Er din kunder fornøyd med din kundeservice?

Fornøyede kunder er mer lojale, mer sannsynlig til å kjøpe igjen, mer villig til å anbefale ditt merke, mer lønnsom for din bedrift– og har lavere oppbevaringskostnad. Å måle kundetilfredshet har blitt obligatorisk mange bedrifter nå til dags, siden det gir deg verdifull informasjon om din service utførelse.

Når LiveAgents rapporterings evner integrerer med en av de ledende kundetilfredshets programvare løsningene, kan du ta din kundeservice tilfredshet til et nytt nivå. Få enkelt tilbakemelding fra kundene på din LiveAgent samtaler, spor kvaliteten til din kundestøtte og få en dypere forståelse av dine kunder for å konstant forbedre dine tjenester.   

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Hvorfor kundetilfredshet betyr noe

Positiv jungeltelegraf anbefaling

GLade kunder lager positiv jungeltelegraf helt gratis! Etter en positiv erfaring med en bedrift, vil 69% av kundene anbefale selskapet til andre og 50% vil bruke bedriften oftere.(NewVoiceMedia)

Kundetilfredshet bygger lojalitet

Kundetilfredshet bygger tillit til ditt merke. En 10% økning i et selskaps kundetilfredshet skår fører til en 12% økning i tillit hos kunder. (Institute of Customer Service)

Anskaffelse koster mer en oppbevaring

Kunde anskaffelse koster mer en oppbevaring. Å skaffe en ny kunde er fra 5x til 25x ganger dyrere enn å beholde en eksisterende kunde. (Harvard Business Review)

customer feedback - illustration

Hva er en kundetilfredshet programvare?

Programvare for kundetilfredshet er et verktøy som gjør det mulig for bedrifter å enkelt samle inn, organisere og administrere tilbakemeldinger fra kunder, måle kundetilfredshet og identifisere ulykkelige kunder. Disse applikasjonene kan inkludere analyse, spørreundersøkelse, tilbakemelding, klagesporing, samtalerapporteringsfunksjoner og andre funksjoner. Bortsett fra å gi deg handlingsfull innsikt i hvor fornøyde kundene dine er med virksomheten din eller med kundeserviceopplevelsen du gir, kan programvaren for kundetilfredshet også hjelpe deg med å evaluere støttemedarbeiderne dine basert på tilbakemeldingen de får.

Hvorfor kunde tilfredshet betyr noe

business and finance - icon

Kundetilfredshet driver profitt

Høy kundetilfredshet driver mer profitt. Fornøyde kunder som opplever en positiv erfaring med en bedrift bruker 140% mer en de som hadde en dårlig opplevelse. (Harvard Business Review)

live chat increases sales

Høyere livstid verdi for fornøyde kunder

Fornøyde kunder har en høyere livstid verdi. En kundeopplevelse reklamerer har en livstid verdi for en bedrift som er 600 til 1,400% mer enn en motstander. (Bain & Company) 

Å måle kunde tilfredshet er kritisk

I dagens hyper-konkurransedyktige marked garanterer det ikke suksess å lage et flott produkt med mindre du sikkerhetskopierer det med utmerket service. Kvaliteten på kundeservicen virksomheten din gir direkte innvirkning på den totale kundetilfredsheten med merkevaren din. Hvis du ikke måler kundetjenestetilfredshet, vil du aldri vite hvor fornøyde (eller ulykkelige) kundene dine er med kvaliteten på serviceopplevelsen organisasjonen leverer.

report on tablet-illustration

Lag en bedre tjeneste opplevelse med LiveAgent for å forbedre kundetilfredshet

LiveAgents kundeserviceplattform er en kompleks flerkanalsløsning. Funksjonene som gjør det mulig å måle kundetjenestetilfredshet er bare en liten del av det programvaren er i stand til å gjøre. Den er fullpakket med over 179 funksjoner som kan hjelpe deg med å effektivisere kundekommunikasjonen, forbedre kundestøtten og forbedre kundetjenestetilfredshet.

Alt-i en løsning for alle dine støtte behov

Eliminer behovet for å måtte bytte mellom forskjellige verktøy. LiveAgent kombinerer:

  • – En kraftig billetterings funksjon med smart billett fordeling
  • – Et innebygget ringesenter som støtter stemme og video samtaler
  • – Live-chat med proaktive avtrekkere og nåtid besøks overvåkning
  • – Integrering med store sosiale plattformer som Facebook, Twitter og Instagram 
Work files - illuustration
Choose option - illustration

Lever omni-kanal tjeneste opplevelse

Dagens forbrukere pleier å bruke flere kommunikasjonskanaler for å få kontakt med merkevarer og forvente en sømløs opplevelse på tvers av dem alle. Med LiveAgents programvare kan du enkelt administrere alle kundeinteraksjoner fra ett sted og gi en jevn omnikanal tjenesteopplevelse uavhengig av kanalene kundene bruker.

Forbedre ditt støttelags effektivitet

Et bredt spekter av funksjoner (inkludert automatisk billettrute, SLA-administrasjon, hermetiske svar, teamsamarbeidsfunksjoner samt øyeblikkelig tilgang til omfattende kundeinformasjon og tidligere interaksjoner) gjør at teamet ditt kan tilby en rask, svært effektiv og personlig støtte – alt bidrar til økt kundetilfredshet.

feeling proud - illustration
woman mapping out process on three posters

Gå forbi å bare måle kundetilfredshet

Mål den totale ytelsen til kundeservice og identifiser forbedringsområder. LiveAgent tilbyr robuste analyse- og rapporteringsfunksjoner som lar deg spore mange tjenestemålinger og KPIer, generere ulike rapporter som kanalbruk, agentytelse og tilgjengelighet, SLA-overholdelse, tidssporingsrapporter og mer.

Hvorfor er LiveAgent den rette kundeservice plattformen for din bedrift?/span>

Valg av 21k bedrifter

LiveAgent har tilliten til over 21,000 bedrifter rundt om i verden, over mange forskjellige industrier.

Fleksibel & tilpassende

Programvaren er fleksibel, enkelt skaller bar og kan bli tilpasset basert på dine behov.

Gjennomsiktig & rimelige priser

Ingen kontrakter, ingen gjemte avgifter. bare 4 forskjellige planer med rimelige priser å velge mellom – inkludert en som er gratis.

Du vil være i gode hender!

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves

FAQ

Hva er Kundetilfredshet programvarer?

Kundetilfredshet programvarer er et system som hjelper din bedrift med å lage langtids forhold med kunder. Som et resultat, kan ditt selskap oppnå høyere inntekt, god CX, og merke oppmerksomhet

Hva er den beste måten på å måle kundetilfredshet

Den mest optimale måten på å måle eller spore din kundetilfredshet er gjennom undersøkelser, spesielt etter kunde interaksjoner via e-post eller live-chat. Før du lager en undersøkelse, være sikker på at dine spørsmål mål retter seg dine bedrift behov/mål. Gi kundene muligheten til og gi deres mening, men ikke gjør så det er obligatorisk. Vis du trenger å svare alle spørsmålene før de leverer inn vil du få mindre data som kan hjelpe deg og forbedre deg. Å lage en suksessfull undersøkelse kan være litt tidskrevende, men det er den beste måten på å måle kundetilfredshet.

Hvorfor det å måle kundetilfredshet er viktigere en noensinne?

La oss se på et eksempel. Hvis kundene er fornøyde, kommer de ofte tilbake og / eller sprer en god verdi av munnen. Som et resultat kan de bli talsmenn for merkevarer, og skape organisk merkevarebevissthet, noe som fører til høyere fortjeneste. Dette eksemplet viser hvor stor en tilfredshet kundetilfredshet er i dag.

Related Articles to Kundetilfredshet programvare
Migrering fra Kustomer? LiveAgent kan hjelpe deg håndtere alt fra email til sosiale medier og fra kunnskapsbasene. Migrer gratis i dag.

Kundemigrasjon - LiveAgent

LiveAgent er en populær plattform for å forbedre kundeservice, ifølge flere fornøyde kunder. Flere bemerker at verktøyet er enkelt å bruke og øker produktiviteten. Kundetilfredshet og salg har økt for flere bedrifter som bruker LiveAgent, og tilbakesvars tiden har økt med 60%. LiveAgent synes å være både pålitelig og rimelig.

Leter du etter et bedre alternativ til LivePerson? Vurder LiveAgent, prisvinnende flerkanals helpdesk-programvare.

Leter du etter et bedre LivePerson-alternativ?

LiveAgent er en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler. Flere bedriftseiere og ledere anbefaler produktet for rask og nøyaktig kundestøtte, økt kundetilfredshet og salg, samt økt tilbakesvarstid. En portal som øker kundeservice kan også være en fordel.

LiveAgent er et perfekt alternativ til SysAid. Finn ut mer om vår help desk og start din gratis prøveperiode i dag.

SysAid alternativ - LiveAgent

LiveAgent er et verktøy som hjelper bedrifter med å forbedre kundeservicen. Kunder som har brukt systemet, sier at det hjelper dem med å kommunisere bedre med kundene sine. Bedrifter som har brukt LiveAgent sier at det hjelper dem å øke kundetilfredsheten, salget og å tilby en bedre kundeopplevelse. Kundene setter pris på at LiveAgent gjør det enkelt å håndtere mange henvendelser fra forskjellige kanaler.

LiveAgent er en hjelpe pult løsning som tilkobler flere kanaler til et grensesnitt. Fin ut mer om OTRS alternativet og forbedre deg øyeblikkelig.

Ser du etter et alternativ til OTRS

LiveAgent er en effektiv løsning for å forbedre kundestøtte og øke kundetilfredshet. Mange kunder har rapportert om økt tilbakesvars tid og kundeomdannelse satser etter oppstart av LiveAgent. Støtteteamet er responsive og hjelper med rask implementering. Verktøyet er enkelt å bruke og tilbyr nyttige rapporteringsfunksjoner.

LiveAgent er den beste helpdesk-programvaren for SMB i 2019 og 2020. Vil du migrere fra Vision til LiveAgent? Vi hjelper deg på veien!

Vil du migrere fra Vision til LiveAgent?

LiveAgent er en populær helpdeskprogramvare for SMB i 2019 og 2020. Bedrifter som Huawei, BMW, Yamaha og Oxford University bruker LiveAgent for å tilby verdensklasse kundestøtte. LiveAgent støtter også tilpassede språkwidgets og tilbyr planer for små bedrifter og profesjonelle markedsførere, og ideelle for små til mellomstore bedrifter. Prisene er $15/mnd og $29/mnd. Overfør dataene dine i dag for å bli med på deres popularitet.

Leter du etter riktig osTicket-alternativ? Sammenlign LiveAgent vs osTicket nå og få bedre kundesupportprogramvare i dag.

Leter du etter et osTicket-alternativ?

LiveAgent er en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler. Brukere roser produktet for å være enkelt å bruke og forbedre produktiviteten. Våre brukere har sett økning i tilbakesvars tid og forbedret kundestøtte, noe som resulterte i økte salg og kundetilfredshet.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo