat programvarer til din webside?

Det å integrere en live-chat knapp til din webside er like enkelt som å lære 2+2=4. Når du registrerer deg og for en innlogging for din LiveAgent konto, så er alt som trenges og gjøre å enkelt kopiere og lime inn en kort HTML kode.

Vet om du om noe annet som er bra? Det trengs ikke installeres noen andre ekstra programvarer. Men, vis du ønsker og integrere med tredjepersons programvarer, apper eller plugins for å forbedre din kundeservice erfaring, så er det fullt støtte gjennom Native eller Zapier integrasjoner.

Sikkerhet

Beskyt dine studenters og doneres data. LiveAgents kombinerte sikkerhets funksjon vil holde dine tanker med fred, ved å vite at all deres data er trygg og sikker.

Her er noen av sikkerhets funksjonene vi tilbyr: 

Kunnskapsbase

Som ordtaket sier, “Kunnskaps er makt.” med dette i tankene, blir våres kunnskapsbase kontinuerlig oppdatert med ny informasjon. Ikke bare det, men vi oppfordrer også våres abonnerer om å bidra eller bygge samfunn gjennom våres kundeportal.     

 

Still not convinced?

Start a free-14 day trial, no credit card required.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

bytte til en bra live-chat programvare med multikanal billett system. Forbered din hjelpepult med e-post, sosiale media, og mye mer.

Brukervennlige alternativ - LiveAgent

LiveAgent er en hjelpepult-løsning med live-chat-evnen som hjelper over 150 millioner brukere og 40 000 bedrifter over hele verden. Plattformen forbedrer kundeopplevelsen med lynraske svar, noe som fører til økt tilfredshet og lojalitet. Bedrifter på plattformen kan øke inntektene sine og kundeverdien med dedikerte verktøy, og oppnå deres mål.

Leter du etter et bedre alternativ til LivePerson? Vurder LiveAgent, prisvinnende flerkanals helpdesk-programvare.

Leter du etter et bedre LivePerson-alternativ?

LiveAgent er en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler. Flere bedriftseiere og ledere anbefaler produktet for rask og nøyaktig kundestøtte, økt kundetilfredshet og salg, samt økt tilbakesvarstid. En portal som øker kundeservice kan også være en fordel.

LiveAgent har mer enn 175 funksjoner, over 40 integrasjoner og en flott pris. Se hvorfor du bør bytte fra HelpCrunch til LiveAgent.

Leter du etter et HelpCrunch-alternativ?

LiveAgent blir hyllet av brukere som tidligere brukte ZenDesk eller andre helpdesk-løsninger. Brukerne trekker frem funksjonaliteten, brukervennligheten, god valuta for pengene, stabiliteten og støtten, samt integrasjoner og muligheten til å legge ved filer i e-postene. Flere nevner også at LiveAgent er et rimeligere alternativ enn Zendesk.

LiveAgent er et perfekt alternativ til SysAid. Finn ut mer om vår help desk og start din gratis prøveperiode i dag.

SysAid alternativ - LiveAgent

LiveAgent er et verktøy som hjelper bedrifter med å forbedre kundeservicen. Kunder som har brukt systemet, sier at det hjelper dem med å kommunisere bedre med kundene sine. Bedrifter som har brukt LiveAgent sier at det hjelper dem å øke kundetilfredsheten, salget og å tilby en bedre kundeopplevelse. Kundene setter pris på at LiveAgent gjør det enkelt å håndtere mange henvendelser fra forskjellige kanaler.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo