Stressfri støtteprogramvare for sosiale medier

Len deg tilbake og slapp av mens LiveAgent konverterer alle varsler til billetter.

 • ✓ Ingen konfigureringsavgift
 • ✓ Kundeservice 24/7
 • ✓ Krever ikke kredittkort
 • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Social
Social media support software

Støtte for sosiale medier i helpdesk

LiveAgent er en omni-channel helpdesk-programvare som samler alle dine kundeinteraksjoner fra flere sosiale nettverk og organiserer dem logisk på ett sted. Ved å bruke LiveAgent for kundeservice kan du fokusere på de viktigste forretnings-oppgavene samtidig som du holder kundetilfredsheten høy.

Støtten for sosiale medier fra LiveAgent er rask, effektiv og kostnadseffektiv. Prøv det i dag.

 • Category leaders badge for 2022 from GetApp
 • G2 badge for best relationship in small business summer 2022
 • G2 badge for best performer in mid-market summer 2022

La LiveAgent håndtere meldingene dine på sosiale medier

Blir du ofte distrahert av meldinger fra sosiale medier fra potensielle prospekter og kunder? Det kan du bare glemme. Koble alle sosiale mediekanaler til LiveAgent og dra nytte av den avanserte automatiseringen. Med en ubegrenset historie og enhetlige meldinger får du et fullstendig bilde av hver person du noen gang snakker med.

Hva er inkludert?

Facebook

Vår Facebook-integrasjon eliminerer behovet for å overvåke flere enheter, sosiale medie kontoer og deling av påloggingsinformasjon. Alle agenter kan svare på billetter fra den universelle innboksen din. Dermed er det ikke nødvendig å være avhengig av en Facebook side administrator. Det er enkelt å bruke Facebook-integrasjonen din. Bare koble din Facebook bedriftsside (eller -sider!) til LiveAgent-dashbordet og kom i gang. Eventuelle kommentarer på sosiale innlegg eller omtaler av siden din blir automatisk konvertert til billetter, som du kan svare på og deretter arkivere. Som et resultat kan det hjelpe deg med å bygge et lojalt nettsamfunn ved å øke kundeengasjementet.
Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent
Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgents Facebook Messenger integrasjon lar deg chatte i sanntid med kundene dine. Når Facebook siden din mottar en direktemelding, konverteres den umiddelbart til en billett og skyves inn i LiveAgent-dashbordet. Du kan enkelt svare, sende vedlegg eller til og med trykke på “Liker”-knappen.

Twitter

LiveAgents Twitter-integrasjon lar deg overvåke alle @omtaler av din side eller hvilken som helst #hashtags etter eget valg.

Bare koble Twitter-kontoen din til LiveAgent-dashbordet og velg hvilke hashtags og omtaler du vil overvåke. Alle overvåkede hashtags og omtaler blir automatisk konvertert til billetter, og kan automatisk tilordnes til den avdelingen du velger. LiveAgent vil automatisk hente alle tweets med dine overvåkede søkeord, og du kan begynne å svare på dem fra dashbordet.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Instagram

LiveAgents Instagram-integrering lar deg se og svare på innlegg du ble merket eller nevnt i, samt svare på eventuelle kommentarer på innleggene dine på sosiale medier. I tillegg, med LiveAgents universelle innboks, har du alle billettene dine under ett tak, så det er ikke nødvendig å overvåke flere enheter eller kontoer. Som et resultat sparer LiveAgent agentene dine for tid, forbedrer responstidene deres på forespørsler og øker agentproduktiviteten på samme tid. Prøv det i dag og skap en sterk tilstedeværelse på sosiale medier med en gang.

Viber

LiveAgents Viber-integrasjon gjør deg i stand til å motta og svare Viber-meldinger i den universelle innboksen din. Sjekk ut hvordan det fungerer i demovideoen vår!

Viber Integration Demo | LiveAgent | Live Agent01:55Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent
Live Agent

Nyttige funksjoner for å øke hastigheten på støtten for sosiale medier

Du trenger ikke bruke timer på sosiale medier for å svare kundene dine i tide.

Universal innboks

Hver private meldinger fra sosiale mediekanaler vil ende opp på samme sted som e-poster, chatter og anrop.

Automatiserings regler

Velg blant hundrevis av utløsere og betingelser for å automatisere arbeidsflyten og prosessene dine.
Departments and Tags
Bruk spesifikke tagger eller separate avdelinger for å administrere støttekanalene dine for sosiale medier.
LiveAgent - macros, attachments and tags
Øk produktiviteten ved å bruke hermetiske meldinger, legge til vedlegg og sette inn notater.
Peter Komornik

LiveAgent kombinerer utmerket live chat, billettsalg og automatisering som lar oss gi eksepsjonell støtte til kundene våre.

black Slido logo

Rimelig priset programvare

Vi har tatt en annen tilnærming enn andre programvarer på markedet. Vi tilbyr visse kanaler som kan legges til, noe som sparer deg penger, spesielt dersom du har et stort antall agenter. Betal kun for det du bruker med våre priser.

9$ Måned

Small virksomhet

 • Ubegrenset billetthistorikk
 • 3 e-postadresser
 • 3 kontaktskjemaer
 • 1 API-nøkkel
$29 Måned

Medium virksomhet

 • Alt i liten, pluss
 • 10 e-postadresser
 • 3 live chat-knapper
 • Avdelingsledelse
0$ Måned

Gratis

 • 7 dagers billetthistorikk
 • 1 e-postadresse
 • 1 chat knapp
 • 1 kontaktskjema

Ha et konkurransefortrinn

Ved å strømlinjeforme din sosiale kundeservice til helpdesk-programvare, får du en fordel fremfor konkurrentene dine. Kunder ønsker å kontakte deg enkelt, uten å måtte finne ut hvilken sosiale mediekanal som er raskest og mest sannsynlig å få svar på.

Husk at gode gamle e-poster gradvis erstattes av sanntids live chat, kundesenterprogramvarer og meldinger på sosiale medier. Med LiveAgent kan du gi umiddelbare svar. Å investere i en kundeserviceprogramvare vil hjelpe deg med å tilby rask, praktisk og sømløs kundestøtte.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Øk kundelojalitet

Bedrifter kan forbedre kundeoppbevaring gjennom ulike markedsføringsstrategier, inkludert gaveutdelinger, undersøkelser og rabatter.

Men den mest glemte sosiale mediestrategien er å tilby eksepsjonell kundeservice. Det er ingen hemmelighet at fornøyde kunder har en tendens til å komme tilbake.

For å oppnå fantastisk kundestøtte, må du først utstyre kundestøtteteamet ditt med et ordentlig verktøy for administrasjon av sosiale medier.

LiveAgent samler alle omtalene og meldingene dine i én enkelt plattform, noe som gjør at kundeservice representantene dine kan være mer effektive. Som et resultat forbedrer du kundeengasjementet og dermed kundeoppbevaringen også.

Over 30,000 bedrifter kan ikke ta feil

Se våre suksesshistorier og attester for å finne ut hvordan LiveAgent kan øke kundestøtten din og øke gleden til forretningspartnerne dine.

Bruk oss på den måten du vil

LiveAgent tilpasser seg bedriftens størrelse og bransje. Vi har hjulpet organisasjoner av alle typer og størrelser. Sjekk hva de har å si om bruk av programvaren vår.

Bruksscenarier
Business bag - icon

Bedriftløsninger

Start-ups & Selskaper

Bedrift

Regjeringen

Edu & NGO

Industry Solutions - icon

Bransjeløsninger

E-handel og tjenester

Reise og overnatting

Markedsføring og Telco

Underholdning

Grunner til hvorfor du bør bruke
sosial kundeservice-programvare

Har du noen gang lurt på hvorfor selskaper begynte å kommunisere med kundene sine gjennom programvarer for sosial kundeservice i stedet for direkte på sosiale medier? Det er fordi de var lei av å overvåke sosiale medier fra forskjellige enheter, dele ut informasjon for pålogging og bytte mellom mange faner! Kan du identifisere deg med dette?

 

Smiley face icon

Mangel på det store bildet

Vet du ikke hva den forrige samtalen din med en kunde handlet om fordi den var på en annen kanal? LiveAgent holder styr på det.
Clock icon

Tap av verdifull tid

Bytter du mellom ulike typer programvare for ofte? La LiveAgent gjøre jobben for deg.

 

Web icon

Vanskelig å administrere

Administrerer du flere profiler på forskjellige sosiale nettverk? Med LiveAgent kan du administrere dem alle fra ett dashbord.

 

Hva er kundeservice på sosiale medier?

Kundeservice på sosiale medier er en relativt ny programvare nisje. Hovedmålet er å samle hver melding og omtale av merkevaren din på forskjellige sosiale nettverk inn i ett system hvor du kan kommunisere med ditt publikum. Den største fordelen med å være en del av et omnikanal helpdesk-system er at du kan se kunde-interaksjoner fra andre kundestøtte-kanaler på samme sted. Hver melding vil bli samlet inn i samme universelle innboks og deretter forvandlet til enhetlige billetter.

What is social media customer service
How to choose social support system

Hvordan velge sosialt støttesystem?

Hvis du har bestemt deg for å begynne å støtte publikum på sosiale medier utenfor bestemte nettverk, kan det være lurt å skrive ned alle kravene til systemet. I første runde bør du sjekke om du skal flytte e-postkommunikasjonen til samme sted, hvor du vil motta meldinger på sosiale medier.

Etter det kan du vurdere å tilby live chat-støtte, og legge til et inngående kundesenter, eller gi selvbetjeningsstøtte via en kunnskapsbase. Sist, men ikke minst, vil du kanskje ha en plattform som en kundeportal, der brukere kan finne alle forespørslene sine, sende inn spørsmål til et forum, foreslå forbedringer og gi tilbakemeldinger.

Ikke nøl, prøv LiveAgent i dag

LiveAgent er den mest anmeldte og #1 rangerte helpdesk-programvaren for SMB i 2020. Det er en grunn til det. Vi tilbyr helpdesk-programvare i verdensklasse som skaper en sømløs opplevelse for både kundeservice-teamet og kundene. Prøv LiveAgent idag med vår gratis 14-dagers prøveperiode, eller prøv vår gratisversjon av LiveAgent. Vi vil gjerne ha deg med!

Start en Gratis Prøveperiode
Don't hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Sammenligning av støtte for sosiale medier

Hvis du ser etter det beste helpdesk-systemet med støtte for sosiale medier, er det viktig å sammenligne forskjellige alternativer. Multi-kanal helpdesk inneholder mye mer enn bare koblinger for sosiale medier. Selv om du kanskje ikke trenger alle funksjonene, er det viktig å ha muligheten til å legge til kanaler etter som virksomheten din vokser.

Hva sier tallene om støtte til sosiale medier?

ticketing email ticketing - icon

Støtte for sosiale medier

65 % av personer i alderen 18–34 år mener sosiale medier er en effektiv kanal for kundeservice. Microsoft p>

Speed o meter - icon

Responstid

48 % av forbrukerne forventer svar på spørsmål og klager på sosiale medier innen 24 timer. Statista

Connect favourite VoIP provider and contacts icon

Sømløs Opplevelse

Over 50 % av bedriftene rapporterer at et av de mest kritiske kundeproblemene er “å gi en sømløs kundeopplevelse på tvers av flere kanaler.” Incite Group

call center cloud based call center software - icon

Digital vs Stemme

57 % av kundene vil heller kontakte bedrifter via digitale medier som e-post eller sosiale medier fremfor å bruke stemmebasert kundestøtte. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Merkevare lojalitet stammer fra god service

Vennlige ansatte eller kundeservice representanter er det som gjør en minneverdig opplevelse som får forbrukere til å holde seg til én merkevare, for 73 % av kundene.

Det kan være enkelt å gi denne opplevelsen hvis du vet hva det innebærer. Ifølge Shep Hyken, en ekspert på kundeservice, bør kundestøtte representanter svare i tide, på en personlig måte, og aldri glem å stille ekstra spørsmål. For eksempel, hvis en kunde ber deg om å løse problemet raskt, spør dem hvor raskt for å oppfylle forventningene deres.

Husk at lojale kunder øker avkastningen fordi de har en tendens til å kjøpe mer.

Alle støttekanaler under ett og samme tak

LiveAgents kundeserviceprogramvare for sosiale medier integreres med flere kommunikasjonskanaler og tilbyr nesten 200 funksjoner.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Vanlige spørsmål

Hva er kundeservice på sosiale medier?

Kundeservice for sosiale medier gir kundeservice til kunder eller potensielle kunder via sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram eller Twitter. Kundeservice på sosiale medier inkluderer svar på direktemeldinger, kommentarer og omtaler innen 24 timer.

Hvordan bruke sosiale medier som et verktøy for kundeservice?

Den beste måten å bruke sosiale medier som et verktøy for kundeservice, er å behandle sosiale medie-kanaler som en offisiell billett fra en kunde. Gi raske, ærlige og kunnskapsrike svar på alle meldinger, kommentarer eller omtaler.

Hva er programvare for kundeservice for sosiale medier?

Sosiale medier kundeservice programvare er en del av helpdesk-løsningen. Den gjør det mulig for dine kunderepresentanter å svare på kundehenvendelser raskt fra ett grensesnitt. Som et resultat trenger de ikke å bytte mellom plattformer for å svare. Programvaren kan forhindre kundefrustrasjon og misnøye siden du aldri vil miste oversikten over kundehenvendelser. Å være tilstede og svare raskt er viktig for å bygge kunderelasjoner på SoMe-plattformer. Med denne kundeserviceløsningen for sosiale medier kan du bygge kundelojalitet effektivt med en gang.

Hvorfor er LiveAgent ideell for kundeservice på sosiale medier?

LiveAgent kobles til flere sosiale medie-plattformer. For eksempel, når du får en kommentar eller en omtale på et innlegg fra Instagram, vil du motta en billett i LiveAgent. Det samme gjelder Twitter. Dessuten kan du koble til Viber og Facebook.

Hvorfor er sosiale medier viktige for kundeservice?

Sosiale medier er viktige for kundeservice fordi de gjør det mulig for bedrifter å samhandle med publikum. Bedrifter kan enkelt oppdatere sine kunder om kommende arrangementer, salg eller endringer. På samme måte kan kundene kontakte bedrifter med spørsmål, kommentarer eller bekymringer. Hvis kundespørsmål forblir ubesvart, vil kundene ikke nøle med å ta virksomheten andre steder.

Relaterte artikler tilSosiale medier kundeservice programvare
Selvbetjeningsprogramvare fra LiveAgent vil utvide støttemulighetene dine. La kundene dine løse problemer på egenhånd 24/7.

Selvbetjent programvare

Jonene, HubSpot, Ada, Document360, Hornbill Service Manager, Freshdesk contact center, Replicant, Apty og Solvvy er selvbetjente programvare for kundeservice med unike funksjoner, fordeler og priser. Disse verktøyene tilbyr forskjellige løsninger for bedrifter av ulike størrelser og behov. Med funksjoner som personalisering, kunnskapsforvaltning, sanntidsanalyse og chatbot, kan disse verktøyene bidra til å forbedre kundeserviceopplevelsen og øke produktiviteten. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for de fleste av disse verktøyene, og de tilbyr også ulike priser og rabatter for ulike abonnementsplaner.

LiveAgents kontaktsenterprogramvare lar deg strømlinjeforme alle dine kundekommunikasjonskanaler i én samlet innboks.

Kontaktsenter programvare

Skybasert kontaktsenterprogramvare fjerner behovet for tradisjonelle lokale løsninger, og gir stor skalerbarhet, fleksibilitet og forbedret sikkerhet. Dette muliggjør en sømløs omni-channel opplevelse for kundene, og forenkler administrasjonen av kundeinteraksjoner fra ett sted. Start en gratis prøveperiode for å oppleve fordelene.

Kundeportalprogramvare vil øke kundelojalitet og salg. Prøv LiveAgent sin 14-dagers gratis prøveversjon og gjør kundeservicen din fantastisk.

En dedikert hub med kundeportal programvare

La kundene sende tilbakemeldinger og forslag via en tilbakemeldings-knapp på nettsiden din. Bruk kundeportalprogramvare for å støtte kundene og frigjøre representantene fra vanlige spørsmål.

Utgående kundesenterprogramvare fra LiveAgent lar deg foreta utgående anrop til salgsprospekter, potensielle kunder eller nåværende kunder. Prøv en 30 dagers gratis prøveperiode og løft bedriften din til nye nivåer.

Effektiv programvare for utgående kundesenter

Øk salg og kundeservice med LiveAgent kundesenterprogramvare. Proaktiv støtte, kundefornyelser og mersalg er mulig. Gratis prøveperiode tilgjengelig.

Utforsk et av de beste live chat-programvarene på markedet. Velg den ideelle live chat-programvaren for nettstedet ditt og løft kundeservicen din til topps.

Live chat programvare

Tidio tilbyr pålitelig kundestøtte og enkel brukergrensesnitt. Prisene starter fra €32,50, med begrensede eksportmuligheter og saktere varsler. LiveAgent tilbyr flerspråklig chat-widget og integrasjon med over 40 språk for å gi støtte i forskjellige land. Prisene starter fra €32,50 årlig, med fordeler som enkel billettautomatisering og rutealternativer, men med begrensninger i gratisplanen. HubSpot Service Hub er den beste programvaren for live chat for bedrifter i vekst med omnikanal-meldinger og chatbots. LiveAgent har fått positiv tilbakemelding fra kunder for å forbedre kundeservice og øke kundetilfredshet.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Stressfri støtteprogramvare for sosiale medier

Effektiv kommunikasjon og kundeservice er avgjørende. Organiser meldinger i en universell innboks, bruk automatiseringsregler for å forbedre arbeidsflyten, og møt kundenes forventninger i sosiale medier. Forbedre kundetilfredsheten og skap kundelojalitet med rask og konsistent service.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

Start Free Trial x