woman writing down informations displayed on laptop screen

Oppstartssending sjekkliste for katalog

Hvis du starter en bedrift, er det viktig å komme i gang på riktig fot. En av de beste måtene å gjøre det på er ved å sende oppstarten til relevante kataloger.

Vi har samlet en liste over de beste bedriftene i bedriftskataloger for å sende inn oppstarten din. Ved å bruke disse ressursene kan du gi bedriften din den beste sjansen til å komme godt i gang.

Katalogoppføringer etter domenevurdering

Det er flere forskjellige kataloger som du kan sende inn oppstartssjekklisten til. Her er noen av de beste:

Navn på nettstedetURLDomenevurdering (DR)
1.Trust Pilothttps://www.trustpilot.com94
2.SourceForgehttps://sourceforge.net92
3.Capterra (Gartner)https://www.capterra.com90
4.ProductHunthttps://www.producthunt.com/90
5.AngelListhttps://angel.co/90
6.Clutchhttps://clutch.co/review88
7.GeekWirehttp://geekwire.com/startup-list/86
8.FinancesOnlinehttp://www.financesonline.com85
9.Tech In Asiahttps://www.techinasia.com/84
10.G2 Crowdhttps://www.g2crowd.com/84
11.Software Advice (Gartner)https://www.softwareadvice.com/84
12.SiteJabberhttps://www.sitejabber.com/83
13.GetApp (Gartner)https://www.getapp.com/82
14.Trustradiushttps://www.trustradius.com81
15.ProgrammableWebhttps://www.programmableweb.com/80
16.AppSumohttps://appsumo.com/80
17.AlternativeTohttps://alternativeto.net/79
18.ResellerRatingshttps://www.resellerratings.com/79
19.StackSharehttps://stackshare.io/79
20.e27https://e27.co/78
21.ActiveSearchResultshttp://activesearchresults.com/78
22.Add URLhttp://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=078
23.American Innohttp://americaninno.com/post-a-startup/77
24.Software Suggesthttps://www.softwaresuggest.com/76
25.EU-startups.cohttps://www.eu-startups.com/75
26.Exact Seekhttps://www.exactseek.com/75
27.CrozDeskhttps://crozdesk.com/74
28.Webwikihttps://www.webwiki.com/74

Viktigheten av å være oppført i kataloger

Når du starter en bedrift, er det viktig å utnytte enhver mulighet til å få eksponering. Kataloger er en fin måte å ta bedriften din til et stort publikum og nå mange potensielle kunder.
I tillegg til å levere verdifulle tilbakekoblinger til nettstedet ditt, øker det å bli oppført også rangeringen din i søkemotorene. Dette er fordi kataloger ofte har høy autoritet, noe som kan bidra til å øke nettstedets omdømme.

Tilstedeværelsen av en oppføring i en katalog kan også bidra til å bygge tillit og troverdighet. Når kunder ser at du er oppført i en anerkjent katalog, er det mer sannsynlig at de gjør forretninger med deg.

Hvis du ikke drar nytte av kataloger, går du glipp av en verdifull mulighet til å markedsføre virksomheten din. Dette betyr å tape på potensielle kunder og salg, i tillegg til å skade søkemotorrangeringen din.

Hvem kan dra nytte av en sjekkliste for oppstartskataloger

 • Opstartssjefer

Hvis du er en oppstartssjef, må du markedsføre virksomheten din foran så mange mennesker som mulig. Ved å sende oppstarten din til kataloger, kan du nå et bredere publikum og markedsføre virksomheten din effektivt.

 • Markedsførere

Kataloger er en flott, alternativ måte å nå og generere potensielle kunder. Ved å dra nytte av disse ressursene kan du sikre at markedsføringstiltakene dine får større innvirkning.

 • Growth hackere

Growth hackere leter alltid etter nye muligheter for å promotere virksomhetene sine. Kataloger tilbyr en flott måte å nå potensielle kunder og utvide virksomheten din.

Utforsk oppstartssjekklisten vår

Sjekkliste for oppstartsinnsendingskatalog bør hjelpe deg med å begynne å markedsføre virksomheten din. Takket være denne detaljerte veiledningen vil du kunne gjøre det enklere for kundene dine å finne deg i hver katalog.

Oppstartssending sjekkliste for katalog

Trustpilot er en digital plattform som lar kunder legge igjen anmeldelser av virksomheter som de har kjøpt varer fra, mottatt tjenester eller kontaktet kundeservice. Hvordan bli oppført på nettstedet deres?

Se noen av anmeldelsene som oppsummerer kundeopplevelser med LiveAgent her.

Opprett en konto

Her er lenken til nettstedet: opprett en gratis TrustPilot-konto

Skriv inn detaljer

Legg til nettsted, firmanavn, stillingstittel, jobb-e-post osv.

Gjør krav på bedriftsprofilen din

Bekreft e-posten din og aktiver kontoen, konfigurer passordet og kom i gang.

Tilpass bedriftsprofilen din

Når du gjør krav på profilen din, kan du tilpasse den til bedriftens behov. Legg til logoen din og skriv inn bedriftens generelle informasjon og kontaktinformasjon.

Merk: Hvis du driver en bedrift på flere steder og du vil ha separate anmeldelser for hver av dem, konfigurer stedsanmeldelser.

Søk om en bedriftskategori

Ved å kategorisere virksomheten din kan du gjøre det enklere for forbrukere å finne deg og vurdere hva du har å tilby sammenlignet med andre lignende selskaper.

Send ut invitasjoner

Etter at du har konfigurert profilen din, er du klar til å begynne å sende ut invitasjoner for å begynne å få anmeldelser. Å sende en grunnleggende invitasjon er en enkel måte å komme i gang på.

Send kundene dine en lenke via e-posttjenesten din som tar dem til bedriftens side på Trustpilot. For en mer avansert metode for innsamling av invitasjoner, bør du vurdere en TrustPilot e-handelsintegrasjon eller automatisk tilbakemeldingstjeneste.

ef=”https://sourceforge.net/software/product/LiveAgent/”>ved å klikke her kan du finne en omfattende oversikt over brukerstøtteprogramvare som er tilgjengelig på markedet.

Be om en bedriftsoppføring

Her er lenken til skjemaet.

Legg til informasjon om bedriften din

I «Beskrivelse»-feltet skriver du om bedriften din i én eller to setninger. Sørg for å inkludere informasjon som vil være relevant for brukerne, det vil si de viktigste funksjonene.

Best hvis firkantet & høyoppløsning. JPG-, GIF- eller PNG-filer.

Velg målgruppetype

Hvem er produktet ditt beregnet på?

Legg til mer informasjon

Fyll ut skjemaet for å spørre om priser og tilgjengelighet for demo. Velg hvilken kundestøtte kundene dine har tilgang til (f.eks. 24/7, åpningstider, online). Du kan også velge integrasjoner og støttede plattformer, samt treningsalternativene.

Send inn skjemaet

Når du har fylt ut skjemaet, klikker du på “Send”. Et medlem av teamet deres vil snart ta kontakt med deg for å diskutere oppføringen din på SourceForge.net.

Som en online markedsplassleverandør kobler Capterra kjøpere med teknologileverandører i programvareindustrien. Selskapet hjelper millioner av brukere med å finne de beste programvareløsningene. I eksempelet her kan du se at det gir mange verdifulle detaljer så vel som brukeranmeldelser.

Registrer deg

Capterra er en del av Gartner Digital Markets-nettverket. Hvis oppføringen din passer godt med denne eller noen av deres andre nettsteder (GetApp eller programvareråd), vil den bli inkludert. Registreringsskjemaet finner du her.

Legg til informasjon om bedriften din

Telefon, e-postadresse, nettsted, plassering osv.

Legg til informasjon om produktet

Produktnavn, type programvare og en kort produktbeskrivelse.

Opprett oppføringen

Send inn skjemaet.

Det er et fellesskapsbasert nettsted som lar markedsførere markedsføre sine produkter eller tjenester og få kontakt med sine første kunder. Det gir til og med mulighet for reklamevideoer og videoguider. Du kan sjekke en her.

Opprett en personlig konto

Velg et brukernavn, legg til en e-postadresse og navnet ditt. Legg til en kort beskrivelse om deg selv, ditt personlige nettsted og emner du er interessert i. Her er lenken.

Fullfør innføringsprosessen

Dette er et nødvendig trinn før du får tilgang til å legge ut et produkt.

Klikk på «Legg ut»-knappen

Når du har logget på, klikker du på “Legg ut”-knappen øverst til høyre og skriver inn nettadressen til produktet. Under innleggingsprosessen vil du se en forhåndsvisning av hvordan hvert aspekt vil se ut.

Legg til detaljer

Navn på produktet, fengende slagord, nedlastingslenke, miniatyrbilde, priser, galleri, kampanjer, produsenter og mange flere.

Vent på godkjenning

Abonnenter vil motta et e-postvarsel hvis innlegget deres havner på hjemmesiden.

Del lenken til innlegget ditt

Fortell andre om produktet ditt.

AngelList er et USA-basert nettsted som forbinder startups med engleinvestorer og jobbsøkere.

Opprett bedriftens AngelList-profil

Du trenger en personlig profil først. Klikk på bildet ditt øverst til høyre, deretter på Opprett firmaprofil. Her er lenken.

Fyll ut hvert felt om selskapet

Gi en fullstendig oversikt over bedriften din, angi tydelig innsamlingsmålene dine, og legg til hvert medlem av teamet ditt.

Velg en semi-bred plassering

Mange investorer liker å investere i lokale selskaper og vil søke etter selskaper i deres område, så det er greit å kaste nettet litt bredere enn bare et veldig spesifikt sted.

Gjør krav på siden

Gå til selskapets AngelList-side og klikk på den blå “kontakt oss”-teksten øverst på siden. Du bør få svar om noen få virkedager.

Clutch er en bedrift-på-bedrift oppføring, vurderinger og anmeldelser plattform som identifiserer de beste IT- og markedsføringsprogramvareleverandørene og -tjenestene. En profil som denne kan hjelpe potensielle kunder med å avgjøre om løsningen din passer deres behov. Sjekk det ut her.

Opprett en brukerkonto

Logg på med LinkedIn-profilen din.

Velg et profiltilbud

Du kan velge mellom grunnleggende, premium eller sponset.

Konfigurer bedriftsprofilen din

For at potensielle kunder skal finne ut om tjenestene dine passer godt, bør firmaprofilen din inneholde følgende informasjon: slagord, antall ansatte, minimum prosjektstørrelse, nettadresse, sted, oversikt, kontaktinformasjon, servicefokus, kundefokus .

Send inn klientreferanser

Clutch kan gjennomføre intervjuer med kundene dine, lage casestudier og publisere dem på profilen din på denne plattformen.

GeekWire er et teknologinettsted som gir siste nytt, ekspertanalyser og unik innsikt i teknologibransjen.

Fyll ut skjemaet

Bruk dette skjemaet for å sende inn oppstarten til GeekWires oppstartslistedatabase.

Oppfyll kravene

GeekWire godtar teknologistartup-selskaper som oppfyller disse kravene:

 • hovedkvarteret ligger i Washington, Oregon, Idaho eller British Columbia
 • grunnlagt for mindre enn 15 år siden
 • privateid

Fyll ut bedriftsdetaljene

Bedriftsnavn, adresse, by, delstat, kategori, logo, nettsted, sosiale medier (valgfritt), årstall osv.

Legg til kontaktinformasjon (vises ikke)

Navn, e-postadresse, stilling.

Send inn skjemaet

Hver oppføring blir vurdert av et menneske, så bedriftsinformasjonen og den fysiske adressen bekreftes før publisering.

På denne populære plattformen kan du finne anmeldelser, anbefalinger, studier, rapporter og mer. Her kan du til og med finne omfattende prisdetaljer for ulike SaaS- og B2B-produkter, som for eksempel LiveAgent’s.

Klikk på «Bli oppført»-knappen

Det er øverst til høyre på siden – her er lenken.

Opprett en oppføring for produktet ditt

Legg til all nødvendig informasjon som navn, e-postadresse, stillingstittel, månedlig annonseringsbudsjett osv.

Foreslå produktet ditt

Klikk på «foreslå produktet ditt»-knappen og vent på godkjenningen.

Opprett en Tech In Asia-konto

Du må være logget inn for å opprette en bedriftsprofil på Tech in Asia. Klikk her for å komme i gang.

Åpne Opprett firma-menyen

Gå til Jobber > For arbeidsgivere > Administrer selskaper > Opprett et nytt selskap

Skriv inn bedriftens generelle detaljer

Hvis bedriftsprofilen din allerede eksisterer, kan du gjøre krav på den direkte. Hvis ikke, velg “Opprett-alternativet”.

Fyll inn bedriftsinformasjonen din

Du kan opprette en ny firmaprofil ved å fylle ut de gjenværende obligatoriske feltene.

Klikk på “Opprett selskap”-knappen

Det er på tide å publisere bedriftsprofilen din.

G2-plattformen lar folk dele anmeldelser av forretningsprogramvare i sanntid. For å hjelpe brukere med å ta bedre kjøpsbeslutninger, utnytter plattformen over 1,3 millioner brukeranmeldelser. Du kan sjekke ut all nyttig informasjon denne nettsiden gir om LiveAgent helpdesk-programvare her.

Opprett G2-konto

Logg på eller opprett en konto. Du kan bruke Google (Business), LinkedIn eller bedrifts-e-post for å registrere deg. Her er linken.

Legg til et produkt eller en tjeneste til G2-listen

Legg til navnet på produktet eller tjenesten, leverandørens navn, og velg om det er en programvare eller leverandør.

Legg til mer informasjon

Skriv inn beskrivelse, URL, logo og skjermbilde.

Legg til kunde-e-postadresser

Oppgi opptil tre kunders e-postadresser. G2-teamet vil kontakte brukerne av produktet/tjenesten du legger til og be om deres vurderinger.

Vent på bekreftelse

Før oppføringen din publiseres, vil et medlem av G2-teamet bekrefte detaljene.

Software Advice er en del av Gartner Digital Markets-nettverket. Hvis oppføringen din passer godt med denne eller noen av deres andre nettsteder (Capterra eller Get App), vil den bli inkludert. Den gir enkle å navigere gjennom anmeldelser, som du kan se her.

Besøk leverandørinformasjonssiden

Det er den enkleste måten å bli oppført på Software Advice. Her er lenken til siden.

Oppgi informasjon om produktet ditt

Basert på informasjonen som er gitt, vil programvarerådgivning avgjøre om produktet oppfyller kravene deres.

Vent på godkjenning

Du vil motta noen eksempler på potensielle kunder og informasjon om hvordan du kommer i gang hvis produktet passer til dette programmet for høykvalifiserte potensielle kunder (HQL). Hvis produktet ditt passer godt for programvareråd, men du ennå ikke er klar til å bli med i HQL-programmet, kan du be om en gratis oppføring.

plattform for deling av anmeldelser Sitejabber lar småbedriftseiere komme i kontakt med forbrukere. Anmeldere kan lage en så enkel eller så kompleks anmeldelse som de vil. Du kan se et eksempel på slike interaksjoner her.

Sjekk om du allerede er oppført

En bedriftsoppføring genereres automatisk når en forbruker vurderer bedriften din på SiteJabber.

Be kundene om å legge igjen anmeldelser hvis ikke

Ved å gjøre det, vil du få din første SiteJabber-anmeldelse, og bedriftens side genereres automatisk. Eventuelle påfølgende anmeldelser vil bli lagt ut på samme side.

GetApp er en del av Gartner Digital Markets-nettverket. Hvis oppføringen din passer godt med denne eller noen av deres andre nettsteder (Capterra eller programvareråd), vil den bli inkludert. Her er lenken til siden. Du kan finne et eksempel på en vellykket oppføring her.

Oppfyll kriteriene

 • B2B-programvare
 • det er en pakket løsning
 • må være offentlig tilgjengelig
 • må være oppført under produktnavnet bestemt av leverandøren

Legg til informasjon om bedriften din

Telefon, e-postadresse, nettsted, plassering osv.

Legg til informasjon om produktet

Produktnavn, type programvare og kort produktbeskrivelse.

Opprett oppføringen

Send inn skjemaet.

Trustradius er en vurderingsplattform som hjelper kjøpere med å ta mer informerte beslutninger. Sjekk ut all den detaljerte informasjonen de gir på bedriftsprofilene ved å klikke her.

Velg profiltype

Du har to alternativer å velge mellom: premium eller gratis.

Opprett en konto

Legg til jobbens e-postadresse, navn og konfigurer passordet.

Skriv inn sikkerhetskoden

Sjekk innboksen din og skriv inn sikkerhetskoden.

Legg til bedriftsdetaljer

Skriv inn firmanavnet og nettadressen.

Be om tilgang

En ledende kilde til API-nyheter og informasjon, sporer utviklingen av dette feltet rundt om i verden og gir nettets API-katalog.

Legg til et API

Skjemaet du må fylle ut for å bli oppført er tilgjengelig her.

Velg om API-en allerede eksisterer på ProgrammableWeb

JA (hvis du vil legge til en ny versjon) eller NEI (hvis dette er et helt nytt API).

Legg til API-informasjon

API-navn, API-portal, versjon, versjonsstatus, forretningstype, arkitektonisk stil, industri, nisje og mer (skjemaet er ganske detaljert).

Fullfør skjemaet

Kontakt support@programmableweb.com hvis du har problemer med å sende inn skjemaet.

AppSumo tilbyr daglige tilbud på digitale produkter og nettbaserte virksomheter. Her kan du sjekke ut deres nyttige side med LiveAgent.

Registrer deg

Her er lenken til nettstedet.

Klikk på «Begynn å selge»

Klikk på «Begynn å selge» for å liste opp ditt første produkt.

Legg til grunnleggende produktinformasjon

Du må legge til bilder, kopiere og priser.

Legg til en e-postadresse for støtte

Det er her AppSumo vil kontakte deg når det er et problem med oppføringen din.

Legg til bilder av produktene dine

Gi de beste bildene for å vise frem produktet ditt.

Løs inn flytmaterialer

Du kan konfigurere innløsning på en av to måter:

 • statisk URL-innløsning – Kjøpere mottar en kode (som du har sendt inn) og følger en URL til en destinasjonsside på nettstedet ditt der den kan løses inn.
 • dynamisk URL-innløsning (avansert) – Kunder mottar en dynamisk URL med AppSumo-koden innebygd i den, som kan brukes umiddelbart.

AlternativeTo er et nettsted som viser alternativer til nettbasert programvare, skrivebordsprogramvare og mobilapper, og sorterer alternativene etter ulike kriterier. Du kan finne LiveAgent flerkanals helpdesk-programvare og dens anmeldelser ved å klikke på denne koblingen.

Registrer deg på AlternativeTo

Du må opprette en konto for å kunne legge til programvaren din.

Legg til en ny applikasjon

Legg til programvaren din (du finner dette alternativet via startsideknappen eller ved å klikke på brukernavnet ditt øverst til høyre.

Fyll ut feltene

Informasjon som plattformer, lisens, beskrivelser osv.

Fullfør innsendingen av søknaden

Appen din blir bekreftet og godkjent.

ResellerRatings er et nettbasert vurderingsnettsted der forbrukere sender inn vurderinger og anmeldelser fra nettforhandlere. Sjekk denne siden for å se et eksempel selv.

Legg til en butikk i ResellerRatings med ett klikk

Det er mulig å legge til en butikk raskt (bare navnet og nettsiden), sende den inn og vente på godkjenning eller registrere deg for å bli medlem.

Opprett en konto

Du kan registrere deg her.

Legg til grunnleggende kontaktinformasjon

Du må oppgi e-post, telefonnummer, navn og nettsted for å opprette en konto.

Gjør krav på oppføringen din

For å vises i den nye ResellerRatings-søkemotoren, må du sørge for at de riktige dataene er oppført. Dette inkluderer å angi butikkens oppføringsdata, velge mellom kategorier som vises når andre sammenligner deg med andre butikker osv.

Begynn å samle anmeldelser

For å samle inn merkevareanmeldelser direkte fra bekreftede kunder, bruk ResellerRatings direkte koblingsmetode.

Alle de beste Open Source, Software as a Service (SaaS) og utviklerverktøy på ett sted. Ranger etter utviklere og selskaper som bruker verktøyene. Ta en titt på LiveAgents side her.

Bygg stabelen din

Hvis du ikke har delt bedriftens stack ennå, klikk her for å bli oppført på StackShare.

Legg til bedriftsdetaljer

Navn, nettsted, beskrivelse og logo. Sørg for å laste opp bilder og fullfør alle trinn i skjemaet.

Bekreft applikasjonen

Vent til skjemaet blir godkjent.

Gir tilgang til innsikt, tilkoblinger og finansieringsmuligheter.

 e27-hjemmeside

Bli med i e27-fellesskapet

Opprett en konto her.

Klikk på “Opprett firmaprofil”

Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre på siden og velg “Opprett firmaprofil”. Sørg for at du er logget på e27 (Pro)-kontoen din.

Fyll ut feltene

Bedriftsprofil, oppstartsprofil, medieopplasting, teaminformasjon, finansieringsinvestering, tidligere investorer, innsamlingsinformasjon.

Fullfør prosessen

Oppstartsprofilen din må verifiseres av e27-teamet etter fullføring. Etter at godkjenning eller avvisning er gjort, vil du motta en bekreftelses-e-post.

ActiveSearchResults (ASR) er en uavhengig Internett-søkemotor. ASR har egne edderkopper som besøker nettsider som sendes inn til tjenesten.

 Hjemmeside for aktive søkeresultater

Legg til nettstedet ditt i ASR

Skriv inn nettadressen din (URL) og en gyldig e-postadresse, og send deretter inn skjemaet.

Vent på indeksering

Nye og innsendte nettsteder er spidered og indeksert hver 24. time.

Addurl.nu er en 17 år gammel gratis premium bedriftskatalog.

Velg en kategori

Du trenger ikke en konto for å sende inn nettstedet ditt.

Legg til generell informasjon

Nettsted, nøkkelord å markedsføre, kort beskrivelse. For å begrense antallet søppelpostinnsendinger, krever Addurl.nu at du plasserer en tekstlenke på hjemmesiden din for å støtte partnerne deres for din gratis innsending.

Send inn skjemaet

Det er alt – hvis nettstedet ditt oppfyller kravene, vil det bli oppført her.

American Inno er en portefølje av digitale mediemerker fokusert utelukkende på lokale oppstarter, teknologi og innovasjon.

Legg inn en oppstart

Du må fylle ut skjemaet her.

Legg til alle detaljene

Tittel, beskrivelse, logo, bransje, adresse og mange flere (de fleste er valgfrie).

Send inn søknaden

Klikk på «Send»-knappen og vent på godkjenningen.

SoftwareSuggest er et nettsted som hjelper besøkende med å oppdage topp forretningsprogramvare og servicepartnere. Tjenestene deres inkluderer programvareanmeldelser, sammenligninger og gratis konsultasjoner. Du kan til og med bruke den til å bestille en gratis demo med etablerte selskaper som LiveAgent. For mer informasjon, klikk her.

Fyll ut skjemaet

Fyll ut det korte og enkle skjemaet.

Åpne bekreftelses-e-post

Aktiver kontoen din.

Kontakt SoftwareSuggest-teamet

Ekspertene deres vil hjelpe deg å velge en personlig plan basert på dine behov og få oppstarten din oppført på premium-oppføringen.

EU-Startups.com er det ledende nettmagasinet om startups i Europa. Du kan klikke her for å sjekke det ut nå.

Gå til «Legg til en oppstart»

Her er lenken til siden. En gratis oppføring er tilgjengelig i 3000 dager.

Velg landet

Alle EU-land er oppført.

Legg til oppføringsinformasjon

Bedriftsnavn, beskrivelse, etiketter som beskriver bedriften din, e-postadresse for bedriftskontakt osv.

Legg til oppføringsbilder

Et gratis alternativ lar deg laste opp to bilder.

Send inn skjemaet

Du må sende inn søknaden og vente på bekreftelse på at virksomheten din vises på EU-Startups.

Hver dag sendes over 29 000 nye nettsteder til og indekseres av Exact Seek, en søkemotor og bedriftskatalog på Internett.

Klikk «Legg til URL»

Her er lenken til siden.

Legg til e-postadresse

Du trenger bare å angi et nettsted og en e-postadresse.

Svar på bekreftelses-e-posten

Ikke glem å sjekke e-postinnboksen for meldingen for å fullføre bekreftelsen.

Send inn nettstedet ditt

Hvis du ikke svarer på bekreftelses-e-posten som ble sendt etter registrering, eller hvis nettstedet ditt mangler riktige tittel- og metabeskrivelseskoder, vil nettstedet ditt ikke bli lagt til.

Crozdesk er en nettjeneste som kobler sammen kjøpere og selgere av forretningsprogramvare og tilbyr en plattformvurderingsalgoritme. Ta en titt på informasjonen og blogginnleggene de gir.

Fyll ut skjemaet

Her er lenken til gratisoppføringsprogrammet.

Legg til nødvendige detaljer

Du må angi bedrifts-, kontakt- og programvaredetaljer, samt månedlig markedsføringsbudsjett og beskrivelse.

Send inn søknaden din

Klikk på «Send inn søknaden din»-knappen. Du kan liste opp flere programvareprodukter når kontoen din er godkjent uten å måtte sende inn ekstra søknader.

Webwiki er en nettstedskatalog som inneholder hovedsakelig engelskspråklige nettsteder og populære nettsteder for engelsktalende publikum.

Legg til nettstedet ditt

Her er lenken til skjemaet.

Legg til nettstedsdata

Domene, kategori, URL, tittel og beskrivelse.

Inkluder e-postadresse

Ikke for publisering, bare for kontakt.

Fullfør informasjon om nettstedeier

Adresse, telefon, land osv.

Send inn skjemaet

Klikk deretter på “Legg til nettstedet ditt”-knappen og bekreft at nettstedet ikke inneholder innhold som bryter med Webwikis vilkår.

Sammendrag av sjekkliste for oppstartskataloger

Bekreft oppføringen din i alle disse katalogene:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Software Advice (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • ResellerRatings
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Add URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.co
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Ofte stilte spørsmål

Hvordan vet jeg hvilke plattformer som passer for min oppstart?

Den beste måten å finne ut hvilke kataloger som er mest relevante for oppstarten din, er å vurdere målgruppen din. Du vil sende inn sjekklisten til kataloger som når potensielle kunder i din bransje. Du kan også bruke søkeordundersøkelser for å identifisere hvilke kataloger som er mest populære for din spesielle nisje.

Hvordan kan jeg få flere anmeldelser?

Den beste måten å få anmeldelser på er å tilby noe av verdi i bytte. Du kan tilby rabatt, gratis prøveversjon eller et annet insentiv for å oppmuntre folk til å legge igjen anmeldelser. Du kan også kontakte kunder som har hatt en positiv opplevelse og be dem om en anmeldelse, eller bruke sosiale medier til å be følgerne dine om å legge igjen en anmeldelse på siden din.

Hvordan kan jeg spore trafikken og ytelsen til forskjellige kataloger?

Det finnes en rekke måter å spore trafikken og ytelsen til forskjellige kataloger på. En måte er å bruke Google Analytics. Du kan også bruke andre verktøy som BuzzSumo for å spore tilbakekoblingene dine og se hvilke kataloger som sender mest trafikk til nettstedet ditt.

Trenger jeg et stort budsjett for å kjøre PPC-kampanjer?

Nei, du trenger ikke et stort budsjett for å kjøre PPC-kampanjer. Du kan starte med et lite budsjett og gradvis øke det etter hvert som virksomheten din vokser.

Relaterte Ressurser

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo