Live-chat for e-handel og service

Imponer kundene dine og øk deres tilfredshet.
 • ✓ Ingen etableringsgebyr   
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Krever ikke kredittkort    
 • ✓ Avbryt når som helst
Overskriftsanimasjon
Helpdesk programvare

Utallige medlemmer av offentligheten har utviklet seg mot digital modenhet med en rask fart, noe som økte nummer av internett brukere og nettshopping. Verden for e-handel har blitt en av de raskeste og mest populære valgene for å kjøpe og selge produkter over internettet.

Med det kom et økt nummer av bekymringer ikke bare hvordan du skal tiltrekke, konvertere, øke salg og redusere fluktfrekvensen av en e-handel bedrift men også hvordan du skal gi personlig service gjennom en upersonlig medium. Live-chat representerer løsningen for kundesuksess og en investering av fordeler for internett baserte bedrifter.

Nåtid chat funksjoner i hjelpepult billetterings systemet - LiveAgent
Eksempel av chat vindu

Hva er live-chat programvare støtte?

For å si det enkelt, er live-chat bare et lite vindu, som blir aktivert av å trykke på en chat-knapp som er lagt på en webside. Det lange svaret er at det er en del av en kompleks hjelpepult programvare og en av de beste løsningene for forbedret kommunikasjon og service mellom e-handel bedrifter og deres kunder.

Ved å integrere en live-chat widget på din nettbutikk webside, vil dine live-chat operatører får muligheten til å gi lynrask kundestøtte til alle de potensielle kundene eller vanlige kjøpere og guide dem gjennom forskjellige berøringspunkt av et salgsforløp

Hvordan live-chat utføres i forhold til telefon og e-post

Live-chat representerer et alternativ for tradisjonell kommunikasjon kanaler og skiller seg ut på grunn av flere bemerkelsesverdige fordeler.

https://www.youtube.com/watch?v=c5FMaNBxmAk

Når kunder ser gjennom din webside, sjekker de nyeste tilbudene, og deres interesse er på topp, er den siste tingen du ønsker å ulempe dem og potensielt miste salgene på grunn av den manglende evnen av å gi øyeblikkelig hjelp. Det er likt som å gå inn i en tradisjonell butikk og ikke klare å finne noen hjelpbare ansatte.

Å bruke live-chat er et komfortabelt valg for øyeblikkelige meldinger som krever minst innsats fra kundene som trenger hjelp, siden de ikke er tvunget til å bryte deres engasjement ved å måtte nå ut til deres telefon eller sende en e-post.

Sammenlignet med telefon og e-post, er det en billig plattform og opprettholde, siden en enkelt agent kan håndtere flere chater samtidig, noe som reduserer den vanlige ventetiden. Administratoren kan sette opp et nummer av samtidige chater for hver agent individuelt. Dette vil sikre at de støtte ansatte ikke blir overveldt og at kundene får den beste servicen.

Hvor viktig er live-chat for e-handel bedriften?

For uansett butikk, på nett eller tradisjonell, er første inntrykket avgjørende. Det attraktive designe, temaet og logen er en essensiell del av ens nettbutikks merke bilde og online tilstedeværelse. Men når trådene lander på din webside, er dine sjanser for omdannelse veldig små uten god kundestøtte.

Netthandlerens oppmerksomhetspenn er relativt kort – rundt 5 til 10 minutter.

For å forhindre handlevogn oppgivelse i et såpass lite vindu av muligheter, kan chat operatører engasjere potensielle kunder gjennom personlige hilsener i formen av en proaktiv chat invitasjon.

Som andre live-chat funksjoner, er det en tilpass bar popp-opp melding som kan bli satt opp til å komme fram på websiden etter en spesifikk tid som kundene bruker på nettsiden. Den andre funksjonen er at agenter kan bruke det for å mål rette seg spesifikke kunder eller sider, for eksempel, under utsjekkings prosessen.

Chat invitasjons galleri i live-chat programvaren - LiveAgent

Live-chat er ikke bare brukbart når det kommer til kryssalg men oppsalgs også. Under chat sesjonen, kan agenter promotere de nyeste produktene eller anbefale premium versjoner skreddersydd til kjøperens interesse. Dette transformerer live-chat fra et støtte verktøy til et mektig markedsførings verktøy.

Chat oversikten er en god funksjon som kan utdype forbindelsen mellom agenter og kunder. Det lar kunder overvåke nummeret av besøkende som venter i kø, deres URLer, plassering eller oppførsel. Med et klart bilde av de nåværende online kundene, kan agenter nå ut og komfortabelt håndtere alle chat samtalene og gi personlige opplevelser.

Nettstedsovervåking for chat oversikt
Eksempel av et chat oversikt

Gjennom chat integrasjoner, kan du bygge din CRM data kolleksjon. Vis du er en liten bedrift som har startet og montere deres klientliste, bør du kanskje vurdere å implementere et før-chat forum. Kunder er villige til å dele deres personlige informasjon i bytte for en mer direkte og gledelig shopping erfaring. Før-chat forumet er enkelt å sett opp. Etter du har laget din chat knapp, trykk på sjekk-boksen for: be om informasjon av før-chat forum. Fra da av, hver gang chat knappen blir aktivert, vil før-chat forumet spørre klientene om de vil dele deres data.

Hvordan sette opp før-chat forumet

selv om live-chat er et fantastisk kjøretøy for konvertering, så er det like så uvurderlig for bevarings taktiker. Som en del av en omni-kanal støtte strategi, kan bedrifter holde et gjennomsnitt på 89% av deres kunder.

Det er ingen arbeidstider for netthandling. Kunder forventer 24/7 service. Forståelig, er dette ikke alltid mulig. For å imøtekomme alle kundene, har LiveAgent Chat latt klienter sende meldinger gjennom kontaktskjema. Så fort som støtte laget eller spesifikke agenter er tilbake på nettet, vil de nå ut.

Kontaktskjemaet er en funksjon i Live chat-programvare - LiveAgent
Eksempel av kontaktskjema

Alle live-chat funksjonene er tilpass bare, med et alternativ for å legge in din CSS kode for å reflektere ditt merke bilde.

E-Commerce Industry Solution

Learn how multi-channel help desk software benefits E-commerce industry

Hvordan bør agenter håndtere e-handel chat sesjoner?

Communication is at the heart of e-commerce and community.

Meg Whitman, President and CEO of Hewlett-Packard

Netthandel har blitt fast etablert som en måte å gjennomføre byttehandler over internettet. Talentfulle og kunnskapsrike live-chat agenter hjelper å lage en ideal online nettopplevelse.

Å være en live-chat agent for nettbutikker er forskjellig fra vanlige butikk ansatte, som gjennom deres ferdighetssett og etikette.

 • Effektiv datamaskin ferdigheter
 • Ypperlig grammatikk
 • Multitasking
 • Kunnskapsrik om bedriften og deres produkter
 • Rask tenkning
 • Utmerket kommunikasjons ferdigheter
 • Profesjonell og høflig

Live-chat gir agenter verdifulle verktøy og funksjoner. Å bruke dem lar agenter svare kunder raskt og effektivt.

 • Universell Innboks: En hver chat sesjon er konvertert til billetter og lagret i en universell, delt innboks. Alle agenter med tilgang kan søke opp alle klienters profil eller tidligere interaksjon historie.

Eksempel på universell innboks (klikk for å forstørre)
 •  Automatiske svar og forhåndsdefinerte svar: En betydelig faktor for en høy sprettfrekvens er vanskeligheten med å få svar på vanlig spurte spørsmål, spesielt under utsjekk fasen. Om det skulle være om leverings kostnader eller returpolitikk, automatiske svar og forhåndsdefinerte svar kan bli forberedt og tilpasset i forventingen av det innkommende kundespørsmålet.

 • Nåtid skrivevisning : Et alternativ men brukbar funksjon for agenter som foretrekker å være et steg foran kundene. Agentene kan observere hva kundene skriver og gjøre klar svar før kundene trykker på send.

Nåtid skriving
Eksempel på en nåtid skriveviser (klikk for å forstørre)
 • Chat distribusjonoverføringer av chater til ledige agenter eller automatisk ruting av chater ved å velge tre forhåndsdefinerte rute alternativer – tilfeldige oppdrag, ring til alle, maks utnyttelse. Denne funksjonen garanterer en lik fordeling av arbeidsmengde mellom agentene og positiv service for kundene.

Chat distribusjon
Eksempel på chattedistribusjon (klikk for å forstørre)
 • Før chat spørreundersøkelseLa dine kjøpere gi tilbakemelding på en chat sesjon, produkt anmeldelse eller et valg på agentens effektivitet. Positiv kunde anmeldelser kan da bli brukt som sosialt bevis og lagt ut på websiden for å fremkalle henvisninger. Alternativt, kan innsamlet data bli brukt til innholdsoppretting, i en OSS seksjon eller en blogg. Den kan få frem tidligere urapporterte navigerings webside problemer som hjelper å optimaliserer din webside for andre mobil enheter.

Agentrangering
Eksempel på rangering av agent (klikk for å forstørre)

For å teste deres skrive hastighet, inviterer LiveAgent agenter til å prøve gratise skrive prøver direkte på LiveAgent websiden.

Gratis skrive prøve

Vis du ønsker og se listen av alle ledige live-chat funksjonene og lære mer om dem i detalj, dra over til våres funksjon side.

Hvordan integrere live-chat til din webside?

Integrasjonen av live-chat knappen kunne ikke hvert lettere. Det eneste kravet er å kopiere og lime inn en kort HTML kode fra din LiveAgent konto til din webside, og den er da live. Ingen grunn til og laste ned noen ekstra programvarer, men integrasjoner med tredjepersons programvarer eller en app, er støttet. 

Mange nettbutikker er administrert gjennom Shopify appen, og LiveAgents chat programvare var laget med en sømløs integrasjon og migrasjons prosess i tanken. 

https://www.youtube.com/watch?v=q90Xsb-Yjck

Hva er live-chatens sikkerhetsfunksjoner?

Sikkerhets bekymringer er på sitt høyeste. Data beskyttelse, konto sikkerhet, og personvern er essensielle temaer for alle som administrerer og driver deres bedrift på nettet. LiveAgent er ikke noe forskjellig. Her er en av de mest hemmelige funksjonene.  

Kunnskapsbaser

Vis du ønsker og lære mer, gå over til våres kunnskapsbase for ekstra informasjon.

Still not sure if the live chat is the right tool for your online store?

Start a free-14 day trial, and join 35.000 business businesses already using LiveAgent

Premier

Happy customers are the best customers

Vi tilbyr portner migrasjons tjeneste fra de fleste populære løsningene.

View more

Merker

Vis du ønsker og se alle de tilgjengelige planene, sjekk ut våres pris side.

FAQ

What is live chat software support?

Live chat is a browser-based chat widget used for real-time messaging between the client and the customer service representative.

How live chat performs in comparison to phone and email?

Live chat is an alternative to traditional communication channels, like email and phone. Cost-effective solution that requires the least effort from customers in need of assistance.

How important is live chat for the e-commerce industry?

Online shopping is a dynamic market, and the opportunity to convert leads and service customers is relatively short. Live chat can function as both a support and marketing tool with various features, ranging from proactive chat invitations to offline contact forms. As part of an omnichannel strategy, it is invaluable for customer retention.

How should agents handle e-commerce chat sessions?

Live chat agents are responsible for delivering an ideal online customer experience by possessing a specific skill set and following etiquette guidelines. Live chat provides agents with a valuable toolset of features, such as canned responses and real-time typing view, that aid in their day-to-day activities.

How to integrate live chat to your website?

Fully supported native integration and concierge migration service, even for the Shopify app. Quick copy and paste of an HTML code, and you can chat immediately.

Se hvorfor LiveAgent er det beste alternativet til Desk.com. Finn ut fordelene og registrer deg for en gratis 14-dagers prøveperiode i dag.

Leter du etter en bedre helpdesk programvare?

LiveAgent er en helpdesk-tjeneste som mange brukere sier er bedre enn alternativene som Zendesk, Freshdesk og mer. LiveAgent tilbyr funksjoner som kontaktskjemaer, live chat og integrasjon med sosiale nettverk, alt i én tjeneste. Brukere sier at tjenesten er mer brukervennlig enn ZenDesk og har et flott supportteam. LiveAgent støtter regneark i e-poster og fungerer stabilt på mobile plattformer. Prisene er rimelige, og mange brukere sier at det er det beste valget av støtteverktøy.

Gjør besøkende av din nettside om til betalende kunder med LiveAgents e-handelsfunksjoner. Vår live chat-widget er enkel å bruke og gir resultater.

eCommerce

Teksten inneholder informasjon om en rekke programvareløsninger for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer og selvbetjeningsprogramvare. Det er også mulig å avtale en demo av programvaren. LiveAgent er en av disse løsningene, og prosessen med å bygge et LiveAgent-skrivebord beskrives. Det er også mulig å kontakte selskapet via et kontaktskjema, chat eller messaging-tjenester. Teksten inneholder også informasjon om informasjonskapsler og personvern.

LiveAgent er den mest anmeldt og #1 vurderte hjelpepult programvaren for SMB i 2019. LiveAgent er den mest anmeldte hjelpepult programvaren for myndigheter i 2019.

Hjelpepult programvare for myndigheten

Helpepult-programvaren gir organisert arbeidsflyt og analyserapporter for GOV-organisasjoner. Det automatiserer oppgaver og hjelper veiledere med å løse problemer raskt. Det er ingen spesiell forskjell mellom helpepult-programvare for GOV-organisasjoner og bedrifter. Bedrifter med mange avdelinger kan også dra nytte av alle funksjonene i helpepult-programvaren. LiveAgent er en populær programvare for kundeservice og har en gratis prøveperiode.

Migrer fra osTicket til LiveAgent med hjelp fra vårt supportavdeling og få tilgang til et multi-kanal billettsystem.

osTicket migrering - LiveAgent

Få tilgang til et flerkanals billettsystem og gi god kundeservice på tvers av ulike kanaler ved å migrere dataene dine til LiveAgent. Utforsk funksjoner og integrasjoner før du starter din gratis prøveperiode og kontakt oss via live chat eller e-post for å diskutere datamigrasjonen.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo