Den perfekte live chatten for WordPress-nettsteder.

Fullt tilpassbar, funksjonsrik og enkelt integrert med ethvert WordPress-nettsted.

  • ✓ Ingen konfigureringsavgift    
  • ✓ Kundeservice 24/7    
  • ✓ Krever ikke kredittkort    
  • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Hei, jeg heter John, hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg vil gjerne sjekke bestillingsstatusen min.

Ikke noe problem, vennligst oppgi bestillings-ID-en din.

Min bestillings-ID er GQ34566

Funksjonsrik, lynrask live chat for WordPress

Dagens forbrukere vil ha svar umiddelbart, uten å måtte ringe kundeservice, vente timer på e-postsvar , eller se gjennom selvbetjente ressurser. Det er grunnen til at live chat ikke lenger er en “nice to have” tjenestekanal, men snarere et must-have.

Med LiveAgents live chat for WordPress kan du gi umiddelbar kundestøtte, forbedre engasjementet med proaktive triggere og øke kundetilfredsheten.

  • Category leaders badge for 2022 from GetApp
  • G2 badge for best relationship in small business summer 2022
  • G2 badge for best performer in mid-market summer 2022

Live chat-programvarefordeler du ikke kan ignorere

Forventet og foretrukket av forbrukere

60 % av forbrukere i alderen 18 – 34 bruker regelmessig live chat for kundeservice. 53 % foretrekker å bruke nettprat før de ringer et selskap for å få støtte.

Ikke bare for kundestøtte

85 % av B2B- og 74 % av B2C-selskapene bruker live chat for salg, 54 % av bedriftene i B2B og 31 % i B2C-sektoren bruker live chat for markedsføring.

Mer salg fra gjentakende kunder

Forbrukere kjøper mer fra merker som tilbyr live chat. 52 % av kundene er mer sannsynlig å kjøpe tilbake fra et selskap som tilbyr live chat-støtte.

Er LiveAgent den rette live chat-pluginen for WordPress-nettstedet mitt?

Leter du etter den beste live chatten for WordPress-nettstedet ditt? Selv om det er hundrevis av chat-plugins tilgjengelig, tror vi at LiveAgents live chat for WordPress kan være den perfekte løsningen for bedriften din, støtteteamet og kundene dine. Her er grunnen:

real-time typing view

Imponer med den raskeste chat-widgeten på markedet


Moderne forbrukere er utålmodige og hater å vente. Det er derfor vi har bygget den raskeste live chat-widget på markedet som vises på nettstedet ditt på bare 2,5 sekunder. Imponer kundene dine med sanntidsstøtte og vis dem at du setter pris på tiden deres.

cleverness of LiveAgent

Forbedre engasjement og konverteringer med proaktiv chat

Øk engasjementsraten ved å invitere kundene eller potensielle kunder til å ta en rask prat med deg så snart de lander på nettstedet ditt. Å aktivere proaktive chatter på pris- og betalingssider har vist seg å være en ekstremt effektiv måte å øke salg og konvertere flere besøkende til betalende kunder.

personalization features of LiveAgent

Aktiver smart chatdistribusjon mellom tilgjengelige agenter

Dra fordel av fleksibiliteten til avanserte chat-ruting og distribusjonsalternativer. Sett opp agentprioriteter, og definer maksimal chatbelastning for agentene dine. Den beste delen? LiveAgent tildeler chatter til agenter som har hatt tidligere interaksjoner med chattekunder for å sikre rask, nøyaktig og kunnskapsrik støtte.

provide help with LiveAgent

Koble til og chat med kollegene dine

LiveAgents chatteverktøy fremmer effektivt teamsamarbeid. Er du usikker på hvordan du kan hjelpe kunden du chatter med? Overfør chatten til en agent som er mer rustet til å hjelpe, eller ta kontakt med kollegene dine umiddelbart gjennom en intern chat for å få hjelp. Det er ikke nødvendig å kaste bort tid ved å logge på tredjepartsapper.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Spor besøksadferden din og meld deg på til rett tid

Forbedre støtten din med nettstedsovervåking i sanntid: se alle besøkende på nettet, sjekk hvordan de beveger seg over nettstedet ditt, og spor hvor mye tid de har brukt brukt på hver side. Å ha denne typen kontekstuell informasjon tilgjengelig – for eksempel besøkendes henvisningskilde, land eller gjeldende tidssone – kan gjøre de proaktive chatinvitasjonene dine mer personlig.

Live chat - Proactive chat invitations

Få en sniktitt av hva kundene dine skriver

Med en skrivevisning i sanntid kan du virkelig imponere kundene dine med lynrask støtte og få dem til å føle at du bokstavelig talt leser tankene deres. Se hva kundene skriver inn i chatten før de i det hele tatt trykker på send, forutse kundebehov, og ha svarene dine forberedt før spørsmålene faktisk stilles.

Integrer med WordPress på sekunder

LiveAgent ble laget for å spare verdifull tid. En enkel (kopier og lim inn) integrasjon kobler deg til kundene dine i løpet av sekunder. LiveAgent dirigerer nye innkommende chatter til de riktige medlemmene i teamet ditt og tilpasser chattilgjengeligheten dynamisk når agentene dine logger på og av under skiftet.

Mer enn bare live chat

LiveAgent er ikke bare en live chat-widget, det er en alt-i-ett flerkanals helpdesk-løsning som er fullpakket med 180+ funksjoner, 40+ integrasjoner og nesten uendelige tilpasningsalternativer.

Trenger et kraftig billettsystem med automatisering, et virtuelt kundesenter, et støtteverktøy for sosiale medier eller en selvbetjent kundeportal programvare? LiveAgent har alt.

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Ta kundestøtten din til neste nivå med LiveAgents live chat-programvare

Leter du etter et gratis live chat-verktøy for WordPress-nettstedet ditt? Start din fullt funksjonelle, 14-dagers problemfrie prøveversjon, og se nærmere på hvordan det hele fungerer og kan dra nytte av din virksomhet.

Ingen rotete nedlasting kreves, programvaren er fullstendig skybasert. Alternativt kan du be om en en-til-en-demo med noen fra teamet vårt for å få en bedre ide om hvorfor LiveAgent har vært den mest anmeldte og #1 rangerte live chat-programvaren for SMB i 2020.

LiveAgent rating live chat agent - gif

Du vil være i gode hender!

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves

FAQ

Hva er live chat for WordPress?

Livechat for WordPress er ganske enkelt en chat-knapp som vises på WordPress-nettstedet ditt. Som et resultat kan du yte umiddelbar kundeservice til besøkende/potensielle kunder på nettstedet ditt.

Hvordan legger jeg LiveAgents Live Chat til WordPress-nettstedet mitt?

Etter at du har tilpasset/opprettet en chat-knapp inne i LiveAgent, kopierer du bare HTML-koden og limer den inn på WordPress-nettstedet ditt.

Støtter LiveAgent live chat-programvare andre språk?

Absolutt, LiveAgent er for øyeblikket tilgjengelig på 43 språk. Sjekk ut LiveAgents flerspråklige funksjoner for spesifikke detaljer.

Related Articles to Live chat for WordPress
Trenger du konkrete svar på spesifikke spørsmål angående programvaren vår? Kontakt oss, så kontakter vi deg direkte med svarene du trenger

Be omet forslag?

LiveAgent er et selskap som tilbyr en rekke forskjellige programvareløsninger for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, selvbetjent programvare, programvare for innkommende kundesenter, klagehåndteringssystem og klientportalprogramvare. De tilbyr også opplæringsressurser og webinarer, og du kan kontakte dem via telefon eller e-post. Hvis du vil bli partner med dem, vil de også gi deg tilgang til et tilknyttet program. Dessuten, hvis du vil teste deres LiveAgent skrivebord, kan du registrere deg og vente på å motta innloggingsdetaljer via e-post. LiveAgent bruker også informasjonskapsler på sine nettsider, men du kan avslå disse hvis du ønsker det.

La din solo og frilans bedrift vokse med LiveAgent, den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2020. Hold deg nærmere dine kunder og hjelp dem raskt med LiveAgent.

Hjelpepult programvare for solo-entreprenører

LiveAgent tilbyr en omni-kanal hjelpepult programvare som lar deg strømlinje alle dine støtte forespørsler fra e-post, sosiale, telefon og live-chat i en innboks. Programvaren lar deg prioritere ditt arbeid ved å delegere verdslige og repeterende oppgaver til din hjelpepult programvare så dine agenter kan fokusere på å gi kundeforhold. LiveAgent tilbyr også 24/7 kunde støtte gjennom en omfattende selv-støtte portal som senker antall innkommende støtte billetter. Ved å bruke LiveAgents native multi-kanal tilnærming, kan du gi utmerket kundeservice gjennom alle de store kommunikasjons kanalene og automatisere dine repeterende oppgaver.

Ser du etter en gratis programvare for kundeadministrasjon? Ta en titt på LiveAgents fordeler og finn ut om det passer deg eller registrer deg for en gratis konto.

Ser du etter en gratis programvare for kundeadministrasjon?

En CRM-system gir små bedrifter muligheten til å segmentere kunder og se tidligere informasjon om dem for å forbedre kundekommunikasjonen. En flott gratis kundeadministrasjonsprogramvare kan redusere arbeidet ved å forene e-post, anrop, kundeportal og live chat-kommunikasjon i én innboks. Det inneholder også grunnleggende rapporter om kundeserviceytelse og muligheten til å dele billetter.

Er du interessert i å engasjere leserne dine mer? Sjekk ut vår gratis WP-sjekkliste-plugin som forbedrer UX og er SEO-vennlig.

WordPress sjekkliste plugin

WP sjekkliste-plugin gir flere fordeler, som redusert fluktfrekvens, økt nettstedtrafikk, forbedret merkekjennskap og brukeropplevelse. Det gir en enkel måte å lage oppgavelister for nettstedet ditt, og kan brukes i ethvert tema som støtter kortkoder. Det er viktig å forstå forskjellene mellom populære sjekkliste-plugins når man velger en.

LiveAgent tilbyr en gratis billettprogramvare som effektiviserer e-post, live chat, kundesenter og kunnskapsbasekommunikasjon i én samlet innboks.

Gratis billettprogramvare

LiveAgent tilbyr programvare for kundeservice, VoIP-telefonsystemer, selvbetjening og e-postbehandling. De har en rekke alternativer og integrasjoner tilgjengelig, og tilbyr også støtte, opplæring og kostnadskalkulatorer. LiveAgent tilbyr gratis prøveperiode, og er tilgjengelig som en demo eller for salgskontakter. De bygger opp skrivebordet ditt i øyeblikket, og vil sende deg innloggingsdetaljene etter installasjonen er fullført. LiveAgent bruker også cookies på nettstedet sitt, og det forventes at du godtar dette i henhold til personvern- og informasjonskapselretningslinjene.

LiveAgent er den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2019. Store bedrifter for ofte deres roi fra liveagents raskt med nåtid skrivevisning funksjoner.

Hjelpepult programvare for bedrifter

En bedrift hjelpepult samler all kunde kommunikasjon i en enkel plattform, inkludert e-post, live-chater, sosiale medier og telefon samtaler. Programvaren automatiserer oppgaver og lager en effektiv arbeidsflyt for agentene, noe som fører til økt inntekt, kundetilfredshet, kundebevaring, redusert kostnad og kortere svarstid. Bedrift hjelpepult er assistansen selskapet gir til kundene for å effektivt administrere alle kundeoppgaver.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo