Live-chat for bedrifter

Imponer kundene dine og øk deres tilfredshet.
 • ✓ Ingen etableringsgebyr   
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Krever ikke kredittkort    
 • ✓ Avbryt når som helst
Overskriftsanimasjon
Helpdesk programvare

Hvordan vokse og skale i bedrifter er den mest diskuterte strategien mellom entreprenører. Vokse strategien kan ligne på en suksessrik bedrift på utsiden, men den skalerer opp bedrift strategier som øker effektivitet og er den mest lønnsomme. Effektiviteten av en kundeservice kommunikasjon er en avgjørende komponent i opp-skala bedrifts strategien.

Kommunikasjon med kunder tar mange former, siden det avhenger på både eksterne og interne faktorer. Begge disse type kommunikasjonene krever et operativ system for melding.

Den ideale og kost-effektive løsningen som bringer en av den best ROI for bedrifter er live-chat programvaren.

Hvorfor er det slik?

Fortsett og les for å finne ut.

Hva er live-chat programvaren?

Historien til live-chat startet for flere tiår siden, men det var sett på som bare et støtte verktøy. De siste årene har den vist sine potensialer for markedsføring, salg og omdannelse og er nå kjent igjen som en verdifull ressurs for de moderne bedriftene. En som ikke bare sett på som et krav, men som er hva kundene forventer at selskapet skal gi når det kommer til kundestøtte.

Så, hva er live-chat programvaren, og hvordan ser det ut?

https://www.youtube.com/watch?v=GO4rPDffDew&t=4s

Live-chat er et lite interaktiv ikon, ofte i formen av en knapp som er en del av websiden, generelt sett i bunden av det høyre hjørnet. Formålet med live-chat er og hjelpe med alle webside besøkendes spørsmål i nåtid.

Eksempel av bedrifts live-chat knappen

Alle live-chat funksjonene støtter tilpassing, inkludert knappen. Å holde ditt merkebilde og stil konstant er en essensiell del av et selskaps nett-rykte.

Du kan velge et ferdiglaget designe av en knapp fra et chat knapp galleri,

Chatteknappgalleri
Eksempel på et chatteknappegalleri

Dens posisjon og animasjon,

https://www.youtube.com/watch?v=kY1iAEJjf68

Eller så kan du lage en helt ny chat knapp ved å legge inn dine helt egen kode.

Trinn-for-å-lage-Chat-knapp-i-LiveAgent
Eksempel på hvordan du kan lage en chat knapp

Med live-chat, kan du starte din samtale med en kunde i chat vinduet, fortsette gjennom video-chater eller legge til og sende filer, alt innen det samme grensesnittet.

Hva som gjør LiveAgents chat programvare en personlig opplevelse er fordi det er operert av en menneskelig representant i stede for en chat-robot. Ved å enkelt gi deres navn, kan agenter forsikre kunder at det er en ekte person på andre siden..

Eksempel på en bedrift live-chat samtale

I følge undersøkelser, selv om chat-roboter har økt i popularitet, 54% av nett forbrukere i bare USA forventer interaksjoner med chat-roboter vil påvirke deres livs kvalitet på en negativ måte.

Hva er fordelene med å bruke live-chat bedrifter over telefon eller e-post støtte?

Sammen med utvidelsene og innovasjonen av teknologi, blir kundeservice presset til å adaptere. Live-chat er den mest foretrukket kommunikasjons kanal for tusenårsgenerasjonen, men det betyr ikke at den ikke har breiere implikasjoner og ikke kan tilfredsstille andre demografier.

For eksempel, mobil brukere er mindre sannsynlig til å konvertere til kunder, hvis etter surfing av side etter side, må de ta en telefonsamtale eller sende en e-post hvis de trenger en hjelpende hånd.

Å ikke møte kundenes krav for bedre service vil resultere til en høy fluktfrekvens og negative kommentarer. Telefon og e-post vil ikke bli erstattet helt i en nær framtid, men innhenting av live-chat på din webside kan gi mer positiv effekt for din bedrift.

Standard kanaler for kommunikasjon som telefon og e-post har visse begrensninger. Live-chats evner utvider en kommunikasjon kanals rolle for reaktive til proaktiv støtte og lar enkel service til kunder.

Sammendraget av fordeler for Bedriften:

 • Redusert ventetid
 • Lavest kundeinnsats
 • Senk volumet av innkommende meldinger
 • Økt engasjement
Benefits of Live Chat and How to Use It | Live Agent05:52Youtube video: Benefits of Live Chat and How to Use It
Live Agent

I motsetning til telefon eller e-post, kan live-chat agenter håndtere flere chater samtidig. For å ikke overlaste din støtte og holde service effektiv, kan administratorer sette opp nummeret av aktive chater og maks grense for køen i innstillingene.

I stedet for et tilfeldig oppdrag, som det bruker å være i situasjoner med telefon og e-post støtte, vil chat distribusjon sette den automatiske chat rutine til korrekt avdeling, lag, eller spesifikk agent.

Tre forhåndsdefinerte, ferdighetsbaserte rute alternativer garanteres at hver kunde vil motta den korrekte servicen for deres type forespørsel.

 • Tilfeldig oppdrag
 • Ring til alle
 • Maks utnyttelse

Hvilken andre funksjoner av live-chat kan bedrifter bruke i deres kundestøtte strategi?

When you serve the customer better, they always return on your investment.

Kara Parlin – Writer, editor, and content strategist

Takket være våres hybride billett system, vil hver chat sesjon eller melding være konverter til billetter og lagret i en universell, delt innboks. Drevet av innebygget CRM, agenter kan få tilgang til interaksjons historie og ikke kaste bort tid med å se gjennom notater og e-poster. Alt som er nødvendig informasjon er organisert, klar, og ledig på alle tider.

En av de mest essensielle og multifunksjonelle funksjonene, proaktiv chat invitasjon, er en tids popp-opp melding som kommer frem på en webside som en tilpass bar invitasjon eller introduksjon. Gjennom å overvåke de nåværende URL live-chat besøkende, kan du nå ut og tilby en hjelpende hånd. Agenter kan lage enkle eller flere invitasjoner eller skru dem helt av vis alle agenter holder på med andre chater.

Eksempel av en bedrift proaktiv chat invitasjon

For å gi en enda mer personlig berøring til din kundeservice, bruk video og chater samtidig. Sett det opp på samme måte som chat knappen ved å plassere live-chat video knappen på din websides spesifikke side.

Nåtids video-chat nettleser basert
Eksempel av en video-chat

Vekststrategien vil ikke gi resultater uten en synlig liste av prospekter og kunder likt. Ved å implementere et kontaktskjema, kan du samle inn og få kontakt detaljer om din potensielle kunde, som navn, e-postadresse eller telefonnummer. Du kan finne flere designs i galleriet.

Eksempel på et bedrift kontakt skjema

Agenter kan tilpasse deres arbeidsflyt ved å manuelt legge inn koder til spesifikke ord og fraser eller la systemet gjøre det automatisk med alle mottatte meldinger.

Koder-Funksjoner-LiveAgent
Eksempler av koder

Tillater input og tilbakemeldinger fra klienter og rangering av agentenes effektivitet, den alt i alt tilfredsheten med en chat seksjon.

Eksempel på et bedrift agentrangerings vindu

eller muligheten til å dele en transkripsjon av chat samtalen

Eksempel av en bedrift før-chat spørreundersøkelse

Hva er retningslinjene for agenter når de opererer med live-chat?

Agenter som gjennomfører chat sesjonene må eie visse kvaliteter og ferdigheter og følge retningslinjene for chatetiketter og regler.

Etiquette in Live Customer Support | Live Agent01:13Youtube video: Etiquette in Live Customer Support
Live Agent

Dette kan bli oppnådd gjennom trening, men agentene dem selv kan utnytte visse live-chat funksjoner til å gi utmerket kundeservice.

For å forberede for en chat, kan agenter finne ut besøkendes webside informasjon, sånn som deres IP adresse, land og plassering, hvilken sider de surfer på, eller hvor mye tid de har brukt der. For en mer jevn proaktiv tilnærming, kan dine agenter kombinere disse funksjoner med et proaktiv chat invitasjon og forbrede chatmalen på forhånd.

Webside besøkende sporings funksjoner i Hjelpepult programvaren - LiveAgent

Baser på overvåket utfall, lar live-chat deg sende personaliserte hilsener eller velkommen meldinger i kundenes foretrukket språk gjennom språk adapterte widgeter.

I løpet av chat samtalen, kan agenten observere hva kunden skriver og forberede svaret før de kan trykke send. Denne funksjonen er valgfri, men den er viktig for hver agent som prefererer å være et steg foran deres kunder.

Chat i nåtid
Eksempler på en nåtid skrive visning

Hermetiske svar øker hastighets tiden med å bruke lagret og forhåndsdefinerte korte tekst svar til de mest vanlige spørsmål. De kan be tilpasset og brukt av ulike avdelinger for å holde konsistensen i svarene på tvers av bedriften.

Automatiske meldinger
Eksempel på automatiske svar

Selv om chatting er primært for utvendig meninger, kan agenter også dra nytte fra å bruke intern chat. Intern chat forbedrer teamarbeidet og engasjerer på tvers av avdelingene.

Intern chat
Eksempel på en intern chat

For å få innsikt i kundenes ytelse, live-chat støtte kunde service rapporter.

Basert på rapporter, lag eller individuell agenter kan bli belønnet eller deres ferdighetsnivå satt som en del av kunde service spillifisering.

Hvordan integrere live-chat programvarer til din webside?

Mange bedrifter er motvillig til å implementere live-chat på grunn av en tru at det på en eller annen måte er vanskelig å integrere. Det motsatte er sant. Du trenger ikke å ha noen kode erfaring eller være en dyktig programmerer for å integrerer live-chat på din webside

Integrering av en live-chat knapp på din webside er raskt og greit. Når du registrerer og mottar din innlogging for din LiveAgent konto, er alt som trenges å gjøres enkelt kopiere og lime inn en kort HTML kode.

Det er det ingen grunn til å laste ned noe ekstra programvare. Men, hvis du ønsker å integrere med tredjepersons programvarer, apper, eller WordPress plug inn for å forbedre din kunde service opplevelse, det er fult støttet gjennom Native eller Zapier integrasjoner.

Hvor sikker er live-chat?

Data beskyttelse og cybersikkerhet for din bedrifter og klienter er første prioritering for en hver bedrift som vil bli sett på som pålitelig, troverdig, og tiltrekke en lojale kundebase. LiveAgents kombinerte sikkerhet funksjon vil gi trygghet og sikkerhet for alle dine klienter.

Her er noen av sikkerhets funksjonene LiveAgent tilbyr:

Kunnskapsbase resurser

Vis du ønsker og lære mer om live-chat programvarer, dra til våres akademi side for ekstra informasjon, sjekk ut våres kundestøtte portal,

Live-chat som en del av et omni-kanal hjelpepult system

Live-chat er ikke det eneste nødvendige verktøyet for din visjon av et virkelig kundesenter og lønnsomme bedrifter. Tiltrekke og det å engasjere med kunder på flere-kanaler er nøkkelen for å få fordeler, inntekt og fordeler over dine konkurrenter.

Live-chat er bare en del av et kompleks hjelpepult system som inkluderer billettering, ringesenter, sosiale media administrering, og mye mer.

Den komplette hjelpepult løsningen og dens funksjoner styrker din kundestøtte til å oppnå høyere produktivitet og utmerkete resultater.

LiveAgent Product Tour | Live Agent02:25Youtube video: LiveAgent Product Tour
Live Agent

FAQ

What is live chat software?

Live chat software is one of the best ROI communication solutions for enterprises. It is a web-based tool for instant messaging between the business and the customers

What are the benefits of using live chat for Enterprise businesses over the phone or email support?

In comparison with a phone or email support, live chat delivers - reduced average waiting time, lowest-customer effort, decreased volume of incoming messages, and increased engagement

What other features of live chat can Enterprise businesses utilize in their customer support strategy?

Any sized enterprise will find live chat features to be user-friendly and efficient for marketing, sales, conversion, and retention strategies. The core features are:<br> Universal inbox<br> Proactive chat invitation<br> Video chat<br> Contact form<br> Tags<br> The post-chat survey

What are the guidelines for agents operating live chat?

Agents must follow the rules of chat etiquette in order to deliver a positive experience. For that reason, they can utilize features such as Monitoring online visitors, Multi-language chat, Real-time typing-view, Canned responses, or Internal chat. The managers can observe the performance report of each agent and implement gamification for rewarding agents for their performance

How to integrate live chat software into your website?

After receiving login details for your LiveAgent account, you can integrate the live chat button on your website by copying and pasting a short HTML code. No additional software is required, but additional integrations are supported.

How secure is live chat?

LiveAgent provides combined security features for the safety and security of all its clients and subscribers:<br> BAN IPs<br> 2-step verification<br> HTTPS Encryption<br> Multiple Data Centers<br> GDPR<br> API security

Reduser kunde oppkjøpskostnader og øk din oppstart eller små bedrifters kunde livstid verdig med live-chat programvaren

Live-chat for oppstart og små bedrifter

Live-chat er et viktig og effektivt verktøy for kundeservice, salg og markedsføring for både oppstartsselskaper og SMB-er. Det gir betydelige fordeler, inkludert en universell innboks, proaktive chatinvitasjoner, nåtid skrivevisning, chatdistribusjon, før-chat og avkoblet forum, før-chat spørreundersøkelser, chatoversikt og chat innebygd sporing. Operatørene bør følge reglene for online etikette i håndtering av forskjellige poeng i samtaler, inkludert å starte en chat, sette på vent, overføre en chat, håndtere klager og pakke inn en chat.

Guide dine potensielle kunder og kunder gjennom din e-handels butikk salg ved å bruke live-chat programvaren fra LiveAgent

Live-chat for e-handel og service

Live-chat kan være en effektiv måte å øke konverteringer og bevare kundene på en nettside. Det kan brukes til å engasjere potensielle kunder gjennom personlige hilsener og kan veilede kunder gjennom kjøpsprosessen. Live-chat funksjoner inkluderer også muligheten til å samle inn data om kundene, som kan bidra til å bygge deres CRM data kolleksjon. Agenter bør ha gode ferdigheter innen datamaskin, grammatikk, multitasking, og kunnskap om bedriften og produktene for å gi verdifulle kundeopplevelser. Live-chat funksjoner som universell innboks, automatiske svar og forhåndsdefinerte svar, nåtid skrivevisning, chat distribusjon, og før chat spørreundersøkelser gir agenter verdifulle verktøy for å svare kunder raskt og effektivt.

Reis høy og langt på vingene av kundesuksess og aldri mist muligheten til å konvertere tråder med LiveAgents chat programvare.

Live-chat for reise og overnattings industrier

Live-chat er et verdifullt kommunikasjonsverktøy som gir øyeblikkelige meldinger mellom klienter og kundeservice representanter. Det er mer kostnadseffektivt, brukervennlig og gir nåtid samtaler i motsetning til telefon og e-post støtte. Live-chat er spesielt nyttig for reisebyråer og kan brukes til å gi kundene en uforglemmelig opplevelse. Det er pakket med funksjoner som en universell innboks, tilpassende chat-knapper, proaktive chatinvitasjoner, nåtid skrive- og automatiske svar, chat historikk, chat distribusjon (tilfeldige oppdrag, ring til alle, maks utnyttelse) og interne chatmeldinger.

Live Chat er fortsatt den mest populære digitale kundekommunikasjonskanalen. Sjekk ut våre gratis live chat-maler og bruk dem umiddelbart.

Live chat maler

Teksten inneholder uttrykk som brukes av kundeservicerepresentanter, for eksempel å henvise kunder videre til relevante avdelinger, be om unnskyldning og tilby alternative løsninger. De avslutter også samtalen med å takke kundene og oppmuntre dem til å bruke tjenesten igjen.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo