Tawk.to live chat anmeldelse

LiveAgent tilbyr ulike programvarer for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer og e-postbehandlingsprogramvare. Selskapet har også en kostnadskalkulator og tilbyr flere alternativer og integrasjoner. Du kan kontakte dem for priser og en demo. LiveAgent bruker cookies på sine nettsider som beskrevet i personvern- og cookie-policyen.
Tawk.to live chat anmeldelse
Compare Tawk.to live chat anmeldelse with other in: How Tawk.to live chat anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
742 reviews

Tawk.to er en live chat-programvare som øker i popularitet takket være sin gratis-for-alle-prismodell og valgfrie betalte funksjoner. Fortsett å lese for å finne ut om livechatten og dens funksjoner og om den kan konkurrere med andre til tross for at den er…

Pricing
Starting from:
$ gratis   per måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Brukererfaring
4
Pris
4
Gjennomføring
5

Key takeaways

Pros

  • Det er helt gratis
  • Flott grensesnitt og enkel integrasjon
  • Viktige, men veldig nyttige funksjoner

Cons

  • Du må betale for å fjerne merkevaren Tawk.to
  • Det kan bli dyrt hvis du velger å ha Tawk.til å håndtere chattene dine

Komme i gang med Tawk.to live chat

Tawk.to er en live chat-programvare med kun en gratisversjon tilgjengelig. Ja, du leste riktig, det er ingen obligatoriske betalte planer tilgjengelig i det hele tatt. Selskapet har vunnet popularitet takket være sin godt utformede live chat som er fokusert på å hjelpe bedrifter med å kommunisere bedre med kundene sine. Det er imidlertid bare en del av selskapets filosofi. Tawk.to er sterkt fokusert på å forbedre virksomheter og hjelpe dem med å løse spesifikke problemer med tjenester.

Tawk.to har en veldig enkel registreringsprosess som krever bare ditt navn, e-post og passord i det første trinnet. Det andre trinnet spør deg om nettstedet ditt, og tilbyr deg å navngi chatten din, samt muligheten til å oppgi navnet på nettstedet ditt. Det er en av de raskeste registrerings- og implementeringsprosessene du kan få med programvare for live chat.

Tawk.to implementation process

Det beste er at du kan implementere live chat-koden nesten umiddelbart, fordi du får muligheten under registreringsprosessen. Implementeringen kan gjøres på flere måter. Du kan kopiere og lime inn koden til nettstedet ditt, eller velge en integrasjon med populære nettbyggingstjenester. Du kan tilpasse live chat-widgetens utseende og oppførsel senere i applikasjonen. Etter det kan du begynne å surfe rundt i grensesnittet og bli kjent med nettapplikasjonen Tawk.to.

Tawk.to live chat code for your website

Grensesnittet vil bli introdusert med en opplæring som kan hoppes over, men jeg anbefaler alle å gå gjennom den. Brukergrensesnittet er ikke vanskelig å navigere uten, men guiden er veldig kort og veldig godt laget, noe som gjør det verdt det å prøve ut. De siste trinnene i veiledningen vil gi deg muligheten til å laste ned Tawk.to-mobilapplikasjoner via en QR-kode, som er et annet flott tillegg.

Tawk.to mobile application QR code

Med alle disse trinnene bak oss, kan du begynne å bruke din Tawk.to live chat med en gang. Grensesnittet er veldig gjennomtenkt; det er rent og det er lett å navigere til enhver tid. Venstre side-menyen fungerer som hovedtilgangspunktet til alle underseksjoner, og du kan få tilgang til alle hovedverktøyene på topppanelet. Det er også en praktisk varslingsknapp nederst der du kan finne den nyeste informasjonen om oppdateringer.

Tawk.to notifications

Før vi kommer til testdelen av denne anmeldelsen, skal vi se nærmere på hvilke funksjoner du får med Tawk.to live chat-applikasjonen og hvordan du kan bruke dem til din fordel. Du kan få mer informasjon på nettstedet Tawk.to, men selve applikasjonen gir en bedre oversikt over hele settet med live chat-funksjoner og alternativer.

Funksjoner og brukergrensesnitt

Tawk.to er ikke den mest funksjonsrike live chatten, men med tanke på at det er en helt gratis løsning, er funksjonssettet mer enn nok. Du kan forvente overvåkingsfunksjoner som lar deg spore samtalene dine, samt over 45 språkvariasjoner for livechatten din. Tawk.to tilbyr også mobilapp for enkel chatting mens du er på farten, samt støtte for snarveier, som egentlig er hermetiske meldinger.

Tawk.to adding shortcuts (canned messages)

Å gå inn i Tawk.to chat-innstillingene avslører enda flere funksjoner og alternativer som ikke er nevnt på hovednettstedet for live chat. Du kan angi utløste meldinger, e-postvarsler og webhooks. Det er mange andre tilpasningsalternativer under chat-widget-fanen, og du kan justere og endre nesten hver widget-atferdsfunksjonalitet som er tilgjengelig.

Tawk.to chat widget settings

Tawk.to funksjonssett tilbyr mye mer enn det ser ut til ved første øyekast, så sørg for å sjekke ut alle innstillingene for å oppdage hver funksjon. Nå skal vi ta en titt på Tawk.to live chat og funksjoner i aksjon. Testen tar en titt på både kundeopplevelsen og agentopplevelsen med Tawk.to. Uten videre, la oss komme rett til det.

Live chat ytelse og brukeropplevelse

Tawk.to live chat-widget ser bra ut på nettstedet. Jeg valgte det grunnleggende oppsettet med bare en enkel fargeendring. Når du klikker på den som kunde, vil widgeten be deg først sjekke brukerstøtten for tilgjengelige svar. Dette er en ganske god funksjonalitet, siden den kan redusere chatbelastningen på agenter og oppmuntre brukere til å finne svar på egenhånd først. Uansett kan du starte chatten og hoppe over dette alternativet.

Tawk.to chat widget on website

Når du har skrevet meldingen og trykket på send-knappen, vil du få et varsel i Tawk.to som du garantert ikke vil gå glipp av. Den har en veldig distinkt ringetone og stopper ikke før noen svarer på chatten. Dette gir oss også den første titten på chat-grensesnittet fra agentens side, og det ser ganske bra ut ved første øyekast. En liten irritasjon kommer i form av en CTA-knapp som ber kundene om å legge til en gratis live chat fra Tawk.to på nettsiden deres. Det ville ikke vært en stor ulempe hvis jeg ikke ofte klikket på det i stedet for det faktiske chattefeltet under det.

Tawk.to live chat customer and agent view

Chat-funksjonene på kundenes side er ganske viktige, men husk at vi har å gjøre med en gratis løsning. Noen av de andre betalte løsningene tilbyr ikke engang disse alternativene som standard. På Tawk.to er noen av alternativene chat-vurdering, vedlegg og emojier, noe som gir chattekundene dine alt de trenger for å kommunisere effektivt.

Tawk.to live chat emojis

Det samme skjer på agenten sin side av chatten. Jeg oppdaget en ny funksjon kalt Whisper. Denne funksjonen fungerer i hovedsak som en merknad for andre agenter. Du kan skrive det direkte i chattevinduet og kundene vil ikke se det. Resten av funksjonene på agentsiden er stort sett de samme som for kunden, bortsett fra at du får se den tilgjengelige kundeinformasjonen som Tawk.to har tilgang til.

Tawk.to live chat whisper feature

Tawk.to live chat gir deg beskjed om de fleste handlinger som kunder gjør under chatten. Du vil få et varsel når de minimerer eller maksimerer chattevinduet. Et overraskende, men veldig velkomment tillegg er skrivevisningen i sanntid. Selv om denne funksjonen er velkjent og ofte brukt i de fleste chat-programvare, er den ikke en standardfunksjon for hver av dem. Tawk.to er gratis og har det, noe som er ganske imponerende for å si det mildt.

Tawk.to real time typing view

Alt i alt er Tawk.to sin live chat et imponerende godt verktøy med tanke på at det er gratis. Mens jeg gikk gjennom det, hadde jeg ikke støtt på noe merkbart forstyrrende eller galt med det. Du kan velge å fjerne merkevaren Tawk.to fra livechatten din, men det er ikke så irriterende eller synlig, pluss at det er fint å gi noe tilbake for gratisprogramvaren på en så subtil måte. Hele verktøysettet fungerte feilfritt, og jeg kan ikke si at det var noen problemer som måtte løses.

Priser

Tawk.to er helt gratis og tilbyr ingen prisplaner i det hele tatt. Det er imidlertid to betalte alternativer for de som er legitimt interessert i å få dem, og ingen av dem oppgraderer chat-funksjonaliteten eller legger til nye funksjoner i vesentlig grad. De er fokusert på to ting: Du kan fjerne merkevaren Tawk.to fra chat-widgeten din for $19 per måned, eller du kan la Tawk.to håndtere all din live chat-kommunikasjon for bare $1 per time (totalt $728 per måned). Hvis du velger det siste alternativet, kan Tawk.to bli veldig dyrt.

Konklusjon

Tawk.to er en flott, gratis live chat-programvare som klarer å overgå mange betalte løsninger der ute. Funksjonssettet er begrenset, men det tilbyr alt du trenger, så du vil ikke føle at du ikke har nok verktøy på noe tidspunkt. Selv om du må betale for å fjerne merkevaren Tawk.to, er den ikke ekstremt synlig, og jeg personlig syntes den ikke var for distraherende. Totalt sett er Tawk.to en flott løsning, og du vil ikke angre på å skaffe def den.

Felles problemer

Jeg får ikke varsler på Android

Dette problemet kan være forårsaket av enkelte Android-smarttelefonprodusenter som bruker datalagringsfunksjoner som kan blokkere varsler ved å sette enkelte apper i dvale. Sørg for å sjekke varslingsinnstillingene og la Tawk.to-appen vise deg varsler. Videre kan du ta en titt på alternativene for batterisparing eller datasparing og finne ut om de ikke blokkerer kommunikasjon fra Tawk.to.

Widget vises ikke med WordPress-plugin

Den vanligste løsningen er å aktivere tredjeparts informasjonskapsler i Tawk.to WordPress-plugin. Gå til innstillingene for Tawk.to-plugin-modulen og åpne Kontoinnstillinger. Du kan finne en lenke som tar deg til alternativene for informasjonskapsler for hver populære nettleser. Når du har gjort endringene, sørg for å oppdatere siden for å se endringene.

Product reviews

Hva er kundenes forventninger og preferanser for din bedrift? Du kan finne statistikk i artikkelen vår og se selv.

Forventninger og preferanser

Hva er kundenes forventninger og preferanser for din bedrift? Du kan finne statistikk i artikkelen vår og se selv.

Vurderer du LiveChat for dine live chat-behov? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut hvordan den presterte under våre generelle tester.

LiveChat live chat anmeldelse

LiveChat tilbyr en live chat-widget som er enkel å integrere og brukervennlig. Prisplanene tilbyr ekstra funksjoner som integrering av andre kommunikasjonskanaler og billettsystem. LiveChat er pålitelig med nesten umiddelbare svarhastigheter og tilbyr funksjoner som hermetiske meldinger og filvedlegg. Grensesnittet er enkelt å navigere, og implementeringen er rask og enkel. Dyrt med høyere planer, men generelt sett flott ytelse og funksjoner.

Ønsker du å lære mer om monday.coms kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

monday.com kunnskapsbase anmeldelse

Monday.com tilbyr arbeidsflyt- og produktivitetsprogramvare med et rent og effektivt grensesnitt som enkelt kan tilpasses. Selv om det ikke tilbyr mange avanserte tekstredigeringsalternativer eller ekstern publisering, lar deres gratis plan deg opprette et ubegrenset antall kunnskapsbaseartikler. Det finnes også betalte planalternativer med flere funksjoner og lagringsplass, og kundestøtten er veldig nyttig og responsiv.

Gi bedre kundeservice ved å plassere en chat-knapp hvor som helst på nettstedet ditt. Velg fra vårt Live chat-knapp galleri med en gang.

Chatteknapp galleri

Teksten inneholder informasjon om LiveAgent, et verktøy som kan brukes til kundebehandling. Det oppfordres til å abonnere på nyhetsbrev, og det er gitt kontaktinformasjon til salgskontakter. Det bes også om å godta informasjonskapsler før man tar kontakt med LiveAgent via kontaktformular eller chat. Det er angitt at det pågår en installasjonsprosess, og at man vil få tilgang til sin konto når denne er ferdig.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo