Stressfri støtteprogramvare for sosiale medier

Len deg tilbake & slapp av mens LiveAgent konverterer alle varsler til billetter.

 • ✓ Ingen konfigureringsavgift
 • ✓ Kundeservice 24/7
 • ✓ Krever ikke kredittkort
 • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Social

Støtte for sosiale medier i helpdesk

Koble dine sosiale mediekanaler med LiveAgent og organiser alle kundeserviceforespørsler i én pålitelig løsning. LiveAgent-billettsystemet lar deg administrere billetter fra Facebook, Instagram, Twitter og Viber på ett praktisk sted. Med en fullverdig kommunikasjonsplattform og helpdesk-verktøy i ett, hold dine sosiale interaksjoner høye.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Sosial støtte

Hva er kundeservice på sosiale medier?

Kundeservice for sosiale medier er en relativt ny programvarenisje. Dette systemet lar deg kommunisere effektivt med publikummet ditt ved å samle alle meldinger og omtaler av merkevaren din på tvers av ulike sosiale nettverk på ett sted.

Den største fordelen med et omnikanal helpdesk-system er at det lar deg se kundeinteraksjoner fra andre kundestøtte-kanaler i ett enkelt dashbord. I tillegg blir hver melding samlet i en universell innboks og deretter forvandlet til enhetlige billetter med den hybride billettstrømmen.

Social support
Best solutions

Beste løsninger

Hvordan velge tjenesteverktøy for sosiale medier?

Det viktigste er å vurdere alle dine krav og forventninger. Det første trinnet er å sjekke om du vil legge til andre kommunikasjonskanaler til kommunikasjonssystemet ditt og om du vil samle all kommunikasjon på ett sted. For det andre, sjekk om du trenger live chat, e-post, telefonstøtte eller en kundeportal. Det neste du må vurdere er funksjoner og integrasjoner. Til slutt, sammenlign priser for å finne best mulig verdi.

La LiveAgent håndtere meldingene dine i sosiale medier

Koble til kontoer fra alle populære sosiale medieplattformer og la LiveAgent håndtere kontoene dine

Facebook-integrering Demo: Slik fungerer det

00:00/03:02
Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent

Målgruppestyring

Vår Facebook-integrasjon eliminerer behovet for å overvåke flere enheter, sosiale mediekontoer og dele påloggingsinformasjon. Alle agenter kan svare på billetter fra den universelle innboksen din, så det er ikke nødvendig å være avhengig av en Facebook-sideadministrator. Det er enkelt å bruke Facebook-integrasjonen din. Bare koble Facebook-bedriftssiden (eller -sidene) til LiveAgent-dashbordet og kom i gang. Eventuelle kommentarer på sosiale innlegg eller omtaler av siden din blir automatisk konvertert til billetter, som du kan svare på og arkivere dem på. Som et resultat kan det hjelpe deg med å bygge et lojalt nettsamfunn ved å øke kundeengasjementet.

 • Inviter kunder til å chatte med automatiske meldinger
 • Gjør besøkende på nettstedet til kunder med chat

Effektiv meldingstjeneste

LiveAgents Facebook Messenger-integrasjon lar deg chatte i sanntid med kundene dine. Når Facebook-siden din mottar en direktemelding, konverteres den umiddelbart til en billett og skyves inn i LiveAgent-dashbordet. Du kan enkelt svare, sende vedlegg eller til og med trykke på «Liker»-knappen.

 • Inviter kunder til å chatte med automatiske meldinger
 • Gjør besøkende på nettstedet til kunder med chat

Facebook-integrasjonsdemo: Slik fungerer det

00:00/03:02

Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent

Slik overvåker du Twitter med LiveAgent

00:00/06:38

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent

Følg tweets

LiveAgents Twitter-integrasjon lar deg overvåke alle @omtaler av siden din eller noen #hashtags etter eget valg.

Bare koble til Twitter-kontoen din med LiveAgent-dashbordet og velg hvilke hashtags og omtaler du vil overvåke. Alle overvåkede hashtags og omtaler blir automatisk konvertert til billetter, og kan automatisk tildeles til hvilken avdeling du velger. LiveAgent vil automatisk hente alle tweets med dine overvåkede søkeord, og du kan svare på dem fra dashbordet.

 • Inviter kunder til å chatte med automatiske meldinger
 • Gjør besøkende på nettstedet til kunder med chat

Administrer følgere

LiveAgents Instagram-integrasjon lar deg se og svare på innlegg du er merket eller nevnt i, samt svare på eventuelle kommentarer på innleggene dine på sosiale medier. I tillegg, med LiveAgents universelle innboks, har du alle billettene dine under ett tak, så det er ikke nødvendig å overvåke flere enheter eller kontoer. Som et resultat sparer LiveAgent agentene for tid, forbedrer responstiden deres for spørringer og øker agentproduktiviteten. Prøv det i dag og skap en sterk tilstedeværelse på sosiale medier med en gang.

 • Inviter kunder til å chatte med automatiske meldinger
 • Gjør besøkende på nettstedet til kunder med chat

Slik bruker du Instagram-plugin-modulen i LiveAgent

00:00/04:03

How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Viber Integration Demo | LiveAgent

00:00/01:45

Viber Integration Demo | LiveAgent | Live Agent01:55Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent
Live Agent

Innboks-tekstmelding

Agenter kan også løse kundeserviceproblemer via Viber, en av dagens mest populære meldingsplattformer. LiveAgent kan strømlinjeforme alle meldinger fra denne plattformen til billettsystemet ditt, hvor de omdannes til kundebilletter. Du kan enkelt svare dem fra den universelle innboksen. Viber fungerer godt som et tillegg til dine sosiale kanaler for kunder som foretrekker meldingsplattformer. Å svare på Viber-meldinger fungerer sømløst med andre kommunikasjonskanaler i billettsalget.

 • Organiser Viber-kommunikasjonen på ett sted
 • Svar på Viber-meldinger i billettinnboksen din

Slakke varsler

Hold deg varslet om nye kundebilletter eller endringer i billettstatus mens du sosialiserer med kollegene dine. Vi har en innebygd Slack-plugin i LiveAgent slik at du ikke går glipp av noe viktig. Bare trykk på bryteren i innstillingene, og motta LiveAgent-varsler i en dedikert Slack-kanal. Denne integrasjonen er svært tilpassbar – du kan spesifisere hvilken type informasjon du vil ha og velge regler for sending av varsler til bestemte kontakter eller kanaler.

 • Hold deg informert om billettaktiviteten din i Slack
 • Tilpass Slack-varslene dine om LiveAgent-billetter
Slack Integration
WhatsApp Integration

WhatsApp-støtte

WhatsApp-logo

WhatsApp (Nyhet!)

 • Integrasjon med den mest populære meldingsplattformen
 • Administrer WhatsApp-kommunikasjonen din fra billettsalget
Let’s get social!

Håndter kundeproblemer med funksjoner i sosiale medier

Agenter kan enkelt svare på spørsmål fra kunder med vår fullverdige universelle innboks. Koble til dine sosiale mediekontoer fra Facebook, Twitter, Instagram og Viber for å gi kundeservice av høy kvalitet med bedre effektivitet.

Avgrens kundereisen med:

 • Raskere kommunikasjon med produktivitetsfunksjoner
 • Effektiv kommunikasjon på sosiale medier med en universell innboks
 • Sømløs forbindelse med andre kommunikasjonskanaler
Support team view

Kom i gang med kundebehandling på sosiale nettverk

Bare legg til alle viktige sosiale kanaler for kundeservice. Koble til de sosiale kontoene dine, administrer de sosiale profilene dine og skap en lojal kundebase på deres favorittplattform.

Viktige funksjoner i programvaren vår for støtte for sosiale medier

Utforsk alle nøkkelfunksjoner som hjelper deg med å yte utmerket kundeservice og forbedre mulighetene for administrasjon av sosiale fellesskap

Organisert kommunikasjon

Universell innboks

Enhver privat melding fra en hvilken som helst sosiale medieplattform er organisert i den universelle innboksen. Det beste er at den universelle innboksen effektiviserer kommunikasjonen fra alle kommunikasjonskanaler og hjelper deg å samle kundekommunikasjon i ticker-tråder. Alle kundestøtteprosesser blir enklere når informasjonen er på rett sted.

 • Holder kundesamtaler på ett praktisk sted
 • Organiserer kundeservicehenvendelser og kommunikasjon
Organized communication
Efficient workflow

Effektiv arbeidsflyt

Automatiseringsregler

Effektiv kundeservice kan forbedres ytterligere med tilpassede regler for automatisering. Disse kan hjelpe deg med å gi raskere og mer effektive kundeinteraksjoner samtidig som de hjelper deg med repeterende og dagligdagse oppgaver. Regler kan tilpasses og brukes på ulike situasjoner og oppgaver for å hjelpe deg med å skape en bedre arbeidsflyt og sortere gjennom kundemeldinger raskere.

 • Automatiser arbeidsflyten din og fokuser på det viktige
 • Bli kvitt hverdagslige eller repeterende oppgaver

Kategorisering

Avdelinger og tagger

Kundestøtteteam kommer med ulike spesialiseringer. Del opp kundeservicerepresentantene dine i avdelinger og få kundene dine til de rette ekspertene hver gang. Du kan også bruke tagger for å markere kundehenvendelser eller kundekommentarer. Tagger fungerer som kategorier for innboksen din, slik at du alltid vet hva slags problem du vil håndtere.

 • Del inn medlemmer av kundestøtteteamet etter ekspertise
 • Bruk tagger for å organisere kundeserviceinteraksjoner
 • Gi riktige og tidsriktige kundeserviceløsninger

Les mer

Categorizing
Ticket features

Billettfunksjoner

Makroer, vedlegg og notater

Reduser responstiden og forbedre kundeservicen med hermetiske meldinger og forhåndsdefinerte svar. LiveAgent støtter ulike vedleggstyper når du svarer på en billett. Legg gjerne igjen notater til dine medagenter i billetter og informer dem om kundenes bekymringer eller positive interaksjoner når som helst du trenger det.

 • Følg med kundenes etterspørsel med forhåndsskrevne meldinger
 • Legg igjen notater og legg til vedlegg i billetter
Medal

Ta i bruk LiveAgent nå!

Prøv alt det vi har å tilby med vår 14-dagers prøveperiode gratis

 • ✓ Ingen konfigureringsavgift
 • ✓ Kundeservice 24/7
 • ✓ Krever ikke kredittkort
 • ✓ Avbryt når som helst

Grunner til hvorfor du bør bruke sosial
kundeservice
-programvare

Finn ut hvorfor selskaper begynte å bruke sosiale medier som en av sine viktigste kundeservicekanaler.

Smiley face icon

Mangel på det store bildet

Vet du ikke hva den forrige samtalen din med en kunde handlet om fordi den var på en annen kanal? LiveAgent holder styr på det.

Clock icon

Tap av verdifull tid

Veksler du ofte mellom ulike typer programvare? La LiveAgent gjøre jobben for deg.

Web icon

Vanskelig å administrere

Administrerer du flere profiler på forskjellige sosiale nettverk? Med LiveAgent kan du administrere dem alle fra ett dashbord.

Hva sier tallene om støtte til sosiale medier?

Ta en titt på noen av de viktigste statistikkene om kundestøtte på sosiale medier og finn ut hvorfor du bør bruke sosiale medier for kundestøtte

Sosial tilstedeværelse

Kundebehandling i sosiale medier er i ferd med å bli en nødvendighet i forretningsverdenen. Nå både eksisterende og potensielle kunder med dine sosiale sider. Gi kjøpsråd og sosial kundeservice til publikum.

 • Forbedre tilstedeværelsen på sosiale medier og svar raskere
 • Billett effektiviserer din sosiale kommunikasjon
Chart

63%

av kundene forventer sosiale medier

Sosiale medier har blitt avgjørende for kundeservice. Forbedre din tilstedeværelse på sosiale medier og vær der for publikum.

Kundetilfredshet

Forskning viser at håndtering av kundeklager og forespørsler over sosiale medier har en høy tilfredshetsgrad. Forbedre kundetilfredsheten med LiveAgent og oppgrader kundestøttespillet ditt.

 • Forbedre kundetilfredsheten med sosiale medier
 • Gå over forventningene med regelmessige svar og aktivitet
Chart

70%

tilfredshetsgrad

En høy prosentandel av kundene er fornøyd med måten problemene deres løses på via sosiale medier. Ikke kutt hjørnene på sosial kundebehandling av høy kvalitet og forbedre den i dag.

Skap lojalitet

Håndter interaksjoner med kunder mye raskere med LiveAgent som din sosiale medieløsning. Svar raskt og gi innsiktsfulle råd og svar på en konsistent basis på tvers av sosiale kanaler.

 • Øk kundelojaliteten med god service
 • Gi konsekvente svar og kundestøtte
Chart

79%

av kundene forventer svar innen 24 timer

Få de beste resultatene på kundetilfredshetsundersøkelser og gi rask kundeserviceaktivitet på sosiale medier.

Spar mer på støtteverktøy for sosiale medier

Finn en støtte for sosiale medier-programvare som gir deg mest mulig verdi og sparer budsjettet ditt. Start sammenligningen og finn de riktige funksjonene til riktig pris.

Vitnesbyrd

Skaff deg LiveAgent
og bli med 7000 fornøyde kunder

 • Roman Bosch
  Det er en fornøyelse og ha en bra portal som øker kundeservice.
  Roman Bosch Partly
 • Christine Preusler
  LiveAgent gir våre agenter mulighet til å gi bedre, raskere og mer nøyaktig kundestøtte.
  Christine Preusler HostingAdvice
 • Karl Dieterich
  LiveAgent hjalp oss med å oppnå to viktige mål: øke kundetilfredshet og salg.
  Karl Dieterich Covomo
 • Hendrik Henze
  Vi har brukt LiveAgent siden august, og vi er veldig fornøyde.
  Hendrik Henze HEWO Internettmarkedsføring
 • Razvan Sava
  Siden vi startet å bruke LiveAgent har våres tilbakesvars tid økt med 60%
  Razvan Sava Webmaster Deals
 • Taras Baca
  Våres betalte kundeomdannelse sats økte med 325% den første måneden vi satt opp og aktivt startet å bruke LiveAgent.
  Taras Baca XperienceHR
 • Andrej Ftomin
  Jeg har aldri opplevd en så profesjonell kundetilnærming.
  Andrej Ftomin TAZAR Group
 • Matt Janaway
  Vi mener at LiveAgent er den aller beste live chat-løsningen.
  Matt Janaway The Workplace Depot
 • Viviane Carter
  Vi bruker LiveAgent på alle våre e-handelsnettsteder. Verktøyet er enkelt å bruke og forbedrer produktiviteten vår.
  Viviane Carter CSI Products
 • Christian Lange
  Med LiveAgent er vi i stand til å gi kundene våre støtte uansett hvor de er.
  Christian Lange Lucky-Bike
 • Jens Malmqvist
  Jeg kan anbefale LiveAgent til alle som er interessert i å gjøre kundeservicen deres bedre og mer effektiv.
  Jens Malmqvist Projure
 • Catana Alexandru
  Jeg er sikker på at vi ville brukt 90 % av dagen på å sortere e-poster hvis vi ikke hadde...
  Catana Alexandru Websignal
 • Jan Wienk
  Med LiveAgent er vi i stand til å holde spillerne våre fornøyde ved å tilby mer effektiv støtte som resulterer...
  Jan Wienk All British Casino
 • Allan Bjerkan
  LiveAgent er pålitelig, rimelig og rett og slett et godt valg for enhver fartsfylt nettbedrift!
  Allan Bjerkan Norske Automaten
 • Sissy Böttcher
  Vi liker det fordi det er enkelt å bruke og tilbyr stor funksjonalitet, for eksempel nyttige rapporteringsfunksjoner.
  Sissy Böttcher Study Portals
 • Peter Koning
  Vi elsker LiveAgent - det gjør det enkelt å støtte kundene våre.
  Peter Koning TypoAssassin
 • Aranzazu F
  Vi liker å tilby kundene våre den beste supportopplevelsen. Derfor valgte vi LiveAgent.
  Aranzazu F Factorchic
 • Rick Nuske
  Fra oppsett til kontinuerlig støtte og alt annet i mellom, fortsetter teamet hos LiveAgent å imponere.
  Rick Nuske MyFutureBusiness
 • Vojtech Kelecsenyi
  LiveAgent sparer oss for hundrevis av dyrebare minutter hver dag ved å gjøre kundeservice oversiktlig og i orden.
  Vojtech Kelecsenyi 123-Nakup
 • Rafael Kobalyan
  Ubegrenset agenter, e-post, sosiale medier og telefonintegrasjon. Alt dette for mindre enn vi betalte med vår forrige leverandør.
  Rafael Kobalyan Betconstruct
 • Martin Drugaj
  Vi har brukt LiveAgent siden 2013. Vi klarer ikke å forestille oss å jobbe uten.
  Martin Drugaj Atomer
 • Ivan Golubović
  Dette er en kostnadseffektiv løsning som hjelper deg med å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler.
  Ivan Golubović AVMarket
 • Rustem Gimaev
  Å svare på e-poster fra Outlook var så vanskelig å holde styr på. Med LiveAgent er vi sikre på at...
  Rustem Gimaev Antalya Consulting Language Center
 • Randy Bryan
  LiveAgent er så fantastisk. Med svært lite tid og krefter hadde jeg den i gang i løpet av få minutter.
  Randy Bryan tekRESCUE
 • Timothy G. Keys
  Jeg anbefaler LiveAgent-produktet, ikke bare som et Kayako-alternativ, men som en mye bedre løsning med merverdi.
  Timothy G. Keys Marietta Corporation
 • Mihaela Teodorescu
  Støtteteamet svarte alltid raskt med raske implementeringsløsninger.
  Mihaela Teodorescu eFortuna
 • Hilda Andrejkovičová
  Det hjelper oss med å kategorisere arten av billettene og statistisk spore hva kundene våre trenger mest.
  Hilda Andrejkovičová TrustPay
 • Alexandra Danišová
  Vi ser på LiveAgent som et flott verktøy for å kommunisere med kunder.
  Alexandra Danišová Nay
 • Samuel Smahel
  LiveAgent satte fart på kommunikasjonen vår med kundene våre og ga oss muligheten til å chatte med dem også.
  Samuel Smahel m:zone
 • David Chandler
  Enkelt sagt - LiveAgent overgår alt når det gjelder dette, eller enda høyere, prispoeng.
  David Chandler Volterman

Den beste verdien for pengene

Vi har nøye utvalgt funksjoner i prisplanene våre, slik at du kan velge den rimeligste planen med best verdi. Betal bare for det du bruker uten å sprenge budsjettet ditt.

14 dagers prøveperiode
Ingen kredittkort kreves
og mange flere
9$ Måned

Small virksomhet

 • Ubegrenset billetthistorikk
 • 3 e-postadresser
 • 3 kontaktskjemaer
 • 1 API-nøkkel
$29 Måned

Medium virksomhet

 • Alt i liten, pluss
 • 10 e-postadresser
 • 3 live chat-knapper
 • Avdelingsledelse
0$ Måned

Gratis

 • 7 dagers billetthistorikk
 • 1 e-postadresse
 • 1 chat knapp
 • 1 kontaktskjema
Relaterte artikler tilSosiale medier kundeservice programvare
LiveAgent tilbyr en helhetlig løsning for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, selvbetjent programvare, og klagehåndteringssystemer. Integrering med sosiale medier som Twitter og Instagram øker kundetilfredsheten. Besøk LiveAgent for en gratis prøveperiode.

Hvordan dele innlegg på Facebook-siden fra LiveAgent

LiveAgent tilbyr en helhetlig løsning for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, selvbetjent programvare, og klagehåndteringssystemer. Integrering med sosiale medier som Twitter og Instagram øker kundetilfredsheten. Besøk LiveAgent for en gratis prøveperiode.

Funksjoner - Sosiale Medier Help Desk

Sosiale medier helpdesk-funksjoner

LiveAgent tilbyr brukerstøtte for sosiale medier. Forbedre tjenesten din med Instagram, Facebook, Twitter og Viber-integrasjoner i LiveAgent.

Arkiver din Facebook-kommunikasjon som kundehenvendelser, responder til Facebook-kommentarer, poster, meldinger og spar tid og penger.

Facebook

Integrasjonen mellom LiveAgent og Facebook kan øke produktiviteten, forbedre kundetilfredsheten og bidra til økt omsetning. Det gir en enkel og kostnadseffektiv måte å administrere kundeservice på sosiale medier. Med LiveAgent kan du også behandle Facebook-henvendelser direkte og automatisere prosessen for å holde orden på henvendelser.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Help desk pris kalkulator

LiveAgent er et flott verktøy for å forbedre kundeservicen. Mange kunder har opplevd økt tilfredshet og salg etter å ha brukt plattformen. Det har også hjulpet bedrifter med å øke produktiviteten og effektiviteten i kundestøtten.

Sliter du med å konfigurere nettkontoer for bedriften din? Når denne sjekklisten for oppsett av sosiale medier er fullført, vil ting gå i en flyvende form.

Sjekkliste for sosiale medier oppsett

Definer dine mål på sosiale medier for å lage innhold som er i tråd med dem. Velg de beste plattformene for å nå dine mål og publiser din første oppdatering for å sette tonen for fremtidige innlegg.

Kundeportalprogramvare vil øke kundelojalitet og salg. Prøv LiveAgent sin 14-dagers gratis prøveversjon og gjør kundeservicen din fantastisk.

En dedikert hub med kundeportal programvare

La kundene sende tilbakemeldinger og forslag via en tilbakemeldings-knapp på nettsiden din. Bruk kundeportalprogramvare for å støtte kundene og frigjøre representantene fra vanlige spørsmål.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

Start Free Trial x