Spy Dialer anmeldelse

Spy Dialer er en gratis nettside som tilbyr omvendt telefonnummeroppslagstjenester som hjelper brukerne med å finne informasjon om ukjente numre. Nettstedet har en omfattende database og fungerer med VoIP-numre. Selv om resultatene ikke alltid er nøyaktige, tilbyr Spy Dialer mange nyttige funksjoner, inkludert rapportering av spamnummer og sletting av personlig informasjon fra databasen. Kundesentre og kundestøtteagenter kan også dra nytte av Spy Dialer for å forbedre arbeidseffektiviteten. Til tross for noen ulemper, er Spy Dialer et flott gratis alternativ for å finne informasjon om uidentifiserte numre uten å betale ekstra avgifter.
Spy Dialer anmeldelse
Compare Spy Dialer anmeldelse with other in: How Spy Dialer anmeldelse is doing on review portals
3.2
Average rating based on data from trusted review portals
144 reviews

Spy Dialer er en gratis tjeneste som lar deg gjøre et omvendt telefonnummeroppslag på nettsiden deres for å finne ut hvem som står bak et ukjent nummer. Spy Dialer tilbyr noen tilleggsfunksjoner som kan hjelpe deg med å undersøke nærmere og få…

Pricing
Starting from:
$ gratis   per måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
4
Brukererfaring
4
Pris
5
Gjennomføring
3

Key takeaways

Pros

  • Helt gratis
  • Lett å bruke
  • Du kan se den ukjente oppringeren
  • Fungerer med VoIP-numre

Cons

  • Mange annonser på nettsiden
  • Resultatene er ikke alltid nøyaktige

Komme i gang med Spy Dialer

Spy Dialer tilbyr en gratis omvendt telefonnummeroppslagstjeneste som hjelper deg å lete etter uidentifiserte numre.

Nettstedet er ganske enkelt og veldig lett å navigere. Du skriver bare inn det ukjente telefonnummeret, navnet, adressen eller e-posten i søkefeltet på hovedsiden. Vent deretter et par sekunder til resultatene vises.

Spy Dialer search bar

Basert på mengden data Spy Dialer har om en bestemt person og/eller organisasjon, vil du kunne se informasjon som navn på eier, mulig adresse som nummeret er knyttet til, og type telefonnummer (fasttelefon). , mobiltelefon, VoIP-nummer).

I tillegg har du noen flere alternativer du kan velge mellom:

Du kan klikke “Rapporter anrop” som rapporterer til Spy Dialer om at nummeret er spam eller annen støtende aktivitet. Spy Dialer vil da informere de andre brukerne. Det er 100 % anonymt og nummereieren vil ikke bli varslet.

Et annet alternativ er å «høre talemelding». Betydningen kan være litt uklar, men hva dette gjør er at Spy Dialer vil spionere nummeret. Du vil høre den automatiske meldingen som er forhåndsinnspilt av Spy Dialer, pluss personens forhåndsinnspilte talepost.

Når du velger “Telefonsøppelpost” og klikker “Søk”, vil den vise deg om Spy Dialer klassifiserer nummeret som søppelpost. Hvis nummeret rapporteres gjennom “Rapporter anrop”, vil Spy Dialer vise nummeret som spam.

Spy Dialer search options
Spy Dialer search result

Nettsiden inneholder grunnleggende informasjon om hvordan tjenesten fungerer og hvordan de samler inn dataene sine. De har også en FAQ-seksjon hvor du kan finne korte svar og forklaringer som skal hjelpe deg å bedre forstå hva de gjør og hvordan de fungerer.

Funksjoner

Spy Ring et nummer

En ting du kan gjøre er å ringe et nummer som ukjent. Denne funksjonen lar deg ringe et ukjent nummer du har funnet på nettsiden. Mottakeren av denne typen anrop kan ikke spore hvem som ringte. Hvis de svarer, vil de høre en automatisert telefonsvarer som informerer dem om at de har blitt spionoppringt.

Spy Dialer - Search by people

Tilleggsfunksjoner

Spy Dialer tilbyr ikke mange tilleggsfunksjoner sammenlignet med konkurrentene. De fokuserer stort sett på omvendt telefonnummeroppslag, men du kan også søke basert på navn, adresse og e-postadresse.

Nettstedet fungerer kun med amerikanske mobiltelefonnumre. Derfor kan du ikke søke etter internasjonale telefonnumre.

Personvernreglene deres er satt til å beskytte brukerne deres. De sørger for at ingen av personopplysningene deles med tredjeparter

Oppt-out-funksjon

De har også et opt-out-alternativ som lar brukerne deres fra alle stater slette personlig informasjon fra databasen deres.

Denne prosessen er enkel og rask. Du velger en stat der du bor, og nettstedet viser personvernlovene i den staten. Etter dette trinnet kan du enten melde deg ut med en gang eller sjekke hva slags personlig informasjon Spy Dialer har om deg.

Spy Dialer - Opt-put your data feature

Kundeservice

Hvis du har problemer under prosessen, kan du kontakte kundestøtte ved å fylle ut et skjema på nettsiden. Du skriver inn den nødvendige informasjonen og beskriver kort problemet ditt.

Spy Dialer contact form

Hvordan kan telefonsentre bruke Spy Dialer?

Spy Dialer kan være svært fordelaktig for kundesentre og kundestøtteagenter for å identifisere den som ringer med telefonnummeret deres for å forbedre arbeidseffektiviteten. Det kan hjelpe med å bekrefte innringerens identitet og spore ytterligere kontaktinformasjon til en kunde som kontaktet støtteteamet, men som ikke la igjen kontaktinformasjonen. Du kan også bruke Spy Dialer hvis det var en feil i kundesentersystemet og kundeinformasjonen ikke ble lagret riktig.

Dessuten kan den gi tilleggsinformasjon om den som ringer, for eksempel deres plassering eller andre kontaktdetaljer. Bedrifter kan deretter bruke disse dataene til markedsføringsformål eller salgsarbeid.

Spy Dialer kan hjelpe med å identifisere spøkringere eller andre upassende typer interaksjoner som kundestøtteagentene dine må forholde seg til. Å identifisere og blokkere disse innringerne bidrar til å unngå ubehagelige situasjoner og forbedre effektiviteten ved kun å fokusere på legitime kunder.

Det er imidlertid viktig å sjekke lovbestemmelsene i et bestemt land eller jurisdiksjon for å unngå problemer. Generelt er det lovlig å bruke omvendte telefonnummeroppslagstjenester for forretningsformål hvis det ikke deles eller selges til tredjeparter uten kundens samtykke.

Ytelse og brukeropplevelse

I løpet av noen få sekunder vil nettstedet generere informasjon relatert til nummeret som er lagt inn i søkefeltet.

Hvis Spy Dialer finner nummeret, vil det vise deg navnet knyttet til det. Deretter kan du velge mellom noen få forskjellige alternativer for å få mer informasjon. Hvis du klikker “Telefondetaljer”, vil den vise deg den mulige plasseringen og typen telefonnummer (fasttelefon, mobilnummer, VoIP, brennerapper, etc.).

Det som er bra med Spy Dialer er at det også fungerer med VoIP-numre, noe som er et stort pluss sammenlignet med noen av deres konkurrenter på markedet.

Det er fortsatt stor sjanse for at du ikke finner mange nummere. Det kan være på grunn av opt-out-alternativet som lar folk slette sin private informasjon fra Spy Dialers database, eller det kan være fordi Spy Dialer får dataene sine fra en offentlig kilde som ikke alltid er 100% nøyaktig og oppdatert. Derfor er det viktig å ha noen begrensninger i bakhodet.

Spy Dialer - No results found

En ting som er veldig vanskelig å overse er antall annonser som vises på nettstedet. De kan være forstyrrende fordi de får nettstedet til å se altfor rotete ut, noe som kan ødelegge brukeropplevelsen.

Spy Dialer er kun tilgjengelig som et nettsted og har for øyeblikket ingen mobilapp.

Priser

Spy Dialer tilbyr alle disse funksjonene gratis. Det er ingen ekstra avgifter, og de fungerer ikke på abonnementsbasis. De oppfordrer imidlertid brukerne til å verifisere resultatene med andre leverandører av omvendt telefonoppslag, eller å bruke disse leverandørene for mer detaljert informasjon.

Konklusjon

Avslutningsvis er nettsiden responsiv og veldig enkel å bruke. Den har en ganske omfattende database og kan finne mange forskjellige tall og informasjon knyttet til dem. Kontroller imidlertid informasjonen som Spy Dialer gir bare for å være sikker på at resultatene er nøyaktige. Totalt sett er det et flott gratis alternativ fordi du kan få tilgang til mye informasjon uten å betale ekstra avgifter.

Felles problemer

Spy Dialer fungerer ikke utenfor USA

Dessverre fungerer Spy Dialer bare med amerikanske telefonnumre fordi databasen deres er begrenset til USA.

Jeg kan ikke endre/korrigere informasjonen Spy Dialer har på meg

Dette er for øyeblikket ikke mulig å gjøre. Det eneste tilgjengelige alternativet er å fullstendig fjerne informasjonen på «Fjern informasjonen min»-siden.

Spy Dialer fant ikke nummeret

Det er vanlig at tjenester for omvendt telefonoppslag ikke finner informasjon om et bestemt telefonnummer. Spy Dialer henter dataene sine fra en offentlig database som ikke oppdateres regelmessig. Derfor kan det mangle informasjon. Spy Dialer tilbyr også opt-out-alternativet som lar folk fjerne informasjonen sin fra databasen, noe som kan føre til mangel på data knyttet til et bestemt nummer.

Product reviews

Få mer informasjon om den prediktive oppringeren. Forstå i dybden med forklaringer fra fagfolk.

Prediktiv oppringer

LiveAgent er et selskap som tilbyr programvare for kundeservice. Populære løsninger inkluderer VoIP-telefonsystemer, klagehåndteringssystemer, programvare for innkommende kundesenter og selvbetjent programvare. De tilbyr også opplæring, blogger og webinarer. LiveAgent er tilgjengelig for samarbeidspartnere, og du kan kontakte dem for å avtale en demo. Våre nettsider bruker cookies.

Bli kjent med programvare for oppringersporing. Forstå kundestøttekonsepter i dybden med enkle forklaringer fra fagfolk.

Programvare for sporing av innringere

Programvare for sporing av innringere registrerer informasjon som geografisk plassering og telefonnummer for å koble online og offline markedsføringstiltak. Programvaren tilordner et nummer til bedriftstelefonlinjen og ruter samtaler til angitt avdeling. Programvaren hjelper markedsførere å forstå markedsførings-ROI og konsentrere seg om å forbedre markedsføringsbudskapene. Den optimaliserer også kundestøtteteamets service og øker kundetilfredsheten ved sanntidsinnsikt og effektiv håndtering av innkommende samtaler gjennom kundereisen.

Få mer informasjon om telefonsentertelefonen. Forstå dybdeforklaringer fra fagfolk.

Ringesenter telefon

LiveAgent er en programvare for kundeservice som har en vennlig grensesnitt og avanserte funksjoner. Det tilbyr ulike integrasjoner og alternativer, og er en populær løsning for telefon- og e-postbehandling. LiveAgent gir også brukerstøtte og har en statusportal, og tilbyr gratis prøveversjon. Det er utviklet av Quality Unit, LLC og er underlagt vilkårene i GDPR, samt konkurransepolitikker og personvernregler. Kundene kan kontakte salgsrepresentanter og abonnere på nyhetsbrev for å holde seg oppdatert på LiveAgent-oppdateringer og rabatter.

En omfattende programvare for overvåking av telefonsenter lar deg strømlinjeforme og forbedre kvaliteten på samtalene dine.

Samtaleovervåkingsprogramvare

Programvare for overvåking av telefonsenter lar bedrifter overvåke samtaler og forbedre kundeservicen. Veiledere kan lytte til samtaler og tilby opplæring til agenter. LiveAgent tilbyr også skybasert kundesenterprogramvare med samtaleovervåking. Administratorer og personer med roller som har rettigheter har tilgang til dette verktøyet. Gjennomsnittskostnaden er $50 per bruker per måned, men LiveAgent har en billigere løsning på $39 per bruker per måned.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo