Kunde suksess programvare for bedre kundeopplevelser

Stor kundesuksessprogramvare lar deg tilby god kundestøtte. Vår alt-i-ett-løsning lar deg fokusere på å bygge nye relasjoner med kundene dine fordi den fokuserer på personalisering, hastighet og nytte.

LiveAgent lar deg kombinere alle kundekommunikasjonskanalene dine i en samlet innboks som alle i bedriften din har tilgang til. Dette gjør at alle ansatte kan se alle kundeinteraksjoner på ett sted og gir agenter muligheten til å begynne å bygge relasjoner med kundene dine.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Hvorfor du trenger Kunde suksess programvarer

Nøkkelen til suksess i kundeservice er å ha et godt forhold til kundene dine. For å oppnå det er det viktig å gjøre det til en vane å svare på kundespørsmål raskt, effektivt og på en personlig måte. Imidlertid står mange online virksomheter overfor utfordringer når det gjelder å administrere spørsmålene i helpepulten, som igjen hindrer dem i å gi effektive svar.

questions illustration

Følgene problem er de mest rapporterte når det kommer til å administrere hjelpepult oppgaver:

inbox cleanup - illustration

Tapte e-poster

De fleste e-postklienter der ute gjør det vanskelig å jobbe innenfor en delt innboks, da de ikke ble opprettet med tanke på samarbeid. Når du for eksempel arbeider med Outlook, kan du slette en medarbeiders arbeid uten at de selv vet det og omvendt. Som et resultat kan viktige e-postmeldinger lett gå seg vill, overse eller til og med slettes. Med LiveAgent vil alle ansatte ha tilgang til en delt innboks, noe som gjør det enkelt for lag å samarbeide.

Trege svar

Det er ikke en god policy å la kundene vente, ettersom de kan bli frustrerte. Imidlertid er dette ofte realiteten til kundeservice. Dette gjelder spesielt for organisasjoner med store støtteteam, da det er lett å overse viktige e-poster til det er for sent.

Imidlertid kan du med LiveAgent sette opp påminnelser for å følge opp e-post med høy prioritet. Som et resultat vil teamet ditt alltid fange viktige e-poster før det er for sent.

woman sitting down in office at her desk working on laptop and taking notes
Test email campaigns

Vanskeligheter med å samarbeide

Hvis du har et stort kundeserviceteam, kan det være vanskelig for alle å samarbeide ved hjelp av tradisjonelle e-postbokser. For eksempel, hvis teammedlemmer drar på ferie og de mottar viktige meldinger, kan de gå seg vill eller glemme.

Løsningen? LiveAgent gir deg en delt bedriftsinnboks som gjør at ansatte kan dele arbeidsmengden til utilgjengelige agenter.

Opptred administrering

Uten et delt system for styring av kundekommunikasjon er det ekstremt vanskelig å vurdere ytelsen til kundesupport. Med LiveAgent kan du overvåke alle meldingene som flyter mellom teamet ditt og kundene dine. Du kan enkelt oppdage problemer eller belønne teammedlemmer som gir kundene utmerket service.

Cartoon woman looking at graph

Møt LiveAgent - multi kanal kommunikasjons plattformen

Spor oppgaver og svar på dem

LiveAgent gir alle dine lag medlemmer en enkel vei på å spore kunders oppgaver og svare på dem. Den integrere alle formene av kunde kommunikasjon inn til en sømløs programvare

Multi-kanal løsninger for din bedrift

Endte om kundene kontakter deg via ringesenter, live-chat, sosiale media eller gjennom e-post, LiveAgent dekker deg så ditt lag kan kontinuerlig overvåke kunde kommunikasjon.

Kommuniser effektivt med LiveAgent

Nøkkelen til kunde suksess er kommunikasjon, og LiveAgent gir deg og ditt lag verktøyene du trenger for å kommunisere effektivt.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerer utmerket live-chat, billettering og automasjon som lar oss gi eksepsjonell støtte til våre kunder.

black Slido logo

Avanserte funksjoner

LiveAgent gir mange verktøy som kan ha lage en dramatisk innvirkning på ditt lags opptreden, og på din kundeservice suksess. Sammen lar disse verktøyene ditt lag sømløst kommunisere med dine kunder over flere kanaler.

email ticketing - illustration
Savings illustration

Den beste verdien for dine penger

Våres kunde suksess programvare har den høyeste rangeringen i sektoren og utklasser andre kundeservice programvarer som er dyrere og som gir mye mindre funksjoner.

