LiveChat live chat anmeldelse

LiveChat tilbyr en live chat-widget som er enkel å integrere og brukervennlig. Prisplanene tilbyr ekstra funksjoner som integrering av andre kommunikasjonskanaler og billettsystem. LiveChat er pålitelig med nesten umiddelbare svarhastigheter og tilbyr funksjoner som hermetiske meldinger og filvedlegg. Grensesnittet er enkelt å navigere, og implementeringen er rask og enkel. Dyrt med høyere planer, men generelt sett flott ytelse og funksjoner.
LiveChat live chat anmeldelse
Compare LiveChat live chat anmeldelse with other in: How LiveChat live chat anmeldelse is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
3463 reviews

LiveChat live chat-programvare er en veldig godt designet chatteopplevelse for både agenter og kunder. Funksjonssettet tar seg av alt viktig angående chattene dine, men det tilbyr også mer når det gjelder kommunikasjon. Fortsett å lese og finn ut mer i vår anmeldelse.

Pricing
Starting from:
$ 20   per måned
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Brukererfaring
5
Pris
4
Gjennomføring
5

Key takeaways

Pros

  • Rask og pålitelig live chat
  • Veldig enkel implementering
  • Flotte og enkle konfigurerbare funksjoner

Cons

  • Dyrt med høyere planer

Komme i gang med LiveChat live chat

LiveChat er en live chat-programvare med mer enn bare chatting. Den tilbyr et omfattende live chat-funksjonssett som sikrer en fokusert og godt designet opplevelse for hver agent og kunde. Det tilbyr imidlertid også noe ekstra i form av ytterligere kommunikasjonskanaler, som sosiale medier, WhatsApp og billettsalg. I denne anmeldelsen skal vi se nærmere på LiveChats funksjoner for live chat-widget og den generelle ytelsen. La oss komme i gang.

LiveChat-registrering er veldig rask. Du må ganske enkelt registrere kontoen din, og registreringsprosessen vil til slutt ta deg rett til integrasjonsdelen for live chat-widgeten, noe som betyr at du kan implementere live chat så snart du starter. Dette er overraskende raskt, og LiveChat gir deg til og med et par integreringsalternativer. Du kan velge mellom en WordPress-plugin, Google Tag Manager eller manuell live chat-kodeinstallasjon.

LiveChat installation options

Jeg valgte det manuelle installasjonsalternativet, som også var ganske enkelt. Bare kopier og lim inn koden før den avsluttende </body>-koden på nettstedet ditt og lagre endringene. Hvis den ikke vises, må du kanskje tømme nettleserens buffer først. LiveChat vil gi deg beskjed om endringene er gjort vellykket og om livechatten din er integrert. Deretter vil du bli tatt rett til LiveChat-dashbordet, og du kan begynne å bli kjent med alle alternativene.

LiveChat dashboard overview

LiveChat er en etablert profesjonell løsning, og grensesnittet følger det. Det er lett å bli kjent med de fleste verktøyene, og du vil ikke gå deg vill takket være enkle anbefalinger i høyre panel. Du kan se chatter, trafikk, billetter, arkiver, kontakter og mer i panelmenyen til venstre. Midt på dashbordet presenterer noen forbedringsalternativer, og en rask sanntidsoversikt over live chat-statistikk.

Open live chat window on website

Funksjoner og brukergrensesnitt

LiveChat tilbyr et godt fokusert sett med funksjoner knyttet til live chat-widgeten deres. I tillegg til den nevnte raske sanntidsvisningen av statistikk, får du også tilgang til andre funksjoner, inkludert chatbots, rapporter og omfattende tilpasningsmuligheter for live chat-widgeten din. Videre har live chat-opplevelsen full støtte for sniktitt på meldinger, hermetiske svar, filvedlegg, chathistorikkfunksjoner, chatvurderinger og mer. Ingenting viktig mangler fra LiveChat live chat, så du kan være sikker på at du får hele chatagentopplevelsen.

Overview of LiveChat real-time analytics

Analysefunksjonene gir en rask oversikt, så vel som dyptgående oversikter over alt relatert til live chat – chatter, agenter, kunder, billetter og e-handel. Hver seksjon kan gi deg mer informasjon og konkrete tall om live chatten din. Det mangler ikke noe. Analyseoversikten gir deg oversikt over alt som har skjedd de siste sju dagene du har brukt den.

LiveChat reports overview

Du kan tilpasse chat-widgeten din i LiveChat-innstillingene. Alternativene er ganske omfattende, så hvis du har lyst til å bli kreativ, kan du justere live chat-widgeten til dine preferanser, eller til din kundemerkevare. Valgene dine inkluderer hvordan vinduet ditt kommer til å se ut i maksimert og minimert visning, lyst eller mørkt tema, temafarge (støttet egendefinert farge) og chat-posisjon. Det er også muligheten til å skjule widgeten, tilpasse mobilversjonen av chat-widgeten din, og flere justeringer der du kan vise firmalogoen, agentbildet, aktivere eller deaktivere lyder, tillate chat-vurderinger og et par flere alternativer.

Customize your LiveChat chat widget

De fleste andre funksjoner er passive, noe som betyr at de aktiveres automatisk og du trenger ikke å gjøre noe med konfigurasjonen. De er klare fra starten. Du kan imidlertid alltid gå dypere med innstillinger som ruting, chat-oppdrag, fildeling og mye mer. Alt er lett tilgjengelig. Å navigere i grensesnittet, sette opp live chat og den generelle brukeropplevelsen er ganske bra, jeg hadde absolutt ingen problemer med noen oppgaver. Med hele oppsettet klart til bruk, er det på tide å se på ytelsen og opplevelsen av å jobbe med LiveChat live chat.

Live chat ytelse og brukeropplevelse

Jeg så på LiveChat live chat-widgeten fra begge sider – fra perspektivet som både agent og som kunde for å få den fulle opplevelsen, og jeg kan si at alt fungerte bra, som forventet. Da jeg startet chatten som kunde, kom det en automatisk melding møtte meg med en gang (du kan tilpasse denne meldingen i innstillingene, under Målrettede meldinger). Med LiveChat-dashbordet åpent, fikk jeg umiddelbart en visuell og et lydvarsel om en ny innkommende melding. Nettleserfanen fortsetter også å gi deg et varsel til du bestemmer deg for å klikke på den. Så langt så bra.

Testing live chat by LiveChat

Meldingssniken fungerte perfekt, og den fanget opp det jeg skrev på under et sekund. Meldingen forblir på skjermen når brukerne ikke trykker på send-knappen, slik at du kan få de andre meldingene dine klare. I mellomtiden ser kunden tre prikker som varsel om at agenten skriver et svar til dem. Det fungerer generelt veldig bra. Svarhastighetene er nesten umiddelbare, uten lange ventetider overhodet.

Real-time typing view by LiveChat

Jeg har også gitt en virvel til å sende filvedlegg. Når du klikker på filvedleggsikonet, kan du umiddelbart velge en fil og sende den. Du kan slette vedlegget når som helst før sending. I motsetning til sniktittet på meldingen, kan ikke agenter se et vedlegg hvis det ikke er sendt ennå, så kundens personvern bevares i tilfelle de legger ved feil fil. Vedlegget gir deg til og med en mulighet til å inkludere en alternativ tekst for personer med nedsatt funksjonsevne. En veldig gjennomtenkt og ekstremt nyttig inkludering.

Example of attachements in live chat

Totalt sett er ytelsen til LiveChat live chat-widgeten flott, og jeg har absolutt ingen klager på noen måte. Jeg opplevde ingen problemer med hastigheten, og det var heller ingen feil eller problemer. LiveChats widget er en sterkere utfordrer når det kommer til ytelse.

Priser

LiveChat tilbyr tre prisplaner med forskjellige funksjoner. Andre kommunikasjonskanaler i tillegg til live chat er en integrert del av hver plan, så du får merverdi med hver plan. Planene fokuserer imidlertid hovedsakelig på ekstra live chat-funksjoner, så la oss ta en titt på tilbudet.

Starter

Startplanen koster $20 per måned per bruker, og den tilbyr en 60-dagers chathistorikk, grunnleggende widgettilpasning, et billettsystem, datasikkerhet og mer.

Lag

Teamplanen vil koste deg $41 per måned per bruker. Den har ubegrenset chattehistorikk, full widgettilpasning, billettsystem, datasikkerhet, grunnleggende rapportering, agentgrupper, flere merkevarebygginger og mer.

Bedrift

Forretningsplanen koster $59 per måned per bruker. Tilbudet har alle tidligere nevnte funksjoner, men legger til bemanningsforutsigelse, arbeidsplanlegger og andre funksjoner.

Bedrifter

Enterprise-planen har ikke en synlig pris, så du må be om en samtale med LiveChat for å finne ut av det. I tillegg til alle tidligere funksjoner, tilbyr planen en dedikert kontoadministrator, produktopplæring, programvareingeniørstøtte, sikkerhetsassistanse, HIPAA-overholdelse og enkel pålogging.

Konklusjon

LiveChats live chat er et flott verktøy og en veldig god konkurrent i live chat-spillet. Implementeringen er et spørsmål om sekunder, og den tvinger deg ikke gjennom noen løkker mens du håndterer den. Hver funksjon fungerer og yter veldig bra uten problemer, og grensesnittet gjør navigering enkel. Prisen er også ok, avhengig av planen du velger. Du trenger bare å bestemme hvor mye du vil bruke på alle LiveChat-funksjoner, og vurdere om du trenger andre kommunikasjonskanaler for arbeidet ditt.

Felles problemer

Min LiveChat live chat-integrasjon via kode fungerer ikke.

Sørg for å sjekke om du har kopiert og limt inn koden riktig i koden til nettstedet ditt, og se etter eventuelle manglende deler. Sørg i tillegg for at du limte inn koden på riktig sted i koden til nettstedet ditt før den avsluttende </body>-taggen. Hvis du fortsatt har problemer, må du kanskje kontakte LiveChat-støtte for å finne ut hvorfor integreringen mislyktes.

Hvordan sette opp hermetiske meldinger i LiveChat?

Når du er i en live chat-samtale med en kunde, kan du skrive # og velge et standardsvar. Hvis du vil legge til en ny, klikker du bare på Ny. Du kan legge til den hermetiske meldingsteksten her, legge den til i en gruppe og lage en snarvei for meldingen, slik at du lettere får tilgang til den.

Product reviews

Vil du lære mer om LiveAgents kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

LiveAgent kunnskapsbase anmeldelse

Denne teksten gir instruksjoner for å endre standard topp- og bunntekst i kundeportalen ved å sette inn en HTML-kode ved hjelp av designet. Det gir også trinn for å endre datoen og klokkeslettformatet for språk-metadatafanen i rediger språkvinduet. Deretter gir teksten en liste over anmeldelser for forskjellige kunnskapsbaseløsninger.

Leter du etter et bedre alternativ til LivePerson? Vurder LiveAgent, prisvinnende flerkanals helpdesk-programvare.

Leter du etter et bedre LivePerson-alternativ?

LiveAgent er en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler. Flere bedriftseiere og ledere anbefaler produktet for rask og nøyaktig kundestøtte, økt kundetilfredshet og salg, samt økt tilbakesvarstid. En portal som øker kundeservice kan også være en fordel.

Få en perfekt chat-oversikt og se alle besøkende som surfer på nettstedet ditt på et kart. Gjør kundeservicen din bedre med LiveAgent. Les mer om det nå.

Chat oversikt

Nettsideeiere kan nå ut til besøkende og tilby hjelp gjennom funksjoner som Online-besøkende, Chats-oversikt, Tilgjengelige Agenter og Kundens land. Disse funksjonene gir viktig generell informasjon om besøkende og kan hjelpe ansatte med å gi bedre kundeservice. Fordeler inkluderer å kontakte besøkende proaktivt og analysere situasjoner raskt. En demo kan avtales for å lære mer.

Gi bedre kundeservice ved å plassere en chat-knapp hvor som helst på nettstedet ditt. Velg fra vårt Live chat-knapp galleri med en gang.

Chatteknapp galleri

Teksten inneholder informasjon om LiveAgent, et verktøy som kan brukes til kundebehandling. Det oppfordres til å abonnere på nyhetsbrev, og det er gitt kontaktinformasjon til salgskontakter. Det bes også om å godta informasjonskapsler før man tar kontakt med LiveAgent via kontaktformular eller chat. Det er angitt at det pågår en installasjonsprosess, og at man vil få tilgang til sin konto når denne er ferdig.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo