Best WordPress intern kobling plugin

Oppdag hvordan programtillegget forbedrer SEO-innsatsen din.

  • ✓ Ingen konfigureringsavgift    
  • ✓ Kundeservice 24/7    
Industry background

Hva kan WPs interne koblingsverktøy gjøre?

Å legge til interne lenker kan være tidkrevende og kjedelig hvis du må opprette hver lenke manuelt. Heldigvis finnes det en enkel løsning: Intern lenke-plugin fra Quality Unit. Finn ut mer om funksjonene nedenfor.

cleverness of LiveAgent

Diversifiser ankertekster

Er du bekymret for repeterende ankertekster? Ikke nødvendig. Vi lar deg legge inn setninger, synonymer og relaterte setninger du ønsker å bli assosiert med hvert søkeord for naturlig og allsidig intern kobling.

personalization features of LiveAgent

Automatisk kobling

Automatisk kobling er hovedfunksjonen til plugin-en, som lar deg fokusere på andre SEO- og markedsførings-aktiviteter i stedet for manuelt å legge til interne lenker til hver av artiklene dine. Hva kan du forvente? Bare skriv inn eller importer nøkkelord og angi ønsket URL.

provide help with LiveAgent

Svarteliste spesifikke nettadresser

Svartelisting lar deg liste opp nettadresser du ikke vil inkludere i automatiseringsprosessen. På denne måten kan du liste opp nettadresser som påloggingssider og betalingssider, og plugin-en vil unngå dem på WP-siden din.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Masseimport av søkeordene dine

Vil du unngå å legge til hvert søkeord ett etter ett? Masseimportfunksjonen vår lar deg laste opp søkeord gjennom en CSV-fil på bare noen få sekunder.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Aktiverte taksonomier

Når du kobler sammen innholdet ditt, bør den aktuelle relevansen tas i betraktning. Ved å bruke programtillegget for automatisering av sammenkoblinger kan du bestemme hvordan du vil at innholdet ditt skal kobles sammen ved å bruke WordPress-taksonomiene dine. Dermed kan spesifikke søkeord begrenses. Hvis du for eksempel vil at e-boklenken din bare skal vises i Bokanmeldelser-delen med koden “fiksjon”, kan du enkelt gjøre det med plugin-modulen vår.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Googles søkekonsoll API

Hvis du ikke har et Excel-ark med søkeord som du ønsker å målrette mot med interne lenker, trenger du ikke å bekymre deg. Med vår Google Search Console API kan du automatisk importere relevante søkeord for WordPress-nettstedet ditt.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Spesifikt antall lenker for hver artikkel/avsnitt

Ettersom artiklene varierer i lengde, kan det være lurt å angi et spesifikt antall lenker basert på antall ord, slik at du unngår for mange eller for få koblinger. Dette kan gjøres per avsnitt eller for hele artikkelen.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Automatisk nøkkelordimport fra Yoast SEO/RankMath

Har du Yoast SEO- eller RankMath-pluginene installert? Importer alle fokussøkeordene dine fra databasen og spar deg selv for litt tid.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Tilpassede koblingsmål

Det er mulig å angi tilpassede lenkemål, for eksempel; åpne i et nytt vindu, samme fane eller et popup-vindu.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Modifiserer ikke gamle interne lenker

Linkene som legges til manuelt vil ikke bli endret, så du trenger ikke å bekymre deg.

Grunner til å legge til interne lenker

Interne lenker, også kjent som koblinger på nettstedet eller tilbakekoblinger, er hyperkoblinger som kobler sammen sider på ett enkelt nettsted. De kan finnes i teksten på en side. Disse er annerledes fra eksterne lenker, som lenker til andre nettsteder. Finn ut mer om fordelene med interne lenker nedenfor.

Integrations pricing-icon

Reduser fluktfrekvensen og øk brukeroppbevaringen

Interne lenker er en utmerket måte å holde leserne engasjerte og aktive på siden. Som et resultat har du større sjanse for å konvertere dem til kunder eller få dem til å fullføre ønsket handling.

Integrations pricing-icon

Forbedret SEO-rangering

Betydningen av interne lenker omfatter ikke bare lesere, men også søkemotorer. Riktig bruk av interne lenker kan hjelpe Google med å forstå strukturen på nettstedet ditt, noe som kan bidra til å øke trafikken/SEO-rangeringen.

Integrations pricing-icon

Å ha interne lenker er også viktig fordi de hjelper deg med å spre linkequity fra en side til en annen. I utgangspunktet er ideen at flere sider kan overføre verdi og autoritet mellom hverandre og følgelig forbedre siderangering og synlighet, og forhindre foreldreløse sider.

LiveAgent - What is help desk software

Kan automatisk interne koblinger skade SEO-en din?

Det er et stigma som omgir automatiske interne lenker-plugins siden mange tror at de kan være skadelige på grunn av repeterende ankertekster og urelaterte interne lenker. Dette er begge legitime grunner til å være bekymret siden du ikke ønsker å få Google til å straffe deg eller gi brukerne en dårlig opplevelse.

Vi har tatt alle disse bekymringene i betraktning når vi utviklet vår interne koblingsplugin. . Når det er sagt, lar programtillegget deg legge til flere ankertekstalternativer for hvert søkeord og angi relevante lenker basert på spesifikke innleggstyper, kategorier og tagger.

Med disse to funksjonene kan du forhindre problemer med relevans og repeterende ankertekster. Dessuten kan du tydelig definere hvor mange lenker du ønsker per artikkel/avsnitt.

Hvem kan dra nytte av intern kobling?

Integrations pricing-icon

Bloggere

Automatisk intern kobling er en utmerket måte å forbedre bloggen din på siden du ikke trenger å legge til lenker manuelt, noe som er spesielt fordelaktig hvis du har mye innhold. I henhold til dine preferanser vil plugin legge til interne lenker til alle bloggene dine uten å overskrive lenkene du la til manuelt. Det forhindrer også foreldreløst innhold, som igjen forhindrer SEO-problemer, for eksempel lav søkemotorrangering. Totalt sett kan det spare tid for bloggere.

Integrations pricing-icon

Byråer

Interne koblingsplugins er i hovedsak SEO-plugins. Dermed er det gunstig ikke bare for enkeltpersoner og bedrifter, men også for byråer som tilbyr SEO-tjenester. Dermed kan du integrere en intern strategi for koblingsbygging for store kunder uten å måtte definere lenker for hver side på nettstedet deres.

Integrations pricing-icon

Bedrifter

Oppretthold en positiv brukeropplevelse på nettstedet ditt og hold potensielle kunder engasjert lenger slik at de enkelt kan finne informasjon. Koble sammen nettstedet ditt slik du vil ved å hviteliste spesifikke kategorier eller URL-er og svarteliste de du ikke vil ha sammenkoblet.

Klar til å forbedre din interne koblingsstrategi?

WP-brukere kan laste ned og bruke den interne koblingspluginen gratis. Forvandle brukeropplevelsen din og forbedre SEO-innsatsen umiddelbart.

WP-plugins du kan finne nyttige

Vil du forbedre nettstedet ditt med flere WP-utvidelser? Vurder å legge til flere plugins som vil forbedre brukeropplevelsen og kundeservicen din.

Live chat-plugin

Din evne til å svare raskt på besøkende på nettstedet ditt påvirker brukeropplevelsen og merkevarens omdømme betydelig. Den beste måten å være umiddelbart tilgjengelig på er å ha en live chat-widget på nettstedet ditt.

Integrations pricing-icon

Sjekkliste-plugin

Tilby leserne interaktive sjekklister som er enkle, men moderne. Sjekklistene kan lagres, deles og skrives ut. Se også trafikken til nettstedet ditt øke ettersom sjekklisten er i samsvar med Schema Markup.

FAQ

Hva gjør den interne koblingspluginen?

Den interne koblingsplugin er et kraftig SEO-verktøy som kan forbedre nettstedets organiske søkerangering. Ved å koble til sider på nettstedet ditt hjelper det Google med å forstå hvilket innhold som er relatert og hvordan det hele henger sammen.

Hva er intern kobling?

Intern kobling lar deg lage lenker på nettstedet ditt. Dette er lenker som peker til andre sider på samme nettsted.

Vil den automatiske interne koblingspluginen redusere WP-siden min?

Pluginen ble utviklet og testet slik at den ikke påvirker hastigheten på nettstedet.

Related Articles to WordPress intern koblings-plugin
Er du interessert i å engasjere leserne dine mer? Sjekk ut vår gratis WP-sjekkliste-plugin som forbedrer UX og er SEO-vennlig.

WordPress sjekkliste plugin

WP sjekkliste-plugin gir flere fordeler, som redusert fluktfrekvens, økt nettstedtrafikk, forbedret merkekjennskap og brukeropplevelse. Det gir en enkel måte å lage oppgavelister for nettstedet ditt, og kan brukes i ethvert tema som støtter kortkoder. Det er viktig å forstå forskjellene mellom populære sjekkliste-plugins når man velger en.

Søker du etter WP-plugins for å forbedre nettstedet ditt? Ta en titt på våre WordPress-plugins for å forbedre kundeopplevelsen og kundeservicen.

Forbedre med WordPress-plugins

En SEO-plugin har blitt utviklet for automatisk opprettelse av interne lenker til artiklene dine basert på søkeordene du legger inn. Dette vil redusere behovet for teamet ditt å legge til disse interne koblingene manuelt, og vil også tillate massimport av søkeord, svartelisting av spesifikke nettadresser og angi antall interne lenker for hver artikkel. Dette vil igjen forbedre brukeropplevelsen og gi bedre rangering i Google.

Med LiveAgents live chat for WordPress kan du gi umiddelbar kundestøtte, forbedre engasjementet med proaktive triggere og øke kundetilfredsheten.

Funksjonsrik, lynrask live chat for WordPress

Både B2B- og B2C-selskaper bruker live chat for salg og markedsføring. Kundene er mer tilbøyelige til å kjøpe fra selskaper som tilbyr live chat-støtte, og LiveAgent live chat-plugin for WordPress-nettsteder kan være en god løsning. Deres chat-widget er den raskeste på markedet og proaktiv chat kan øke salget og engasjementet. Avansert chat-ruting og intern samarbeidschat hjelper teamet ditt med å gi bedre støtte. Nettstedsovervåking og sanntids skrivevisning øker også kundeopplevelsen.

Plasser en søkewidget på nettstedet ditt og la seerne dine se etter artikler, fora og forslagstavler direkte fra nettstedet ditt.

Søke-widgets

Søkewidgeten lar besøkende søke i artikler, fora og forslagstavler direkte på nettstedet. Forslag til artikler vises i sanntid, og søkeresultater kan klikkes for å vise innholdet i kundeportalen. Widgeten kan tilpasses med ulike designelementer og HTML-kode kan brukes til å lage en egendefinert versjon. LiveAgent tilbyr også en prøveperiode for deres kundeserviceprogramvare.

LiveAgent er et perfekt HelpSpot-alternativ. Introduser deg for vårt utrolige multikanal billettsystem og start din gratis prøveperiode.

HelpSpot alternativ - LiveAgent

LiveAgent er en banebrytende programvareløsning som tilbyr live chat og help desk-funksjoner til over 40 000 bedrifter over hele verden. Med LiveAgent kan du øke inntektene med 30%, øke kundetilfredsheten med 97% og øke kundeverdien med opptil 16 ganger. LiveAgent tilbyr også kundesupport døgnet rundt. Les attester for å finne ut hvorfor kunder bytter til LiveAgent fra andre helpdesk-løsninger og realiser forretningsmålene dine med denne innovative programvaren.

Kundeportalprogramvare vil øke kundelojalitet og salg. Prøv LiveAgent sin 14-dagers gratis prøveversjon og gjør kundeservicen din fantastisk.

En dedikert hub med kundeportal programvare

En kundeportal programvare kan hjelpe kunder med å finne svar på spørsmål uten å vente på hjelp fra agenter, samtidig som den forbedrer agent produktiviteten. LiveAgent sin kundeportal inneholder en kunnskapsbase, forum og tilbakemeldinger fra kunder. Ved å opprette en kundeportal kan du gi kundene dine tilgang til informasjon de trenger og frigjøre representantene dine fra vanlige spørsmål. Samtidig kan du opprette et dedikert sted for kundene dine å søke etter relevante kunnskapsbase artikler og diskutere nye funksjoner eller forbedringsforslag. Med LiveAgent sin selvbetjening til en lav pris i forhold til konkurrerende plattformer kan det lønne seg å vurdere denne kundeportal programvaren.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo