Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Automatiske tilbakeringinger til kundene dine

Gi kundene dine mulighet til å be om en automatisk tilbakeringing hvis linjen er opptatt, hvis det ikke er noen tilgjengelige agenter som kan ringe, eller hvis de bare vil bli ringt tilbake på et senere tidspunkt.

Vårt tilbakeringingssystem for kø lagrer kundens plass i køen, og når de står foran i køen, ringer systemet dem automatisk tilbake.

Forbedre kundeopplevelsen med vår call center-programvare i dag.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green

Call center programvaren med en smart tilbakeringingsfunksjon

LiveAgent call center-programvare tilbyr en tilbakeringingsfunksjon som en del av ISR-funksjonen (interaktiv stemmesvar). I stedet for å vente på vent, kan kundene dine nå be om tilbakeringing ved å trykke på en enkel knapp.

Det er ikke nødvendig å vent eller bekymre seg for å miste plassen i køen. LiveAgent vil ringe kunden automatisk når de er foran i køen.

Fordelene med automatiske tilbakeringinger

Programvare for tilbakeringing

Med LiveAgents tilbakeringing, trenger ikke agentene dine å overvåke forespurte tilbakeringinger manuelt. Den innebygde ASF-funksjonen (automatisk samtalefordeling) fungerer synkronisert med vårt kraftige ISR-system for å automatisk beholde innringerens nummer og plass i køen, i tillegg til å automatisk ringe innringerens nummer og tildele samtalen til en passende agent.

Business woman walking and holding a mobile phone

Gi kundene dine muligheten til å motta tilbakeringing fra kontaktsenteret ditt i stedet for å måtte sitte å vente på svar. Ved å ta hensyn til tiden deres, reduserer du antallet avbrutte samtaler og ser en generelt at  kundetilfredsheten øker.

Definition of good customer service

Kunder forventer en problemfri opplevelse hver gang de kontakter kundestøtten. Ved å gi dem et automatisk tilbakeringingsalternativ, kan du gi dem en sømløs tjenesteopplevelse. Reduser kundeinnsatsen i dag mens du forbedrer kundetilfredshet og lojaliteten til merkevaren din.

Hvordan fungerer den automatiske tilbakeringingsfunksjonen?

For å begynne å bruke den automatiske tilbakeringingstjenesten, oppretter du bare et IVR-skript som inkluderer tilbakeringingsalternativet.

Customer support agent chatting live with client

Kostnadseffektiv programvare for tilbakeringing

Programvare for tilbakeringing er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter i alle størrelser. Med automatiske tilbakeringinger vil det være behov for færre agenter til å svare på anrop, ettersom anropsvolumet ikke vil være like høyt.

Automatiske tilbakeringinger skaper flere salgsmuligheter

Ikke gå glipp av potensielle salgsmuligheter bare fordi kundene dine ikke klarer å komme i kontakt med deg. Med automatisk tilbakering er det mer sannsynlig at kunden din vil bli mindre frustrerte og forlate telefonsamtalen. Ved å gi dem sjansen til å be om en automatisk tilbakeringing, kan du generere flere salg og forbedre kundetilfredsheten samtidig.

customer service automated callback
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

Mer innsikt om bruksstatistikk

Få mer innsikt i tjenesten du tilbyr. Våre robuste rapporteringsfunksjoner viser statistikk om ditt virtuelle call center, inkludert tapte og besvarte samtaler, samtalevarighet, tildelte agenter og mer.

Med LiveAgent kontaktsenterprogramvaren er det uendelige rapporteringsalternativer. Segmenter data etter dag, uke, måned eller tilpasset datoperiode, og lag et diagram som passer best til dine behov. Jo mer kunnskap du har om  tjenesten du tilbyr, jo mer kan du forbedre og øke kundetilfredshet og lojaliteten.

Programvarefunksjoner for tilbakeringing

customer service automated callback

LiveAgents automatiske tilbakeringingsfunksjon holder kundens plass i telefonkøen. De kan legge på røret å være sikre på at de får beholde plassen i køen og blir oppringt når det er deres tur.

Live-chat-for-business-LiveAgent

Omnichannel agent desktop

Vårt kontaktsenterprogramvare tilbyr en enhetlig omnichannel agent-desktop. Med LiveAgent kan kontaktsenteragentene dine få tilgang til alle spørsmål fra forskjellige kanaler (sosiale medier, live chat, e-post, telefon) under samme tak.

Sett opp automatiseringsregler for å forbedre agentens produktivitet og arbeidsflyt. Automatiseringsregler kan brukes til å automatisk sende ut oppfølgings-e-postmeldinger, legge til (tilbakeringingskoder) tagger til tickets og mer.

LiveAgent call center-programvare for tilbakeringing er utstyrt med SAS-funksjonalitet for å sikre sømløs samtaleoverføring og overlegen kundeopplevelser. SAS-funksjonen vår ringer automatisk tilbake innringere og tilbyr den mest passende agent/avdeling basert på tilgjengelighet, prioritet eller tilfeldig tildeling.

Vårt nettbaserte telefonsenter er utstyrt med et kraftig IVR-system eller telefonmeny som er klar til å utføre komplekse menyer. IVR-systemet er enkelt nok til å bruke for nybegynnere, men robust nok til å tilfredsstille profesjonelle kundesenterbehov.

Inbound and Outbound Call Center Software

LiveAgents automatiske tilbakeringingssystem tar på seg alle tunge løft og sørger for at agenter kan fortsette å svare på samtaler uten forstyrrelser. Når en kunde ber om tilbakeringing og de kommer til fronten av samtalekøen, vil systemet automatisk ringe nummeret og koble dem til en passende agent.

LiveAgent call center-programvare registrerer automatisk alle innkommende og utgående samtaler. Systemet kan lagre et ubegrenset antall samtaleopptak som kan brukes til kvalitetssikring, opplæring, jevn overføring av tickets eller juridiske formål.

LiveAgents hybridticketvisning sørger for at kontaktsenteragenter kan følge kundens problemløsningsreise over flere kanaler mens de holder seg i samme tickettråd. Hybrid ticketstrømme hjelper agenter med å gi innsiktsfulle og personlige svar som bidrar til å forbedre kundetilfredshet og lojaliteten.

Se hva et automatisert tilbakeringingsprogam kan gjøre for deg

Nyt en gratis 14-dagers prøveversjon av LiveAgent for å se hva vår virtuelle nettbaserte kundesenterløsning kan gjøre for din bedrift og kundesupport, salgs- og markedsføringsteam.

3,000+ reviews Trustpilot GetApp G2 Crowd

Vi tilbyr mye mer enn bare en automatisert tilbakekallingsprogramvare

I tillegg til en full-stack call center-programvare, er LiveAgent en one-stop-shop for all kundeservice.

tour 01

Koble alle sosiale mediekontoer med kontaktsenterprogramvaren vår for å forbedre agentproduktiviteten og holde kundens data sikker. LiveAgent helpdesk-programvare integreres med Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger og Viber.

tour 03

LiveAgent helpdesk-programvaren kan skryte av den raskeste live chat-widgeten på markedet. Nyt avanserte funksjoner som proaktive chatinvitasjoner, offline skjemaer, pre-chat-skjemaer, samt en sanntids skrivevisning som lar deg se hva kunden skriver i chatten før de trykker send. LiveAgents kontaktsenterfunksjoner for live chat hjelper deg med å forbedre kundeengasjementet, øke salget og øke kundetilfredsheten samtidig.

tour 02

Effektiviser alle kundespørsmål til en sentralisert omnichannel agent-desktop med vår ticketprogramvare. Fordel tickets til forskjellige avdelinger og agenter, og organiser hvert søk i henhold til tagger, prioriteringer eller mottatt dato. Se hver kundes problemløsningsreise fra start til slutt, på tvers av forskjellige supportkanaler, og i et kontekstrikt format med vår hybrid ticketstrøm.

What is knowledge base software

Lag og stiliser din egen kunnskapsbase ved hjelp av WYSIWYG-redigereren (What You See Is What You Get). Forbedre kundetilfredsheten ved å gi kundene dine selvhjelpsverktøy, slik som artikler, ofte stilte spørsmål eller fellesskapsforum.

Få mest mulig ut av tilbakeringingssystemet ditt

LiveAgent nettbasert programvare for kundesenter tilbyr mye mer enn bare tilbakeringing.

LiveAgent helpdesk-programvare er fullpakket med over 200 nyttige funksjoner som vil hjelpe deg med å effektivisere agentens arbeidsflyt. Gjør agentens ytelse bedre med LiveAgent i dag.

Vår kontaktsenterprogramvare er designet for å fungere godt med andre applikasjoner. Integrer favorittene med vår kundesenterprogramvare for å oppnå maksimal agenteffektivitet, samt en helhetlig oversikt over hver kundes profil komplett med tidligere kjøp og interaksjoner med virksomheten din.

Vårt hovedmål er din suksess. LiveAgent kundesupport er tilgjengelig 24/7, 365 dager i året på flere kommunikasjonskanaler, inkludert Twitter, Facebook, Instagram, e-post, live chat, vår kundeportal eller telefon. Rop ut når du trenger oss, vi hjelper deg gjerne. Vi tilbyr også støtte på flere språk, hvis du trenger det.

Agents building customer support portal

Uendelige tilpasningsalternativer

LiveAgent callback-programvare ble bygget med tanke på fleksibilitet, skalerbarhet og teamsamarbeid. Fordi hver bedrift (uavhengig av størrelse eller bransje) har forskjellige behov, kan kontaktsenteret vårt tilpasses fullt ut.

Programvaren vår kan skaleres til all slags bruk uansett størrelser og ethvert formål, enten kontaktsenteret ditt spesialiserer seg på inngående kundeservice, utgående salg eller begge deler. Våre profesjonelle konsulenter eller teknisk personale kan hjelpe deg med å lage den mest effektive programvareløsningen som passer dine behov.

Enten du er innen helsetjenesten, hotellbransjen, SaaS, bilindustri, e-handel eller utdanningstjenesten, kan LiveAgent skreddersys for å passe dine behov.

LiveAgent sin avanserte, rimelige og brukervennlig tilbakeringingssystem

Security lock and badge

LiveAgent kontaktsenterprogramvare er GDPR-kompatibel, Google OAuth Verified, HTTPS-kryptert, og lagrer kundedata i Tier-III + eller IV- eller PCI DSS-, SSAE-16- eller ISO 27001-kompatible fasiliteter.

Person organizing information into tickets

LiveAgent call center-programvare er fullstendig skybasert. Få tilgang til kontaktsentrets kraftige automatiske tilbakeringingsfunksjoner enkelt hver eneste dag.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Vår omnichannel call center-programvare har vunnet over 20 priser bare i 2020 på grunn av våre omnichannel-muligheter, kraftig CRM og avanserte CRM-integrasjoner. Oppdag hvordan LiveAgent skaper sømløse overganger fra en kanal til en annen i dag.

Customer support agent chatting live with client

LiveAgent call center-programvare tilbys etter en freemium prismodell. Vi tilbyr gratis call center-programvare samt en avansert betalte versjon som inkluderer automatiske tilbakeringinger. Vår betalte programvareplan for kundesenter tilbys til en overkommelig pris. Betal mindre og få mer verdi med LiveAgent i dag.

Lever personlige opplevelser

Gi kundene dine muligheten til å kontakte deg gjennom supportkanalene de foretrekker. Enten det er via live chat, e-post, telefon, video, sosiale medier eller chat, er LiveAgent klar til å levere den sømløse omnichannel kundeopplevelsen som kundene dine forventer. Lever en svært personlig, kunnskapsrik og kontekstrik service med vårt tilbakeringingssystem og nyt langvarige kundeforhold, høyere kundetilfredshet, bedre kundelojalitet og flere salgsmuligheter.

crm integrations
Live-chat-for-business-LiveAgent

Gi god service med LiveAgent sitt tilbakeringingssystem

Prøvekjør vår prisbelønte programvaren for tilbakeringing av omnichannel call center. Test våre kraftige IVR- og CRM-integrasjoner for å oppdage hvordan du kan levere sømløse kundeopplevelser på tvers av alle tjenestekanaler. Be om en demo, eller prøve gratis i 14-dagers for å se alt LiveAgent har å tilby.

Hva synes kundene våre?

 • Roman Bosch

  Roman Bosch

  Partly

  Det er en fornøyelse og ha en bra portal som øker kundeservice.

 • christine preusler

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent gir våre agenter mulighet til å gi bedre, raskere og mer nøyaktig kundestøtte.

 • Karl Dieterich

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent hjalp oss med å oppnå to viktige mål: øke kundetilfredshet og salg.

 • Hendrik Henze

  Hendrik Henze

  HEWO Internettmarkedsføring

  Vi har brukt LiveAgent siden august, og vi er veldig fornøyde.

 • Razvan Sava

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Siden vi startet å bruke LiveAgent har våres tilbakesvars tid økt med 60%

 • Taras Baca

  Taras Baca

  XperienceHR

  Våres betalte kundeomdannelse sats økte med 325% den første måneden vi satt opp og aktivt startet å bruke LiveAgent.

 • user testimonials

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Jeg har aldri opplevd en så profesjonell kundetilnærming.

 • Matt Janaway

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Vi mener at LiveAgent er den aller beste live chat-løsningen.

 • Martin Drugaj

  Martin Drugaj

  Atomer

  Vi har brukt LiveAgent siden 2013. Vi klarer ikke å forestille oss å jobbe uten.

 • Ivan Golubović

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Dette er en kostnadseffektiv løsning som hjelper deg med å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler.

Du Vil Være i Gode Hender

Vet du hva Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfelles? Du gjettet riktig... LiveAgent!

Prøv det nu gratis Ingen Kreditt Kort Kreves

FAQ

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×

Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

We’re available on multiple dates

Avtal en demo