Mobil hjelpepult applikasjon

Å sikre kundesuksess betyr å tilby kundene dine en flerkanalsopplevelse. Derfor har vi utviklet en dedikert, native app for både Android og iOS som integreres sømløst med webklienten din.

Selv om personalet ditt er borte fra skrivebordet sitt, kan de fortsette å samhandle med kundene dine via e-post, telefon og sosiale medier – alt på appen deres. Resultatet? Hver viktige melding vil motta et raskt svar.

Mobile application - illustration
connected world map

Helt flerspråklig

Vår kundesuksessprogramvare brukes over hele verden og leveres med full til delvis flerspråklig støtte. Den tilbyr 40+ app-språk og lar deg tilpasse alle spesielle bokstav- eller bokstavaksenter i applikasjonen.

Dette gir personalet ditt mulighet til å bruke morsmålet sitt når de svarer på kundespørsmål og forespørsler, og betyr at kundene dine kan søke hjelp på sitt eget språk.

Funksjoner som du trenger

Vårt intuitive billettsystem lar deg se alle dine kundeinteraksjoner på et øyeblikk, og lar deg automatisere mange vanlige kundeserviceoppgaver. Personalet ditt kan umiddelbart bytte mellom forskjellige kommunikasjonsformer, og du kan skreddersy kundeopplevelsen din etter de spesifikke behovene i din sektor ved å lage kontaktskjemaer og skreddersydde supportsentre.

LiveAgent forbedres og lager nye funksjoner konstant. LiveAgent gir allerede mer en 179+ hjelpepult funksjoner og over 40 integrasjoner.

features overview - integration

Over 21,000 bedrifter kan ikke ha feil

LiveAgent er klarert av noen av de største og mest prestisjetunge selskapene i verden. Les våres suksess historie og attester for å finne ut hvordan LiveAgent kan hjelpe deg med å oppnå kunde suksess, sikre kundelojalitet, og ta din kundestøtte til det neste nivå.

app installation - illustration

LiveAgent tilpasser seg etter din bedrift

LiveAgent gir et kraftig kundesuksessverktøy for både nye og eksisterende selskaper. Hvis du nettopp starter en bedrift, vil det gi deg mulighet til raskt å bygge en kundebase og bygge lojalitet blant kundene dine. Hvis du er et etablert selskap som ønsker å ta kundeopplevelsen din til neste nivå, vil integrering av alle kundekommunikasjonskanalene i ett sentralisert system tillate personalet å kommunisere med kundene dine mye enklere og mer effektivt.

Vi har designet LiveAgent som en smidig kundeserviceløsning, og programvaren vår passer for bedrifter i alle størrelser. Uansett hvilken sektor du befinner deg i, eller hvor stort selskapet ditt er, kan vi hjelpe deg med å bygge bedre kommunikasjon med kundene dine.

Hva er kunde suksess programvare?

Programvare for kundesuksess vil hjelpe deg og teamet ditt med å administrere interaksjoner med kundene dine. LiveAgent er en SaaS-løsning som bringer all kommunikasjonen din i ett sømløst system.

Kundene dine bruker en rekke måter å nå ut som e-post, telefon, messengers eller live chat, slik at all kommunikasjon på ett sted hjelper kundeserviceagenter å forstå kundesaker bedre og svare raskere. LiveAgent sikrer også din interne kommunikasjon slik at du kan holde sensitive kundedata trygge.

Kundeservicesuksess er nøkkelen til å bygge en vellykket bedrift og et sterkt e-handelssamfunn. Programvare for kundesuksess kan forbedre måten du kommuniserer med kundene dine dramatisk på. Ikke bare vil de ansatte kunne nå kunder på tvers av flere kanaler, men du kan også overvåke ytelsen til kundeservicen.

customer FAQ - illustration
to do list - illustration

Hvordan velge den rette programvaren

Markedet for kundesuksessprogramvare er overfylt, men hver leverandør vil tilby deg et annet sett med verktøy. Som med alle kjøpsbeslutninger, vil dine behov for kundesuksessprogramvare avhenge av bransjesektoren, størrelsen på virksomheten din og dine personlige behov.

De fleste programvareleverandører tilbyr grunnleggende funksjoner som inkluderer billetter, live chat eller et analytisk dashbord. De som er mer avanserte har automatisering, flere kunnskapsbaserte støttesystemer eller et annet verktøy for samarbeid.

Med LiveAgent gikk vi et skritt videre. Vi bygget call center-programvare rett inn i plattformen vår, slik at du enkelt kan bytte mellom telefonsamtaler og andre former for kommunikasjon. LiveAgent støtter også meldinger fra sosiale medier direkte fra det innebygde dashbordet, hvor du også kan svare på sosiale medier. Vårt unike billettsystem bringer alle former for kommunikasjon på ett sted.

Kunde suksess programvare sammenligning

Med så mange alternativer på markedet kan det være en skremmende oppgave å velge en kundesuksessprogramvare. Derfor har vi bygget LiveAgent for å være så smidig som mulig. Hvis du bare har ett medlem av kundesupportteamet, ikke noe problem: LiveAgent vil holde alle meldingene sine organisert. Hvis du har et stort team som arbeider med kundespørsmål, vil LiveAgent tillate dem å samarbeide og gi kundene dine den best mulige opplevelsen.

LiveAgent tilbyr alle disse funksjonene gjennom et intuitivt brukergrensesnitt som er enkelt å lære, og som du kan se viktige beregninger som indikerer hvor godt du betjener kundene dine. Å bruke LiveAgent er et røverkjøp, ettersom du får alle disse nyttige funksjonene til prisen for en gjennomsnittlig middag for to.

Mobile testing illustration

Du vil være i gode hender!

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Relaterte artikler tilKunde suksess programvare
LiveAgent er et pålitelig og skalerbart billettverktøy for effektiv kundeservice. Det gir bedrifter muligheten til å administrere og følge opp kundehenvendelser på en effektiv måte, noe som resulterer i reduserte svartider, bedre kundetilfredshet og økt ansatt produktivitet.

Billettprogramvare Dybdeundersøkelse

LiveAgent er et pålitelig og skalerbart billettverktøy for effektiv kundeservice. Det gir bedrifter muligheten til å administrere og følge opp kundehenvendelser på en effektiv måte, noe som resulterer i reduserte svartider, bedre kundetilfredshet og økt ansatt produktivitet.

Fremragende kundeservice kan være en nøkkelstrategi for å bygge salg, inntekter og kundetilfredshet. Representantene må ha god kunnskap.

Enestående kundeservice

Drive salg og kundetilfredshet ved å levere enestående kundeservice gjennom kunnskapsrike agenter, varierte kontaktmuligheter og bruk av LiveAgent-programvaren.

Gå videre med kundeinteraksjonsprogramvaren i dag. Hold deg oppdatert på alle kundeforespørsler og gjør kundeopplevelsen bedre på alle kanaler.

Gå hånd i hånd med kundene dine

LiveAgent er en populær live chat-løsning som hjelper bedrifter med å forbedre kundeservice, øke kundetilfredshet og øke salg og konvertering.

Programvare for innkommende kundesenter kan hjelpe deg med å sette opp et virtuelt kundesenter. Administrer enkelt inngående kundekommunikasjon, forbedre støtteteamets ytelse og generer mer inngående salg. Velg den rette for dine behov.

Innkommende ringesenter programvare

Kundeservice og salgseffektivitet kan forbedres ved bruk av programvare som LiveAgent, som tilbyr ulike kommunikasjonskanaler og pålitelige tjenester.

Kundekontaktprogramvare er et program som øker effektiviteten til et kontaktsenter. Lær mer ved å utforske LiveAgent-ordlisten.

Programvare for kundekontakt

Start en GRATIS prøveperiode hos LiveAgent for å få tilgang til funksjoner som integrasjoner, datamigrering og en brukerstøtteportal.

Bli kjent med mer om kundesenterløsning. Forstå kundestøttekonsepter i dybden med enkle forklaringer fra fagfolk.

Kundesenterløsning

En kundesenterløsning forbedrer B2C-kommunikasjonen, sentraliserer arbeidsstyrken og øker produktiviteten til agentene for å gi en bedre kundeserviceopplevelse.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo