Programvaren din for kundekommunikasjon ved første øyekast.

Hold oversikt over alle kundeinteraksjoner fra ett dashbord.

  • ✓ Ingen konfigureringsavgift    
  • ✓ Kundeservice 24/7    
  • ✓ Krever ikke kredittkort    
  • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Programvare for kundekommunikasjon

Kommunikasjon spiller en grunnleggende rolle i alle aspekter av virksomheten. Når den administreres på riktig måte, former innovativ kundekommunikasjon merkevareidentitet og bidrar vesentlig til meningsfylte og varige relasjoner med kundene.

  • Category leaders badge for 2022 from GetApp
  • G2 badge for best relationship in small business summer 2022
  • G2 badge for best performer in mid-market summer 2022
analyze - illustration

Hva bør du vite?

Bedrifter trenger å kommunisere med kundene sine av en rekke årsaker. For å holde publikum informert og engasjert bruker organisasjoner et bredt spekter av kommunikasjonskanaler og metoder som e-post, tekstmeldinger, live chat, taleanrop, sosiale medier og mer.

Innovativ kommunikasjon løsninger er skybaserte plattformer som tilbyr tett integrerte funksjoner, som igjen gjør deg i stand til å gi sterke, konsistente, positive kundeopplevelser. Å tilby disse konsekvente opplevelsene er en utfordring for de fleste bedrifter, ettersom kundene blir mer teknisk kunnskapsrike og mindre tilgivende overfor underordnede interaksjoner.

Hvorfor bør du bruke programvare for kundekommunikasjon?

I dag forventer kunder personlig, rask og kunnskapsrik service. La oss ta en titt på noen viktige e-handel statistikk og trender a> fra 2019:

Smiley face icon

Kunde churn

41 % av forbrukerne byttet selskap på grunn av dårlig personalisering.

Større utgifter

48 % av kundene bruker mer når opplevelsen deres er personlig.

Irrelevant innhold

74 % av folk hater å bli vist irrelevant innhold.

feeling proud - illustration

Hvorfor CCM-programvare?

For å oppsummere, effektiv kundeadministrasjons kommunikasjon innebærer å levere svært kundespesifikk, relevant kommunikasjon gjennom kanaler som kundene foretrekker. For å gi slike personlige, sentraliserte og strømlinjeformede opplevelser, trenger team som er involvert i kundekommunikasjon avanserte verktøy.

programvare for kundekommunikasjon er en kommunikasjons- og samarbeidsapplikasjon som gjør det mulig for selskaper å administrere et høyt volum av utgående og inngående kundekommunikasjon på tvers av en rekke kanaler. Det sikrer at kundevendt kommunikasjon er relevant, responsiv, konsistent og basert på data samlet inn fra tidligere erfaringer.

Avansert plattform for kundekommunikasjon

LiveAgents fullt utstyrte programvare for kundekommunikasjon er utviklet for å forene en rekke kontaktkanaler og sikre konsistens på tvers av kanaler. LiveAgents alt-i-ett helpdesk-løsning gir bedrifter en enkel oversikt over kundeinteraksjoner, opprettholder en klar oversikt over alle relevante data og integreres sømløst med eksisterende bedriftsapplikasjoner og -systemer for å sikre svært personlige kundeopplevelser.

data analysis - illustration
add color to design - illustration

Hvem bruker CCM-programvare?

I følge en nylig markedsveiledning for CCM av Gartner, CCM-løsninger brukes først og fremst av bransjer som forsikring, bank, helsetjenester og verktøy for å generere kommunikasjon som fakturaer, erklæringer, korrespondanse eller varsler/varsler.

Administrasjon av kundekommunikasjon er mye brukt av organisasjoner for markedsførings- og faktureringsformål. Kundekommunikasjon administrasjonsprogramvare eies av produktmarkedsføring, salgs- og støtteteam.

Nøkkelfunksjoner i den beste programvaren for kundekommunikasjon

Når du velger en programvare for kundekommunikasjons-administrasjon, er det viktig å legge merke til de viktigste funksjonene den tilbyr. Programvaren skal gjøre deg i stand til å tilpasse måten bedriften din engasjerer seg med kundene på og levere riktig budskap gjennom riktig kanal til rett tid.

Cross og flerkanalskonsolidering

Når du ser etter den beste løsningen for kundekommunikasjon, må du forvente at den leverer klare, feilfrie og konsistente kundeopplevelser på tvers av alle kanaler (via telefon, live chat, e-post og sosiale medier.)

Skifte over til skybaserte tjenester

Et annet viktig krav til moderne virksomhet er funksjonalitet designet med prosessoptimalisering i tankene. Plattformer som er basert på sky- eller hybridløsninger løser denne utfordringen og reduserer høye vedlikeholdskostnader for eldre og hjemmelagde CCM-systemer.

Toveiskommunikasjon

Moderne CCM-programvare bør støtte innkommende og utgående kommunikasjon, med alle kundeposter lagret på ett sted. Bedrifter forventer å se og administrere alle kundedata på ett enkelt, lett tilgjengelig og praktisk sted.

LiveAgents avanserte CCM-løsning

LiveAgent tilbyr en fullverdig løsning designet for å administrere kundekommunikasjon. Ved å bruke LiveAgent vil teamet ditt være godt rustet til å generere, distribuere og spore kommunikasjon. Den høyteknologiske kundekommunikasjon administrasjons-plattformen gir en svært skreddersydd opplevelse som integreres sømløst med eksisterende bedriftsapplikasjoner og -systemer. Hvis du ser etter den beste ccm-programvaren for å forbedre merkevare gjenkjenningen og øke kundebevaringen, prøv LiveAgent. Med sin kraftige funksjonspakke designet for å maksimere operasjonell effektivitet i kundesenteret, er LiveAgent den mest anmeldte og #1 rangerte helpdesk-programvaren for SMB i 2020.

support illustration

Sjekk ut flere nøkkelfunksjoner

I tillegg til funksjonene ovenfor, bør en flott programvare for kundekommunikasjon også inneholde kraftige forfatterverktøy og kundeengasjementanalyse. Sjekk ut flere nøkkelfunksjoner som en kraftig CCM-programvare bør inkludere ved å klikke på knappen nedenfor.

help desk no clue about team performance - icon

Kraftige forfatterverktøy

Flere og flere bedrifter velger å bruke en dedikert CCM-løsning med innebygd funksjonalitet for å lage og administrere viktige innholdselementer i kommunikasjonen. De fleste avanserte CCM-løsninger i dag gir en svært kraftig forfatter- eller redigeringsopplevelse og gjør det mulig for ikke-tekniske forretningsbrukere å oppdatere kommunikasjon uten at det går på bekostning av kvalitet og tid.

live chat increases sales

Analyse av kundeengasjement

Dataanalyse er en viktig funksjon for programvare for kundekommunikasjon, fordi den lar bedrifter samle beregninger for viktige forretningsfunksjoner (mest responsive kanaler, billettvolum, oppløsningshastigheter, pris per berøring). Denne informasjonen gir bedrifter intelligent datadrevet innsikt for å støtte inntektsvekst og lønnsomhet.

Vanlige spørsmål for kundekommunikasjon administrasjonsprogramvare

Hva er en programvare for kundekommunikasjon administrasjon?

Kundekommunikasjon administrasjonsprogramvare eller ccm-programvare gjør at bedriften din effektivt kan håndtere alle kundehenvendelser. Hvordan? Vel, plattformen for kundekommunikasjon forener all kommunikasjon i ett grensesnitt. For eksempel e-post, live chat, samtaler , Forum, SoMe, Knowledge Base-henvendelser osv. Kundeservicefunksjonene hjelper dessuten agentene dine med å gi en sømløs CX. Som et resultat kan det føre til forbedrede kunderelasjoner, inntekter og generell kundetilfredshet.

Hvordan kommuniserer du med kunder?

I dag kommuniserer kunder på flere kanaler. Derfor er det viktig å være tilstede og svare på hver plattform. For eksempel live chat, e-post eller samtaler. Men hvordan kommuniserer du effektivt med dem? I tillegg til å ha en helpdesk-løsning, som i stor grad kommer din bedrift til gode, bør du alltid hilse på kunden, presentere deg selv, la kunden snakke/skrive uten avbrudd, be om unnskyldning om nødvendig, og vær høflig.

Hvorfor er kundekommunikasjon viktig?

Vellykket kundekommunikasjon kan utgjøre en stor forskjell for virksomheten din. Det kan få deg til å skille deg ut fra konkurrentene dine. Kunder ønsker å føle seg hørt og vil bli verdsatt. Effektiv kommunikasjon kan bygge langsiktige relasjoner , noe som også resulterer i flere salg.

Du vil være i gode hender!

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves
Related Articles to Programvare for kundekommunikasjon
Trenger du konkrete svar på spesifikke spørsmål angående programvaren vår? Kontakt oss, så kontakter vi deg direkte med svarene du trenger

Be omet forslag?

LiveAgent er et selskap som tilbyr en rekke forskjellige programvareløsninger for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, selvbetjent programvare, programvare for innkommende kundesenter, klagehåndteringssystem og klientportalprogramvare. De tilbyr også opplæringsressurser og webinarer, og du kan kontakte dem via telefon eller e-post. Hvis du vil bli partner med dem, vil de også gi deg tilgang til et tilknyttet program. Dessuten, hvis du vil teste deres LiveAgent skrivebord, kan du registrere deg og vente på å motta innloggingsdetaljer via e-post. LiveAgent bruker også informasjonskapsler på sine nettsider, men du kan avslå disse hvis du ønsker det.

La din solo og frilans bedrift vokse med LiveAgent, den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2020. Hold deg nærmere dine kunder og hjelp dem raskt med LiveAgent.

Hjelpepult programvare for solo-entreprenører

LiveAgent tilbyr en omni-kanal hjelpepult programvare som lar deg strømlinje alle dine støtte forespørsler fra e-post, sosiale, telefon og live-chat i en innboks. Programvaren lar deg prioritere ditt arbeid ved å delegere verdslige og repeterende oppgaver til din hjelpepult programvare så dine agenter kan fokusere på å gi kundeforhold. LiveAgent tilbyr også 24/7 kunde støtte gjennom en omfattende selv-støtte portal som senker antall innkommende støtte billetter. Ved å bruke LiveAgents native multi-kanal tilnærming, kan du gi utmerket kundeservice gjennom alle de store kommunikasjons kanalene og automatisere dine repeterende oppgaver.

Telefonsenterveilederens liv kan være hektisk, men det finnes måter å gjøre det enklere på. Ta en titt på vår daglige sjekkliste for telefonsenterveileder for en rask måte å holde seg organisert på!

Kundesenter veileder daglig sjekkliste

En sjekkliste for kundesenteradministrasjon bør brukes for å sikre at teamet samarbeider effektivt og tar hensyn til all relevant informasjon. Det er viktig å dokumentere eventuelle hendelser for å unngå å gjenta feil, og verktøy som LiveAgent eller Slack kan brukes til dette formålet. For å administrere et kundesenterteam effektivt, må man lage en daglig oppgaveliste og være organisert. En god kundesenterleder må være flink til å håndtere utfordringer, motivere teamet sitt og gi konstruktiv tilbakemelding på ytelsesproblemer. Det er også viktig å ha mellommenneskelige ferdigheter, lederegenskaper, problemløsende ferdigheter, tidsstyringsevner og god kommunikasjonsevne.

LiveAgent er den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2019. LiveAgent er den mest anmeldte hjelpepult programvaren for myndigheter i 2019.

Hjelpepult programvare for myndigheten

Helpepult-programvaren gir organisert arbeidsflyt og analyserapporter for GOV-organisasjoner. Det automatiserer oppgaver og hjelper veiledere med å løse problemer raskt. Det er ingen spesiell forskjell mellom helpepult-programvare for GOV-organisasjoner og bedrifter. Bedrifter med mange avdelinger kan også dra nytte av alle funksjonene i helpepult-programvaren. LiveAgent er en populær programvare for kundeservice og har en gratis prøveperiode.

Ser du etter en gratis programvare for kundeadministrasjon? Ta en titt på LiveAgents fordeler og finn ut om det passer deg eller registrer deg for en gratis konto.

Ser du etter en gratis programvare for kundeadministrasjon?

En CRM-system gir små bedrifter muligheten til å segmentere kunder og se tidligere informasjon om dem for å forbedre kundekommunikasjonen. En flott gratis kundeadministrasjonsprogramvare kan redusere arbeidet ved å forene e-post, anrop, kundeportal og live chat-kommunikasjon i én innboks. Det inneholder også grunnleggende rapporter om kundeserviceytelse og muligheten til å dele billetter.

LiveAgent tilbyr en gratis billettprogramvare som effektiviserer e-post, live chat, kundesenter og kunnskapsbasekommunikasjon i én samlet innboks.

Gratis billettprogramvare

LiveAgent tilbyr programvare for kundeservice, VoIP-telefonsystemer, selvbetjening og e-postbehandling. De har en rekke alternativer og integrasjoner tilgjengelig, og tilbyr også støtte, opplæring og kostnadskalkulatorer. LiveAgent tilbyr gratis prøveperiode, og er tilgjengelig som en demo eller for salgskontakter. De bygger opp skrivebordet ditt i øyeblikket, og vil sende deg innloggingsdetaljene etter installasjonen er fullført. LiveAgent bruker også cookies på nettstedet sitt, og det forventes at du godtar dette i henhold til personvern- og informasjonskapselretningslinjene.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo