Forbedre tilfredsheten med tilbakeringingsprogramvare

Vis kundene dine at du setter pris på tiden deres med programvare for automatisk tilbakeringing.

 • ✓ Ingen konfigureringsavgift
 • ✓ Kundeservice 24/7
 • ✓ Krever ikke kredittkort
 • ✓ Avbryt når som helst
Brukt av
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Automatiske tilbakeringinger til kundene dine

Gi kundene dine mulighet til å be om en automatisk tilbakeringing hvis linjen er opptatt, hvis det ikke er noen tilgjengelige agenter som kan ringe, eller hvis de bare vil bli ringt tilbake på et senere tidspunkt.

Vårt tilbakeringingssystem for kø lagrer kundens plass i køen, og når de står foran i køen, ringer systemet dem automatisk tilbake.

Forbedre kundeopplevelsen med vår call center-programvare i dag.

 • Category leaders badge for 2022 from GetApp
IVR & CALLBACK FEATURE DEMO | LiveAgent | Live Agent03:38Youtube video: IVR & CALLBACK FEATURE DEMO | LiveAgent
Live Agent

Call center programvaren med en smart tilbakeringingsfunksjon

LiveAgent call center-programvare tilbyr en som en del av ISR-funksjonen (). I stedet for å vente på vent, kan kundene dine nå be om tilbakeringing ved å trykke på en enkel knapp.

Det er ikke nødvendig å vent eller bekymre seg for å miste plassen i køen. LiveAgent vil ringe kunden automatisk når de er foran i køen.

Fordelene med automatiske tilbakeringinger

Med LiveAgents tilbakeringing, trenger ikke agentene dine å overvåke forespurte tilbakeringinger manuelt. Den innebygde ASF-funksjonen (automatisk samtalefordeling) fungerer synkronisert med vårt kraftige ISR-system for å automatisk beholde innringerens nummer og plass i køen, i tillegg til å automatisk ringe innringerens nummer og tildele samtalen til en passende agent.

Business woman walking and holding a mobile phone

Gi kundene dine muligheten til å motta tilbakeringing fra kontaktsenteret ditt i stedet for å måtte sitte å vente på svar. Ved å ta hensyn til tiden deres, reduserer du antallet avbrutte samtaler og ser en generelt at kundetilfredsheten øker.

Kunder forventer en problemfri opplevelse hver gang de kontakter kundestøtten. Ved å gi dem et automatisk tilbakeringingsalternativ, kan du gi dem en sømløs tjenesteopplevelse. Reduser kundeinnsatsen i dag mens du forbedrer kundetilfredshet og lojaliteten til merkevaren din.

Hvordan fungerer den automatiske tilbakeringingsfunksjonen?

For å begynne å bruke den automatiske tilbakeringingstjenesten, oppretter du bare et IVR-skript som inkluderer tilbakeringingsalternativet.

Customer support agent chatting live with client

Kostnadseffektiv programvare for tilbakeringing

Programvare for tilbakeringing er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter i alle størrelser. Med automatiske tilbakeringinger vil det være behov for færre agenter til å svare på anrop, ettersom anropsvolumet ikke vil være like høyt.

Automatiske tilbakeringinger skaper flere salgsmuligheter

Ikke gå glipp av potensielle salgsmuligheter bare fordi kundene dine ikke klarer å komme i kontakt med deg. Med automatisk tilbakering er det mer sannsynlig at kunden din vil bli mindre frustrerte og forlate telefonsamtalen. Ved å gi dem sjansen til å be om en automatisk tilbakeringing, kan du generere flere salg og forbedre kundetilfredsheten samtidig.

Customer service automated callback by LiveAgent
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

Mer innsikt om bruksstatistikk

Få mer innsikt i tjenesten du tilbyr. Våre viser statistikk om ditt virtuelle call center, inkludert tapte og besvarte samtaler, samtalevarighet, tildelte agenter og mer.

Med LiveAgent kontaktsenterprogramvaren er det uendelige rapporteringsalternativer. Segmenter data etter dag, uke, måned eller tilpasset datoperiode, og lag et diagram som passer best til dine behov. Jo mer kunnskap du har om tjenesten du tilbyr, jo mer kan du forbedre og øke kundetilfredshet og lojaliteten.

Programvarefunksjoner for tilbakeringing

Customer service automated callback by LiveAgent

LiveAgents automatiske tilbakeringingsfunksjon holder kundens plass i telefonkøen. De kan legge på røret å være sikre på at de får beholde plassen i køen og blir oppringt når det er deres tur.

Vårt kontaktsenterprogramvare tilbyr en enhetlig omnichannel agent-desktop. Med LiveAgent kan kontaktsenteragentene dine få tilgang til alle spørsmål fra forskjellige kanaler (sosiale medier, live chat, e-post, telefon) under samme tak.

Sett opp automatiseringsregler for å forbedre agentens produktivitet og arbeidsflyt. Automatiseringsregler kan brukes til å automatisk sende ut oppfølgings-e-postmeldinger, legge til (tilbakeringingskoder) tagger til tickets og mer.

LiveAgent call center-programvare for tilbakeringing er utstyrt med SAS-funksjonalitet for å sikre sømløs samtaleoverføring og overlegen kundeopplevelser. SAS-funksjonen vår ringer automatisk tilbake innringere og tilbyr den mest passende agent/avdeling basert på tilgjengelighet, prioritet eller tilfeldig tildeling.

IVR

Vårt nettbaserte telefonsenter er utstyrt med et kraftig -system eller telefonmeny som er klar til å utføre komplekse menyer. IVR-systemet er enkelt nok til å bruke for nybegynnere, men robust nok til å tilfredsstille profesjonelle kundesenterbehov.

Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

LiveAgents automatiske tilbakeringingssystem tar på seg alle tunge løft og sørger for at agenter kan fortsette å svare på samtaler uten forstyrrelser. Når en kunde ber om tilbakeringing og de kommer til fronten av samtalekøen, vil systemet automatisk ringe nummeret og koble dem til en passende agent.

Call recording by LiveAgent

LiveAgent call center-programvare registrerer automatisk alle innkommende og utgående samtaler. Systemet kan lagre et ubegrenset antall som kan brukes til kvalitetssikring, opplæring, jevn overføring av tickets eller juridiske formål.

LiveAgents hybridticketvisning sørger for at kontaktsenteragenter kan følge kundens problemløsningsreise over flere kanaler mens de holder seg i samme tickettråd. Hybrid ticketstrømme hjelper agenter med å gi innsiktsfulle og personlige svar som bidrar til å forbedre kundetilfredshet og lojaliteten.

Se hva et automatisert tilbakeringingsprogam kan gjøre for deg

Nyt en gratis 14-dagers prøveversjon av LiveAgent for å se hva vår virtuelle nettbaserte kundesenterløsning kan gjøre for din bedrift og kundesupport, salgs- og markedsføringsteam.

3,000+ reviews Trustpilot GetApp G2 Crowd

Vi tilbyr mye mer enn bare en automatisert tilbakekallingsprogramvare

I tillegg til en full-stack call center-programvare, er LiveAgent en one-stop-shop for all kundeservice.

LiveAgent helpdesk tour

Koble alle sosiale mediekontoer med kontaktsenterprogramvaren vår for å forbedre agentproduktiviteten og holde kundens data sikker. LiveAgent helpdesk-programvare integreres med Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger og Viber.

Proactive chat invitation in LiveAgent

LiveAgent helpdesk-programvaren kan skryte av den raskeste live chat-widgeten på markedet. Nyt avanserte som proaktive chatinvitasjoner, offline skjemaer, pre-chat-skjemaer, samt en sanntids skrivevisning som lar deg se hva kunden skriver i chatten før de trykker send. LiveAgents kontaktsenterfunksjoner for live chat hjelper deg med å forbedre kundeengasjementet, øke salget og øke kundetilfredsheten samtidig.

LiveAgent helpdesk tour

Effektiviser alle kundespørsmål til en sentralisert omnichannel agent-desktop med vår ticketprogramvare. Fordel tickets til forskjellige avdelinger og agenter, og organiser hvert søk i henhold til tagger, prioriteringer eller mottatt dato. Se hver kundes problemløsningsreise fra start til slutt, på tvers av forskjellige supportkanaler, og i et kontekstrikt format med vår hybrid ticketstrøm.

LiveAgent - What is knowledge base software?

Lag og stiliser din egen kunnskapsbase ved hjelp av WYSIWYG-redigereren (What You See Is What You Get). Forbedre kundetilfredsheten ved å gi kundene dine selvhjelpsverktøy, slik som artikler, ofte stilte spørsmål eller .

Få mest mulig ut av tilbakeringingssystemet ditt

LiveAgent nettbasert programvare for kundesenter tilbyr mye mer enn bare tilbakeringing.

Person drafting the integration flow

LiveAgent helpdesk-programvare er fullpakket med over 200 nyttige funksjoner som vil hjelpe deg med å effektivisere agentens arbeidsflyt. Gjør agentens ytelse bedre med LiveAgent i dag.

Android and iOS mobile apps of LiveAgent

Vår kontaktsenterprogramvare er designet for å fungere godt med andre applikasjoner. Integrer favorittene med vår kundesenterprogramvare for å oppnå maksimal agenteffektivitet, samt en helhetlig oversikt over hver kundes profil komplett med tidligere kjøp og interaksjoner med virksomheten din.

Person speaking multiple languages

Vårt hovedmål er din suksess. LiveAgent kundesupport er tilgjengelig 24/7, 365 dager i året på flere kommunikasjonskanaler, inkludert Twitter, Facebook, Instagram, e-post, live chat, vår kundeportal eller telefon. Rop ut når du trenger oss, vi hjelper deg gjerne. Vi tilbyr også støtte på flere språk, hvis du trenger det.

Agents building customer support portal

Uendelige tilpasningsalternativer

LiveAgent callback-programvare ble bygget med tanke på fleksibilitet, skalerbarhet og teamsamarbeid. Fordi hver bedrift (uavhengig av størrelse eller bransje) har forskjellige behov, kan kontaktsenteret vårt tilpasses fullt ut.

Programvaren vår kan skaleres til all slags bruk uansett størrelser og ethvert formål, enten kontaktsenteret ditt spesialiserer seg på inngående kundeservice, utgående salg eller begge deler. Våre profesjonelle konsulenter eller teknisk personale kan hjelpe deg med å lage den mest effektive programvareløsningen som passer dine behov.

Enten du er innen helsetjenesten, hotellbransjen, SaaS, bilindustri, e-handel eller utdanningstjenesten, kan LiveAgent skreddersys for å passe dine behov.

LiveAgent sin avanserte, rimelige og brukervennlig tilbakeringingssystem

Security lock and badge

LiveAgent kontaktsenterprogramvare er GDPR-kompatibel, Google OAuth Verified, HTTPS-kryptert, og lagrer kundedata i Tier-III + eller IV- eller PCI DSS-, SSAE-16- eller ISO 27001-kompatible fasiliteter.

Person organizing information into tickets

LiveAgent call center-programvare er fullstendig skybasert. Få tilgang til kontaktsentrets kraftige automatiske tilbakeringingsfunksjoner enkelt hver eneste dag.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Vår omnichannel call center-programvare har vunnet over 20 priser bare i 2020 på grunn av våre omnichannel-muligheter, kraftig CRM og avanserte CRM-integrasjoner. Oppdag hvordan LiveAgent skaper sømløse overganger fra en kanal til en annen i dag.

Customer support agent chatting live with client

LiveAgent call center-programvare tilbys etter en freemium prismodell. Vi tilbyr gratis call center-programvare samt en avansert betalte versjon som inkluderer automatiske tilbakeringinger. Vår betalte programvareplan for kundesenter tilbys til en overkommelig pris. Betal mindre og få mer verdi med LiveAgent i dag.

Lever personlige opplevelser

Gi kundene dine muligheten til å kontakte deg gjennom supportkanalene de foretrekker. Enten det er via live chat, e-post, telefon, video, sosiale medier eller chat, er LiveAgent klar til å levere den sømløse omnichannel kundeopplevelsen som kundene dine forventer. Lever en svært personlig, kunnskapsrik og kontekstrik service med vårt tilbakeringingssystem og nyt langvarige kundeforhold, høyere kundetilfredshet, bedre kundelojalitet og flere salgsmuligheter.

LiveAgent CRM integrations
Live chat for business by LiveAgent

Gi god service med LiveAgent sitt tilbakeringingssystem

Prøvekjør vår prisbelønte programvaren for tilbakeringing av omnichannel call center. Test våre kraftige IVR- og CRM-integrasjoner for å oppdage hvordan du kan levere sømløse kundeopplevelser på tvers av alle tjenestekanaler. Be om en demo, eller prøve gratis i 14-dagers for å se alt LiveAgent har å tilby.

Hva synes kundene våre?

 • Partly

  Roman Bosch

  Partly

  Det er en fornøyelse og ha en bra portal som øker kundeservice.

 • HostingAdvice.com

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent gir våre agenter mulighet til å gi bedre, raskere og mer nøyaktig kundestøtte.

 • covomo

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent hjalp oss med å oppnå to viktige mål: øke kundetilfredshet og salg.

 • HEWO

  Hendrik Henze

  HEWO Internettmarkedsføring

  Vi har brukt LiveAgent siden august, og vi er veldig fornøyde.

 • WebMaster Deals

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Siden vi startet å bruke LiveAgent har våres tilbakesvars tid økt med 60%

 • XperienceHR

  Taras Baca

  XperienceHR

  Våres betalte kundeomdannelse sats økte med 325% den første måneden vi satt opp og aktivt startet å bruke LiveAgent.

 • TAZAR Group

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Jeg har aldri opplevd en så profesjonell kundetilnærming.

 • The Workplace Depot

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Vi mener at LiveAgent er den aller beste live chat-løsningen.

 • CSI Products

  Viviane Carter

  CSI Products

  Vi bruker LiveAgent på alle våre e-handelsnettsteder. Verktøyet er enkelt å bruke og forbedrer produktiviteten vår.

 • Lucky Bike

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Med LiveAgent er vi i stand til å gi kundene våre støtte uansett hvor de er.

 • Projure

  Jens Malmqvist

  Projure

  Jeg kan anbefale LiveAgent til alle som er interessert i å gjøre kundeservicen deres bedre og mer effektiv.

 • Websignal

  Catana Alexandru

  Websignal

  Jeg er sikker på at vi ville brukt 90 % av dagen på å sortere e-poster hvis vi ikke hadde...

 • All British Casino

  Jan Wienk

  All British Casino

  Med LiveAgent er vi i stand til å holde spillerne våre fornøyde ved å tilby mer effektiv støtte som resulterer...

 • Norske Automaten

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  LiveAgent er pålitelig, rimelig og rett og slett et godt valg for enhver fartsfylt nettbedrift!

 • Study Portals

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  Vi liker det fordi det er enkelt å bruke og tilbyr stor funksjonalitet, for eksempel nyttige rapporteringsfunksjoner.

 • TypoAssassin

  Peter Koning

  TypoAssassin

  Vi elsker LiveAgent - det gjør det enkelt å støtte kundene våre.

 • Factorchic

  Aranzazu F

  Factorchic

  Vi liker å tilby kundene våre den beste supportopplevelsen. Derfor valgte vi LiveAgent.

 • MyFutureBusiness

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Fra oppsett til kontinuerlig støtte og alt annet i mellom, fortsetter teamet hos LiveAgent å imponere.

 • 123 Nakup

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  LiveAgent sparer oss for hundrevis av dyrebare minutter hver dag ved å gjøre kundeservice oversiktlig og i orden.

 • Betconstruct

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Ubegrenset agenter, e-post, sosiale medier og telefonintegrasjon. Alt dette for mindre enn vi betalte med vår forrige leverandør.

 • Atomer

  Martin Drugaj

  Atomer

  Vi har brukt LiveAgent siden 2013. Vi klarer ikke å forestille oss å jobbe uten.

 • AVMarket

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Dette er en kostnadseffektiv løsning som hjelper deg med å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler.

 • Antalya Consulting Language Center

  Rustem Gimaev

  Antalya Consulting Language Center

  Å svare på e-poster fra Outlook var så vanskelig å holde styr på. Med LiveAgent er vi sikre på at...

 • tekRESCUE

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  LiveAgent er så fantastisk. Med svært lite tid og krefter hadde jeg den i gang i løpet av få minutter.

 • Marietta Corporation

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Jeg anbefaler LiveAgent-produktet, ikke bare som et Kayako-alternativ, men som en mye bedre løsning med merverdi.

 • eFortuna

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Støtteteamet svarte alltid raskt med raske implementeringsløsninger.

 • TrustPay

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Det hjelper oss med å kategorisere arten av billettene og statistisk spore hva kundene våre trenger mest.

 • Nay

  Alexandra Danišová

  Nay

  Vi ser på LiveAgent som et flott verktøy for å kommunisere med kunder.

 • m:zone

  Samuel Smahel

  m:zone

  LiveAgent satte fart på kommunikasjonen vår med kundene våre og ga oss muligheten til å chatte med dem også.

 • Volterman

  David Chandler

  Volterman

  Enkelt sagt - LiveAgent overgår alt når det gjelder dette, eller enda høyere, prispoeng.

Relaterte artikler tilProgramvare for tilbakeringing
Med en callsenter-programvare kan alle bedrifter uavhengig av størrelse sette opp et virtuelt kundesenter som ruter og sentraliserer telefonsamtaler på få minutter.

Callsenter

Finn riktig callsenter-programvare ved å følge trinnene: skriv ned kravene dine, søk etter potensielle løsninger, be om gratis prøveperiode, og book en demo for å få svar på spørsmål. Callsenter-programvaren kan forbedre kundeservicen, tilfredsheten og salget.

Selvbetjeningsprogramvare fra LiveAgent vil utvide støttemulighetene dine. La kundene dine løse problemer på egenhånd 24/7.

Selvbetjent programvare

Jonene, HubSpot, Ada, Document360, Hornbill Service Manager, Freshdesk contact center, Replicant, Apty og Solvvy er selvbetjente programvare for kundeservice med unike funksjoner, fordeler og priser. Disse verktøyene tilbyr forskjellige løsninger for bedrifter av ulike størrelser og behov. Med funksjoner som personalisering, kunnskapsforvaltning, sanntidsanalyse og chatbot, kan disse verktøyene bidra til å forbedre kundeserviceopplevelsen og øke produktiviteten. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for de fleste av disse verktøyene, og de tilbyr også ulike priser og rabatter for ulike abonnementsplaner.

IdoSell er en SaaS e-handelsløsning og en av de ledende leverandørene av e-handelssystemer i Polen. Les mer om dem.

Idosell

Idosell is a SaaS company that offers dynamic online sales through a professional system for online shops or wholesale management known as IdoSell Shop. The company uses LiveAgent for customer support, which includes email, phone, and live chat, and their team of 14 agents handles over 1500 support requests per month with a perfect satisfaction rating. LiveAgent has improved their response time and helped them integrate Facebook messages and live chat on their website. IAI S.A., the parent company of Idosell, also offers IdoSell Booking for selling bookings online, mobile, and via social media.

LiveAgent sin samtale opptak programvare kan lagre et ubegrenset antall av samtale opptak. Du kan få tilgang til dem uansett tid for juridisk kvalitet forsikrings grunner.

Trenger du en samtale opptak programvare øyeblikkelig?

Telemarketingprogramvare bør ha effektiv telefonoppringing, støtte for samtalekampanjer og enkel konfigurering av call center. LiveAgent har blitt rost for rask support og enkel implementering av mange brukere. Tidio er et annet alternativ for live chat programvare med tilpassbare fordeler. LiveAgent har hjulpet virksomheter med å øke kundetilfredshet og salg. Det tilbyr også en kostnadseffektiv løsning for å håndtere mange henvendelser via forskjellige kanaler.

Plasser ringeknapper på nettstedet ditt, og la kundene dine opprette umiddelbare samtaler i nettleseren med bedriften din.

Ringeknapp

Å legge til en ringeknapp på nettstedet ditt reduserer kundeinnsatsen, forbedrer kundeopplevelsen, og kan føre til mer salg. LiveAgent tilbyr forhåndslagde eller tilpassede knapper. Det er en enkel måte å forbedre kommunikasjonen med kundene dine.

En omfattende programvare for overvåking av telefonsenter lar deg strømlinjeforme og forbedre kvaliteten på samtalene dine.

Samtaleovervåkingsprogramvare

Programvare for samtaleovervåking brukes av salgsavdelinger og personer i nøkkelposisjoner for å levere eksepsjonell kundestøtte. Det er viktig å se etter tredjeparts integrasjonsstøtte, tilpasningsfunksjoner og prediktiv oppringing i et slikt verktøy. Gjennomsnittlig kostnad er $50 per bruker per måned, men LiveAgent tilbyr dette for $39. Anropsovervåkingsprogramvare forbedrer kundesenterytelsen og kvalitetssikring.

You will be
in Good Hands!

Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

Avtal en demo

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

Close
Schedule a demo
Schedule a one-on-one call
 • How to achieve your business goals with LiveAgent
 • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
 • Answers to any questions you may have about LiveAgent
Avtal en demo
Start Free Trial x