HelpCrunch kunnskapsbase gjennomgang

HelpCrunch kunnskapsbase gjennomgang
Compare HelpCrunch kunnskapsbase gjennomgang with other in: How HelpCrunch kunnskapsbase gjennomgang is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
528 reviews

HelpCrunch tilbyr en virkelig flott og interessant kunnskapsbase som gir noe innovasjon. Det beviser at en kunnskapsbase ikke trenger en enorm mengde funksjoner hvis den fokuserer på det som er viktig. Fortsett å lese og finn ut hvordan HelpCrunch fungerer og hvordan…

Pricing
Starting from:
$ 15   per måned
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Brukererfaring
5
Pris
4
Gjennomføring
5

Key takeaways

Pros

  • Kunnskapsbase med innovativ tilnærming
  • Flott arbeidsflyt med interessante elementer
  • Rimelig prising

Cons

  • Obligatorisk HelpCrunch merkevarebygging i den billigste planen

Kom igang med HelpCrunch

HelpCrunch er en kundekommunikasjonsplattform og en kunnskapsbaseprogramvare som tilbyr et ganske rikt utvalg av kommunikasjonsalternativer. Verktøysettet deres inkluderer e-postintegrasjoner, live chat, popup-vinduer og kunnskapsbase. Mobilapplikasjoner er også tilgjengelige. Denne anmeldelsen er fokusert på kunnskapsbasefunksjonen, men la oss først se på hvordan du kan komme i gang med HelpCrunch.

Du kan komme i gang ved å registrere deg for en gratis prøveperiode; alt som trengs er litt grunnleggende informasjon for å komme i gang. Det er heller ikke nødvendig å inkludere kredittkortinformasjonen din, slik at du kan komme i gang uten noen krav. Etter det vil du umiddelbart bli tatt til HelpCrunch, og du kan begynne å svare på noen grunnleggende spørsmål, inkludert formålet med bruken din.

Du kan også tilpasse opplevelsen din og velge widgets og verktøy du vil bruke. Det er her du først kan velge kunnskapsbase-widgeten som et av dine primære verktøy for kommunikasjon.

Welcome to Help Crunch screen

Når du kommer inn i grensesnittet, kan du ta en titt rundt og få følelsen av det. Basert på det første blikket ser HelpCrunch-grensesnittet litt uvanlig ut (på en god måte) og utrolig fokusert. Grensesnittet er veldig rent og rotfritt, og designet følger det samme. Den bruker rolige blåfargede aksenter for å bringe oppmerksomheten din til de riktige stedene.

Grensesnittet på den annen side gjør veldig smart bruk av hvit plass for å holde deg fokusert på oppgaven. Det er en interessant tilnærming sammenlignet med overfylte grensesnitt vi generelt ser i annen helpdesk-programvare. Det første du vil oppdage er en kort videoguide som kan hjelpe deg med å bli kjent med grensesnittet.

Welcome to HelpCrunch inbox

Du finner kunnskapsbasen (og andre verktøy) i menypanelet til venstre. Bokikonet gjør det mye lettere å finne, selv uten navn og beskrivelser. Når du klikker på den, må den aktiveres først, som er et spørsmål om bare ett klikk. Kunnskapsbasen har allerede en prøvekategori, noe som betyr at du får noen gode organisasjonsmuligheter med HelpCrunch.

Du kan leke og bli kjent med all funksjonalitet. Du kan opprette nye seksjoner og kategorier, samt forhåndsvise kunnskapsbasen. Alt føles veldig godt designet, og du kan se at designerne har tenkt mye på planleggingen av brukergrensesnittet. Jeg følte meg ikke tapt på noe tidspunkt.

HelpCrunch knowledge base categories

Brukeropplevelse og funksjoner

Kategorialternativene er også ganske gode. Når du oppretter en ny kategori, kan du ikke bare navngi den, men også legge til en beskrivelse for enkel navigering. Videre har du også muligheten til å leke med SEO-innstillinger og gjøre kunnskapsbasekategorien din mer synlig på nettet hvis du vil. Til slutt kan du legge til seksjoner i kategoriene dine. Disse fungerer som underkategorier, slik at du kan organisere hvert emne i kunnskapsbasen din i de minste detaljene. Totalt sett er det ganske bra, og jeg tror ikke det mangler noe her.

Create knowledge base category in HelpCrunch

La oss nå ta en titt på artikkelredaktøren i kunnskapsbasen. Det som overrasket meg var at HelpCrunch inkluderte en enkel, minimalistisk, men effektiv oppfordring til handling på den tomme artikkelsiden. Den viser deg også direkte hvor du kan plassere artikkeltittelen, en beskrivelse, hvem forfatteren er, og hvor selve artikkelteksten starter. Dette gjøres uten noen store nettsideelementer, og alt ser ut som en del av artikkelredaktøren. Jeg skal innrømme at det hele ser veldig bra ut! Ting endrer seg imidlertid litt når det kommer til brukervennlighet og tilgjengelighet av funksjoner.

Create new article in HelpCrunch

Hvor er alle verktøyene? Det er det første spørsmålet ditt sannsynligvis kommer til å være. Vel, de er pent skjult og vises først etter at du klikker på der artikkelteksten starter. Utvalget er minimalt, men merkelig nyttig samtidig. Du får bare fem alternativer her – legg til et bilde, legg til en video, legg til en kode, legg til en tabell eller legg til en horisontal linje. Det er det.

Tools in creating article in HelpCrunch

Hvor er alle formateringsalternativene? Det kan være ditt andre spørsmål. Vel, de er også pent skjult, og de vises bare når du dobbeltklikker på en tekst. Ved første øyekast er det et ganske forvirrende oppsett, men appen er så intuitiv at det ikke spiller noen rolle fordi du vil finne den før eller siden ved enkel prøving og feiling. Du kan velge fet og kursiv alternativer (selv om det ikke er understreking), endre et tekststykke til en overskrift, lage punktpunkter, endre tekstjustering, gjøre tekst om til et notat, gjøre tekst om til et infoelement, gjøre tekst om til en rød advarsel, eller gjør tekst til et tips. Rett og slett utrolig. Dette er ikke det rikeste funksjonssettet jeg noen gang har sett, men det er bare utrolig – du får alle de essensielle verktøyene, pluss noe ekstra, så det er egentlig alt du trenger.

HelpCrunch editing tools

Totalt sett er kunnskapsbasen i HelpCrunch veldig interessant og føles nyskapende. Selv om innovasjonen ikke nødvendigvis bringer en endring i kunnskapshåndteringsspillet, føles det definitivt flott å bruke HelpCrunch, og jeg likte skriveopplevelsen min utrolig. Enda viktigere, innovasjonen ødelegger ikke en allerede etablert arbeidsflyt med kunnskapsbasen eller artikkelredaktøren. Alt fungerer som det skal.

Priser

HelpCrunch tilbyr tre prisplaner som blir billigere hvis du velger årsabonnement. Hver plan tilbyr bedre funksjoner ettersom prisen øker. La oss ta en titt på hva du får i HelpCrunch-planene. Du kan få alle abonnementer med 20 % rabatt hvis du velger årsabonnement.

Grunnleggende

Grunnplanen starter på $15 per måned for én bruker, og den gir deg én widget, tre automatiske meldinger, tre popup-vinduer, en enspråklig kunnskapsbase, full tilpasning, grunnleggende automatisering og live chat-støtte. Du har også obligatorisk HelpCrunch-merkevarebygging.

Pro

Pro-planen starter på $25 per måned for én bruker. Det oppgraderer utstyret ditt med fem widgets, 25 automeldinger, 15 chatbot-flyter, avansert automatisering og høy prioritet live chat-støtte. Det fjerner også HelpCrunch-merkevaren.

Ubegrenset

Denne planen er kun tilgjengelig via årsabonnementet, og nettstedet spesifiserer ikke prisene for én bruker. Du får ubegrensede widgets, automatiske meldinger, popup-vinduer og chatbot-flyter, i tillegg til en personlig onboarding-assistent. Du får også alle de tidligere nevnte funksjonene.

Konklusjon

Kunnskapsbasen HelpCrunch er en av de beste du kan få. Det gir en god del innovasjon, men det holder seg nede på jorden og holder arbeidsflyten for kunnskapsstyring slik vi kjenner den. Det er veldig lite som er galt med HelpCrunch kunnskapsbase, og du kan være sikker på at opplevelsen din rett og slett blir fantastisk. Alt som må vurderes er hvordan du skal bruke de resterende verktøyene i hver av planene.

Felles problemer

Hvordan tilpasser jeg kunnskapsbasedesignet i HelpCrunch?

!– wp:paragraph –>

Gå til kunnskapsbasen og skriv inn Innstillinger. Gå deretter inn i delen Knowledge Base-utseende, og du kan begynne å tilpasse HelpCrunch-kunnskapsbasen. Du kan endre fargene på kunnskapsbasen din for å matche bedriftens merkevarer, endre logoen, legge til bunntekstlenker og fjerne HelpCrunch-merkevaren hvis du har den rette planen.

Er det avanserte SEO-innstillinger i kunnskapsbasen HelpCrunch?

Ja, og du finner dem under Kunnskapsbase > Innstillinger > Avanserte innstillinger. Et av de viktigste alternativene der borte er Knowledge Base-indeksering, som lar kunnskapsbasen din bli funnet i søkemotorer. Det er også flere innstillinger for SEO og sosiale medier i samme seksjon.

Product reviews

Ønsker du å lære mer om Freshservices kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Freshservice kunnskapsbase anmeldelse

Freshservice tilbyr en kunnskapsbasefunksjon som er enkel og tiltalende å bruke. Grensesnittet er godt designet og støtter standard tekstformateringsverktøy og organisasjonsstrukturen i form av kategorier og mapper. Prisene varierer fra $29 til $129 per måned per bruker, og kunnskapsbasen er inkludert i hver plan. En felles problem som brukere kan møte er å finne kunnskapsbasen, som heter Solutions og finnes i venstre menypanel. Totalt sett, Freshservice er en kraftig og pålitelig kunnskapsbaseverktøy, men prisene kan være utfordrende.

Ønsker du å lære mer om Deskeros kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Deskero kunnskapsbase anmeldelse

Deskero er en skybasert løsning for kundeserviceadministrasjon som tilbyr kunnskapsbaseprogramvare. Programvaren har en flott artikkelredaktør, godt design og enkel navigasjon. Deskero har tre prisløsninger, hvor hver plan tilbyr andre kommunikasjonsverktøy. Imidlertid kan kunnskapsbasefunksjonene være veldig grunnleggende, og det finnes en ulogisk knappeplassering i kunnskapsbasen. Deskero tillater også tilpasning av artiklene dine ved å legge til kode, bilder og videoer. Deskero-prisene kan virke skuffende i forhold til mangel på funksjoner. Deskero er en generelt brukervennlig hjelpedesk-programvare som kan tilpasses i innstillingene.

Vurderer du Zendesk kunnskapsbase? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut om det er riktig kunnskapsbaseprogramvare for din bedrift.

Zendesk Suite kunnskapsbase anmeldelse

Zendesk Suite er en robust kunnskapsbaseprogramvare med mange funksjoner og brukervennlig redaktør. Imidlertid kan ekstra kostnader for oppgraderinger og høyere priser være en ulempe, og support kan være vanskelig å kommunisere med. Selv om det er enkel å opprette en gratis prøvekonto, kan navigering på nettstedet være utfordrende, og støtteartiklene kan være utilstrekkelige for nye brukere.

En helpdesk er en svært viktig del av kundeservicen din. Hovedoppgaven helpdesk-støtte er å fikse og løse kundens problemer. Se etter mer.

Helpdesk-støtte

For å tilby det beste innen kundeservice, bør bedrifter ha support fra en helpdesk. Dette gjør det enklere for kunder å kommunisere og få hjelp med tekniske problemer eller spørsmål. Hvis bedriften ikke har aktiviteter som støtter helpdesk, er det ikke nødvendig å introdusere det. LiveAgent er et populært programvarevalg for kundeservice.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo