Tilpassbar programvare for støttedokumentasjon

Lag intrikate kunnskapsbaser for kunder og agenter med bare noen få klikk.

  • ✓ Ingen konfigureringsavgift
  • ✓ Kundeservice 24/7
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Bygg en kunnskapsbase og støttedokumentasjon på en enkel måte

Tallige studier tyder på at de fleste av dagens forbrukere heller vil finne informasjon på nettet og løse problemer på egenhånd i stedet for å ringe kundestøtte. Med LiveAgents hjelpedokumentasjons-programvare kan du enkelt lage en omfattende kunnskapsbase med støtte-dokumentasjon for å muliggjøre selvbetjening 24/7.

Gi kundene dine kunnskap på farten når de trenger det mest – og uten å kreve det. direkte assistanse fra agentene dine. Med LiveAgent kan du redusere arbeidsbelastningen for teamet ditt og samtidig tilfredsstille kundene dine.

  • Category leaders badge for 2022 from GetApp
  • G2 badge for best relationship in small business summer 2022
  • G2 badge for best performer in mid-market summer 2022
3 people reviewing support documentation

Hva er støttedokumentasjon?

Støttedokumentasjon gir offisiell informasjon som forklarer bruken, funksjonaliteten, opprettelsen eller arkitekturen til et selskaps produkt eller tjeneste. Den kan inkludere alt fra de grunnleggende “how-to”-brukerveiledningene til de avanserte tekniske opplæringene i kunnskapsbasen din.

Støttedokumentasjon er laget for kunder, støtteagenter og alle andre i teamet ditt som trenger å kjenne til hvordan produktet eller tjenesten fungerer. Spesielt er støttedokumentasjon et must for SaaS og teknologiselskaper som selger komplekse programvareløsninger.

Viktige fordeler ved å ha velskrevet kundestøtte dokumentasjon

Grundig støttedokumentasjon gir forretningsfordeler på flere nivåer. I tillegg er det viktig for både kundene dine og støtteagentene dine.

Støtt dine agenter og team

Kunnskapsbase dokumentasjon er viktig for støtteteamet ditt. Med alt pent dokumentert, vil agentene dine alltid ha den riktige informasjonen tilgjengelig for å gi raske og konsistente svar til kundene dine.

Forbedre kundetilfredsheten

Forbrukere foretrekker i økende grad selvbetjening fremfor menneskelig interaksjon. En omfattende kunnskapsbase og støttedokumentasjon gir kundene dine mulighet til å fikse problemer før de i det hele tatt må be om hjelp.

Bli en autoritet i din nisje

Ved å tilby kundene dine en pålitelig, nøyaktig, relevant og omfattende informasjonskilde om produktene eller tjenestene dine, kan du bygge bedre merkevareautoritet og få kundenes tillit.

Gi dine kunder og støtteteam den rette kunnskapen

Med LiveAgents kunnskapsbase og online hjelpedokumentasjons programvare kan du konsolidere all støttedokumentasjonen i en sentralisert kunnskapsbase og gjøre den lett tilgjengelig for alle som trenger det.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Kraftig WYSIWYG editor

Med en kraftig WYSIWYG visuell editor har det aldri vært enklere å lage, redigere og formatere kunnskapsbasen og støttedokumentasjonen. Du kan legge til bilder, videoer, tabeller og andre visuelle elementer for å sikre at innholdet ditt er tiltalende, engasjerende og enkelt å konsumere.

Intern støttedokumentasjon

Bygg en intern kunnskapsbase med viktig dokumentasjon som bare vil være synlig for støtteteamet ditt. Gi agenter umiddelbar tilgang til riktig informasjon og gjør dem i stand til å løse kundeproblemer raskt uten å måtte kaste bort timer på å lete etter løsninger.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Multi kunnskapsbase

Sett opp et ubegrenset antall kunnskapsbaser, én for hver av dine merker, produkter, tjenester eller avdelinger – alt i én enkel LiveAgent-konto. Hver kunnskapsbase er helt separat og vil ha sin egen unike design, innstillinger og innhold.

Vedlegg i artikler

Suppler støttedokumentasjonen med flere nyttige ressurser ved å legge ved nedlastbare filer til artiklene i kunnskapsbasen. Gjør innholdet ditt enda mer informativt og verdifullt, og hjelp kundene med å grave dypere inn i emnene de er interessert i.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Søk widget med forslag

Hjelp kundene dine og støtteteamet ditt med å enkelt og uanstrengt navigere rundt i kunnskapsbase dokumentasjonen ved å aktivere en søkewidget som automatisk foreslår relevant innhold i sanntid basert på søkeordene som er skrevet inn i søkefeltet.

Rike tilpasningsalternativer

Sørg for at kunnskapsbase dokumentasjonen samsvarer med merkevarestilen din med en rekke innstillinger og tilpasningsalternativer. Du kan endre logo, tittel, velge et tema, definere fargene dine, sette inn din egen HTML og tilpassede CSS eller legge til sporingskoder.

woman designing website

LiveAgent har mye å tilby

Oppbevar all kundekommunikasjon på ett sted og aktiver selvbetjeningsstøtte. Enkelt håndter billetter, e-poster, chatter, anrop og meldinger på sosiale medier med en alt-i-ett, enhetlig kundestøtteløsning.

book lover - illustration

Selvbetjeningsportal for kunder

I tillegg til å bygge støttedokumentasjon, kan du sette opp en komplett selvbetjeningsportal der kunder kan sende inn og administrere billettene sine, dele tilbakemeldinger og samhandle med hverandre i et fellesskapsforum.

Støtte billetthåndtering

Fra smart billettdistribusjon, arbeidsflyt-automatiseringsregler og enkel ansvars-administrasjon til standardsvar, SLAer, robuste rapporterings- og teamsamarbeidsverktøy – LiveAgent tilbyret komplett utvalg av billettfunksjoner.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Live chat i sanntid

Gi umiddelbar kundestøtte med live chat. Chat-widgeten vår er den raskeste på markedet og inkluderer både grunnleggende og avanserte funksjoner, som chat-ruting, proaktive chat-invitasjoner , besøksovervåking og mye mer.

Innebygd kundesenterprogramvare

LiveAgent kommer med et skybasert innebygd kundesenter og lar deg integrere med hvilken som helst VoIP forsørger. Motta anrop fra fasttelefoner eller rett fra nettstedet ditt (både tale og video) uten ekstra kostnad per minutt.

two people video calling
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Administrasjon av sosiale medier

Integrer med Facebook, Twitter og Instagram for å strømlinjeforme alle sosiale mediekanaler i én innboks. Overvåk og svar enkelt på alle meldinger, kommentarer og merkeomtaler fra ett enkelt dashbord uten å måtte gå frem og tilbake mellom ulike sosiale kontoer.

Hvorfor LiveAgent? Over 30 000 bedrifter tar ikke feil

Integrations pricing-icon

Mer enn støttedokumentasjon

Vi kombinerer billettsalg, chat, tale og video, sosiale medier og selvbetjeningsstøtte i ett enkelt verktøy.

colorful review - icon

Mest anmeldt og høyest rangert

LiveAgent har vært den mest anmeldte og #1 rangerte helpdesk-programvareløsningen for SMB-er i 2019-2020.

birthday cake - icon

Over 15 år på markedet

Vi har levert vårt kundestøttesystem til bedrifter på tvers av ulike bransjer siden 2004.

Gear - icon

Funksjonsrik og skalerbar

LiveAgent er fullpakket med 180+ funksjoner, 40+ integrasjoner og kan tilpasses for å passe dine behov.

Savings illustration

Velg en plan som passer dine behov best

Med 4 abonnementsplaner å velge mellom og fullstendig transparente og rettferdige priser, kan LiveAgent være til nytte for enhver bedrift – uansett størrelse eller bransjen du opererer i. Start en gratis 14-dagers prøveperiode for å teste den ut og se hvordan den kan forbedre kundene dine sin brukerstøtteopplevelse.

Relaterte artikler tilProgramvare for støttedokumentasjon
God kundeservice starter med bedre Help Desk-programvare. Se fordelene med LiveAgent og kom i gang med det på 5 minutter.

Gi utmerket kunde service.

Agent-gjennomganger gir nyheter om kundeservice og LiveAgent, med tilbud om omfattende kontaktliste for helpdesk og siste kundeservicestatistikk. LiveAgent tilbyr avanserte funksjoner for kundeservice og tilpassbare maler.

Selvbetjeningsprogramvare fra LiveAgent vil utvide støttemulighetene dine. La kundene dine løse problemer på egenhånd 24/7.

Selvbetjent programvare

Jonene, HubSpot, Ada, Document360, Hornbill Service Manager, Freshdesk contact center, Replicant, Apty og Solvvy er selvbetjente programvare for kundeservice med unike funksjoner, fordeler og priser. Disse verktøyene tilbyr forskjellige løsninger for bedrifter av ulike størrelser og behov. Med funksjoner som personalisering, kunnskapsforvaltning, sanntidsanalyse og chatbot, kan disse verktøyene bidra til å forbedre kundeserviceopplevelsen og øke produktiviteten. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for de fleste av disse verktøyene, og de tilbyr også ulike priser og rabatter for ulike abonnementsplaner.

Page - 4

Gi utmerket kunde service.

Få en omfattende kundeserviceplattform med LiveAgent. Forbedre skrivehastigheten din med skrivetest. Oppdag teamet bak produktet og prøv en gratis demo nå.

Bedrifter - Solo

Hjelpepult programvare for solo-entreprenører

La din solo og frilans bedrift vokse med LiveAgent, den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2020. Hold deg nærmere dine kunder og hjelp dem raskt med LiveAgent.

LiveAgent sin samtale opptak programvare kan lagre et ubegrenset antall av samtale opptak. Du kan få tilgang til dem uansett tid for juridisk kvalitet forsikrings grunner.

Trenger du en samtale opptak programvare øyeblikkelig?

Telemarketingprogramvare bør ha effektiv telefonoppringing, støtte for samtalekampanjer og enkel konfigurering av call center. LiveAgent har blitt rost for rask support og enkel implementering av mange brukere. Tidio er et annet alternativ for live chat programvare med tilpassbare fordeler. LiveAgent har hjulpet virksomheter med å øke kundetilfredshet og salg. Det tilbyr også en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler.

Kunnskapsbase-programvare er nødvendig når du skal gi støtte til kundene dine. LiveAgent tilbyr ikke bare det, men mer. Finn ut hvorfor du bør velge LA.

Styrk kundene med programvare for kunnskapsbase

LiveAgent sin kunnskaps-base løsning tilbyr flerspråklig støtte og selvbetjeningsalternativ 24/7 i flere land for bedrifter som opererer internasjonalt. Bedriftene kan opprette nødvendige artikler på ulike språk og forbedre kundeopplevelsen og tilfredsheten. En kunnskapsbase kan også redusere belastningen på innkommende e-poster og chatter fra kunder som søker hjelp. Dette er en utmerket måte å gi rask hjelp og forhindre at kunder blir forvirrede.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

Start Free Trial x