Bli tilgjengelig med kontaktsenterprogramvare.

h3>Øk kundestøtteinnsatsen din med LiveAgents flerkanals kontaktsenter i dag.
  • ✓ Ingen konfigureringsavgift    
  • ✓ Kundeservice 24/7    
  • ✓ Krever ikke kredittkort    
  • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Skap sømløs serviceopplevelse med kontaktsenterprogramvare

Dagens digitalt kunnskapsrike forbrukere bruker flere plattformer for å nå ut til selskaper, og forventer en enhetlig opplevelse på tvers av dem alle. Det er grunnen til at de fleste kundevendte virksomheter allerede har tatt i bruk kontaktsenterløsninger for å møte kundenes behov for en sømløs omni-channel opplevelse.

Uansett hvilke kanaler kundene dine bruker – med LiveAgents kontaktsenterprogramvare kan du enkelt, praktisk og effektivt administrere alle kundeinteraksjoner fra ett sted.

  • Category leaders badge for 2022 from GetApp
  • G2 badge for best relationship in small business summer 2022
  • G2 badge for best performer in mid-market summer 2022
key points illustration

Hva er en kontaktsener programvare?

Kontaktsenterprogramvare er et verktøy som lar bedrifter strømlinjeforme kundekommunikasjon på tvers av alle potensielle kontaktpunkter og kanaler. Disse kan inkludere tale, VoIP, e-post, live chat, tekst og sosiale medieplattformer.

Med et økende antall virksomheter som implementerer kontaktsenterløsninger, forventes det globale kontaktsentersystemets markedsstørrelse å nå USD 47,76 milliarder innen 2025.

Hvorfor trenger du en sky-kontaktsenterprogramvare

Skybasert kontaktsenterprogramvare fjerner behovet for å stole på tradisjonelle lokale løsninger. Det betyr at det å kunne sette opp og kjøre et kraftig kontaktsentersystem med robuste funksjoner ikke lenger krever dyr maskinvare, infrastruktur og profesjonelle IT-team for å administrere det.

Skybaserte løsninger er egnet for både små bedrifter og store organisasjoner, siden de gir stor skalerbarhet, fleksibilitet, tilbyr forbedret sikkerhet og er svært kostnadseffektive.

maintenance - illustration

Hva du kan forvente av å bruke kontaktsenterløsninger

Bedre tjenesteadministrasjon

Rapporterings- og analysefunksjoner i kontaktsenter systemverktøy gjør det enkelt for ledere å overvåke og administrere alle aspekter av tjenestedriften deres, spore kritiske tjenestemålinger og få innsikt i hvordan agenter opptrer.

Forbedret datasikkerhet

Programvareløsninger for kontaktsenter gir avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert datakryptering og sikkerhetskopiering av data for å beskytte sensitiv kundeinformasjon.

Forbedret produktivitet

Systemplattformer for kontaktsenter er fullpakket med et rikt sett med funksjoner som gjør det mulig for agenter å holde styr på kundeinformasjon og lar dem løse problemer raskt og profesjonelt samtidig som de opprettholder høy produktivitet nivåer.

Ytterligere fordeler med kontaktsenterprogramvare

live chat increases sales

Reduserte støtte    kostnader

Å effektivisere, automatisere og optimalisere støtteprosessene dine betyr kortere responstider, raskere oppløsninger og færre gjentatte anrop – alt bidrar til økt støtteeffektivitet og lavere driftskostnader. span>

Integrations pricing-icon

Økte salgsmuligheter

Med umiddelbar tilgang til omfattende kundedata, alt fra personlig informasjon til hver enkelt kundes kjøps- og servicehistorikk, kan agenter kryss- og opp-selge relevante produkter eller tjenester når det er hensiktsmessig.

Alt-i-ett flerkanals kontaktsenterprogramvare fra LiveAgent

LiveAgents kontaktsentersystem er en flerkanals, funksjonsrik løsning som gjør støtten din mer effektiv og kundene dine fornøyde.

Fullt funksjonell billettsalg

LiveAgents kontaktsenterprogramvare tilbyr et komplett utvalg av billettfunksjoner, inkludert smart billettdistribusjon, arbeidsflytautomatisering, enkel ansvarsadministrasjon, ferdige svar og maler, SLA-administrasjon, splitting og sammenslåing av billetter, team-samarbeidsverktøy, rapportering og mye mer for rask og effektiv billettoppløsning.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Støtte for direktechat

Live chat er en av kjernefunksjonene til LiveAgents kontaktsenterplattform som lar deg gi den umiddelbare støtten som dagens forbrukere forventer fra merkevarer.

LiveAgents live chat er fullpakket med dusinvis av både vanlige og unike live chat-funksjoner, inkludert flere alternativer for chatruting, proaktive chatinvitasjoner, online besøksovervåking, sanntids skrivevisning og mer.

Tale- og videosamtaler

Et skybasert kundesenter er en integrert komponent i LiveAgents komplekse kontaktsenterløsning. Den lar deg motta anrop fra fasttelefoner eller fra nettstedet ditt, designe selv de mest kompliserte og personlige IVR-trærne, definere regler for å automatisere samtaleruting og samtaleoverføringer, foreta ubegrensede samtaleopptak og mye mer.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Integrasjon av sosiale medier

65 % av personer i alderen 18–34 mener sosiale medier er en effektiv kanal for kundeservice. LiveAgent integreres med de mest populære sosiale mediekanalene som Facebook, Twitter og Instagram for å hjelpe deg med å overvåke og svare på alle sosiale mediemeldinger, kommentarer og merkeomtaler fra ett enkelt dashbord. Med LiveAgent er det ikke nødvendig å bytte mellom ulike sosiale kontoer eller å overvåke flere enheter.

Fullstendig alt-i-ett-løsning

70 % av forbrukerne foretrekker å bruke et selskaps nettsted for å få svar på spørsmålene deres i stedet for å bruke telefon eller e-post for å kontakte selskaper. Med LiveAgent kan du utvide støttefunksjonene dine ved å aktivere en fullt tilpassbar selvbetjeningsportal med en kunnskapsbase, vanlige spørsmål og kundefora, som gir kundene mulighet til å løse problemer på egenhånd uten å involvere agentene dine.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Trenger du et kontaktsenterprogramvare?

Med en rekke leverandører av kontaktsenterprogramvare på markedet, kan det være komplisert å velge en. Når du vet hvilken type kontaktsenterprogramvare du leter etter, bør du vurdere å lage en liste over funksjoner du må ha som er avgjørende for kundestøtteteamet ditt. Mens noen tilbyr grunnleggende kontaktsenterfunksjonalitet, inkluderer andre avanserte funksjoner. Hos LiveAgent har vi bygget en flerkanals kontaktsenterløsning med mer enn 179+ funksjoner tilgjengelig for øyeblikket og over 40 integrasjoner inkludert.

Hvorfor LiveAgents kontaktsenterprogramvare er den rette for deg

Skybasert teknologi

Gled deg over rask distribusjon, brukervennlighet, avansert sikkerhet og andre fordeler med skybasert teknologi.

Klarert av 30 000 bedrifter

Over 30 000 bedrifter i ulike bransjer har valgt LiveAgent som sitt kundestøtteverktøy.

Skalerbar & kan tilpasses

Programvaren kan enkelt skaleres og tilpasses i henhold til dine spesifikke krav.

Savings illustration

Velg en plan som passer din bedrift

Den beste kontaktsenterprogramvaren er en som er perfekt i tråd med forretningsmålene dine, kundestøttebehovene dine og budsjettet ditt.

LiveAgent tilbyr 4 forskjellige planer – inkludert en helt gratis – uten kontrakter eller skjulte avgifter, med fullstendig transparente og rettferdige priser, fakturert kun for reell bruk hver måned. Du kan også nedgradere og oppgradere planen din, og legge til eller fjerne agenter når som helst.

Du vil være i gode hender!

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves

Ofte stilte spørsmål om kontaktsenterprogramvare

Hva er en kontaktsenterprogramvare?

Kontaktsentersystemet er programvare der all kundekommunikasjon er slått sammen til ett grensesnitt. Så all kundekommunikasjon er i ett grensesnitt, noe som gjør det til en effektiv kontaktsenterløsning for dine agenter og kunder. Kunder få svar raskt, og agenter kan enkelt løse kundehenvendelser. Kontaktsenteret er vanligvis en del av en kompleks helpdesk-løsning som gir ulike funksjoner for å lage best mulig CX.

Hva er en omnikanal kontaktsenterløsning?

Omnikanal kontaktsenter betyr at din bedrift er i stand til å integrere alle kanaler i én kontaktsenterløsning og gi en sømløs kundeopplevelse. Dessuten inkluderer kontaktsenterløsningen data om dine kunder så vel som tidligere billetthistorikk.

Hva er formålet med et kontaktsenter?

Formålet med kontaktsenteret er å gi støtte til kundene dine når det er nødvendig på en mest mulig effektiv måte.

Related Articles to Kontaktsenter programvare
Attester - Projure

Attester - Projure

LiveAgent is a professional and easy-to-use customer service software recommended by Jens Malmqvist from Projure. It offers various features for incoming call centers, complaint management, and client portal software. The company also provides VoIP phone systems and self-service software. Interested individuals can avail a free trial. Quality Unit, LLC holds all rights and has implemented policies for security, privacy, and GDPR. A LiveAgent desktop is being built for new registrants, and they will receive login details via email once it is completed.

LiveAgent er den mest gjennomgåtte og #1-rangerte helpdesk-programvaren for smb i 2020. Bli med topp selskaper som Huawei og Yamaha for å gi god støtte.

Gå fra LiveHelpNow til LiveAgent?

LiveAgent er en hjelpdesk-programvare som er anerkjent og rangert som #1 for SMB i 2020, og brukes av selskaper som Huawei, BMW, Yamaha og Oxford University. De tilbyr forskjellige abonnementstyper, inkludert Ticket og Ticket+chat, som passer for både små og store bedrifter. LiveAgent tilbyr også gratis overføring av data hvis du migrerer fra en annen programvareleverandør. Prøv det nå gratis uten kredittkort.

Gå videre med kundeinteraksjonsprogramvaren i dag. Hold deg oppdatert på alle kundeforespørsler og gjør kundeopplevelsen bedre på alle kanaler.

Gå hånd i hånd med kundene dine

LiveAgent er et verktøy som hjelper bedrifter med å forbedre kundesupporten sin. Mange bedrifter har opplevd positive resultater ved å implementere LiveAgent, blant annet økt kundetilfredshet og salg. LiveAgent gir agenter muligheten til å gi bedre og raskere kundestøtte, og verktøyet har enkel integrasjon med blant annet e-post og telefon. Kundestøtteteam som har brukt LiveAgent har rost verktøyet for å være enkelt å bruke og å tilby stor funksjonalitet med nyttige rapporteringsfunksjoner.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

LiveAgent Prissetting

LiveAgent tilbyr personlig kundesuksess og kan hjelpe bedrifter med å finne den beste planen for deres behov. De tilbyr en gratis prøveperiode og har ingen kontrakter. LiveAgent har høy sikkerhet og aksepterer en rekke betalingsmåter. De fakturerer kun for reell bruk og har retningslinjer for rettferdig bruk. VIP-støtte er tilgjengelig for spesielle SLAer.

Attester - Websignal

Attester - Websignal

LiveAgent er en rask, kraftig og enkel programvare for kundeservice. Den er populær for sine funksjoner som integrasjoner og alternativer. Det er en selvbetjeningsprogramvare med en kostnadskalkulator, og den tilbyr også et klagehåndteringssystem og klientportalprogramvare. LiveAgent tilbyr en gratis prøveperiode og god brukerstøtte. Det er også mulig å bli en partner med LiveAgent, og det tilbyr nyhetsbrev med oppdateringer og rabatter.

Migrering fra Kustomer? LiveAgent kan hjelpe deg håndtere alt fra email til sosiale medier og fra kunnskapsbasene. Migrer gratis i dag.

Kundemigrasjon - LiveAgent

LiveAgent er en populær plattform for å forbedre kundeservice, ifølge flere fornøyde kunder. Flere bemerker at verktøyet er enkelt å bruke og øker produktiviteten. Kundetilfredshet og salg har økt for flere bedrifter som bruker LiveAgent, og tilbakesvars tiden har økt med 60%. LiveAgent synes å være både pålitelig og rimelig.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo