LiveAgent kunnskapsbase anmeldelse

LiveAgent kunnskapsbase anmeldelse
Compare LiveAgent kunnskapsbase anmeldelse with other in: How LiveAgent kunnskapsbase anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
3834 reviews

Kjent for sine helpdesk-funksjoner, fungerer LiveAgent også som kunnskapsbaseprogramvare. Den gir alle verktøyene du trenger for å bygge en kundeportal.

Pricing
Starting from:
$ gratis   per måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.7
Brukererfaring
4.7
Pris
5
Gjennomføring
4.5

Key takeaways

Pros

  • Bruker-vennlig og intuitivt grensesnitt
  • Rimelig pris
  • Tilgjengelige og funksjoner som er enkle å bruke

Cons

  • Ingen forhåndsvisning på forskjellige enheter

Komme i gang med LiveAgent

Å lage en gratis prøveversjon med LiveAgent er en enkel oppgave. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut detaljene på registreringsskjemaet og vente litt på at kontoen din blir konfigurert. Når den er klar, kan du få tilgang til siden “Komme i gang”.

LiveAgent getting started guide

Denne siden fungerer som en veiledning for å bli kjent med de grunnleggende funksjonene til programvaren. Jeg valgte å hoppe over det, men du kan alltids komme tilbake til det senere.

For å begynne å jobbe med kunnskapsbasen din, gå til kundeportalen du finner i panelet til venstre.

LiveAgent's customer portal - knowledge base

Derfra tar den deg til et rent grensesnitt der du kan legge til og administrere alle elementene i kundeportalen din.

Kundeportalfanen tilbyr en meny som inneholder kunnskapsbaseartikler, fora, tilbakemeldinger, forslag og til og med administrer tilbakemeldingsknappene mine.

Jeg tok en rask titt rundt, og så var jeg klar til å begynne å skrive kunnskapsbaseartikkelen min. I Kunnskapsbase-fanen i kundeportalmenyen finner du en + Opprett-knapp. En rullegardinmeny gir deg muligheter til å skrive en artikkel, eller opprette en ny kategori, et forum eller en forslagskategori.

Create knowledge base in LiveAgent

Jeg valgte det første alternativet, som tok meg direkte til en kunnskapsbaseredaktør. Med en gang kan du se at hele brukergrensesnittet er funksjonelt, men likevel enkelt og tilgjengelig. Jeg trengte ikke å lese støtteartikler eller bruke lang tid på å finne ut hva jeg skulle gjøre.

Alt er lagt opp med tanke på brukeren. Til og med Tittel-boksen roper til deg, så du ikke glemmer å fylle den ut.

Knowledge base title notice in LiveAgent

Til høyre kan du se status, om artikkelen er tilgjengelig offentlig eller internt, og du kan legge til nøkkelord, en beskrivelse og så videre.

Jeg lekte litt med den for å tilpasse tekst og legge til bilder, og så var jeg klar til å publisere det ferdige arbeidet mitt.

Creating new knowledge base article in LiveAgent

Du kan publisere artikkelen umiddelbart, eller du kan lagre den som et utkast. Jeg bestemte meg for å publisere min, ivrig etter å se hvordan den så ut.

For å se artikkelen jeg nettopp hadde laget, klikket jeg på lenken rett under tittellinjen, og var i stand til å se hvordan min kunnskapsbaseartikkel så ut for en ekstern besøkende.

Preview of new knowledge base article in LiveAgent

Brukeropplevelse og funksjoner

Du kan kjøre LiveAgent på praktisk talt alle vanlige nettlesere, inkludert Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari og Opera. Jeg brukte Google Chrome, og opplevelsen var jevn uten forsinkelser . Min erfaring med LiveAgent sin programvare var veldig fin. I tillegg til at det første oppsettet tok omtrent et minutt, var alt veldig reaktivt uten lange lastetider.

Med denne kunnskapsbaseprogramvaren kan du tilpasse og justere praktisk talt alt. Ved å bruke Design-fanen kan du velge mellom forskjellige temaer som du senere kan tilpasse slik at siden passer til merkevaren din.

Med LiveAgents kunnskapsbase ser du på et veldig tilgjengelig design som tydelig holder en sluttbruker i tankene. Du trenger ikke å være teknisk kunnskapsrik for å enkelt navigere i den og bruke alle funksjonene den tilbyr. Alt du trenger å bruke er inkludert i redigeringsprogrammet, slik at du ikke trenger å se deg for mye rundt.

Det er også superenkelt å legge til og justere bilder. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet og tilpasse det til din smak. Du kan bare justere de grunnleggende innstillingene, eller fordype deg i avanserte alternativer hvis du føler deg eventyrlysten.

Advanced image settings in LiveAgent

En flott liten funksjon er den alternative tekstlinjen. Den lar deg legge til alternativ tekst til bilder fra starten. Det hjelper ikke bare med SEO-innsatsen din, men du trenger ikke å komme tilbake til det og redigere bildet etter at artikkelen din allerede er publisert.

Å sette opp fora er like enkelt som å skrive en artikkel. Det er et flott alternativ hvis du ønsker å komme i kontakt med besøkende på nettstedet ditt og åpne en direkte kommunikasjonskanal ikke bare mellom deg og dem, men mellom hele publikummet ditt.

Edit forum in LiveAgent

Jeg må si at jeg savnet et alternativ for å forhåndsvise kunnskapsbasen min på flere enheter. Jeg ville elsket å se oppsettet på mobile enheter før jeg publiserte artikkelen.

Totalt sett er brukergrensesnittet ganske intuitivt, så du trenger sannsynligvis ikke lese mye støttedokumentasjon for å finne veien rundt det. Men hvis du trenger en hjelpende hånd, er LiveAgents støtteportal med deres egen kunnskapsbase veldig lett å finne og den er full av nyttige artikler.

Priser

LiveAgent tilbyr abonnementsbaserte priser, så det er enkelt å skalere opp og ned i henhold til bedriftens behov.

Gratis

Dette nivået er helt gratis. Den inkluderer et begrenset sett med funksjoner som 7-dagers billetthistorikk, en chat-knapp, grunnleggende rapportering og noen flere.

Billett

Denne $15 per agent/måned-pakken inkluderer utvidede versjoner av alle funksjonene du kan finne i gratisversjonen, pluss mer. De mest bemerkelsesverdige er ubegrenset billetthistorikk, integrasjoner ved hjelp av API og tidsregler, blant andre.

Billett+Chat

For $29 per agent/måned lar dette abonnementsnivået deg bruke alle funksjonene fra tidligere pakker og mer. De mest bemerkelsesverdige tilleggene er ubegrensede chat-knapper, tilbakemeldingsadministrasjon, tidssporing, sosiale nettverk og sanntids besøksovervåking.

Alt inkludert

LiveAgents mest populære abonnementspakke koster $49 per agent/måned. På toppen av alle funksjonene fra tidligere nivåer, lar den deg sette opp ditt eget kundesenter med IVR, videosamtaler, ubegrenset samtaleopptak, samtalerouting, overføringer og mye mer.

Konklusjon

LiveAgents kunnskapsbase er, etter min mening, et utmerket alternativ for alle som leter etter en plattform som lar dem lage en profesjonelt kunnskapsbase uten mye problemer. Det brukervennlige grensesnittet deres er utrolig enkelt å bruke. Alle funksjonene du trenger er pent lagt der du kan finne dem. En annen ting å påpeke er at LiveAgents programvare ikke inneholder noen feil, så vidt jeg kan se, og henger ikke etter i det hele tatt. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at arbeidet ditt blir avbrutt av slike ulemper.

Alt i alt er dette et fantastisk alternativ for alle som trenger en brukervennlig løsning med alle de grunnleggende og avanserte funksjonene for å lage en engasjerende kundeportal med kunnskapsbaseartikler og fora.

Felles problemer

Jeg kan ikke endre standard topp- og bunntekst i kundeportaltemaet mitt.

Gå til Design, og klikk på Own HTML. Der kan du sette inn en HTML-kode og justere topp- og bunntekst i kundeportalen din. Du kan se en detaljert videoopplæring på hvordan endre topptekst og bunntekst i Montana-temaet.

Jeg bruker et annet dato- og klokkeslettformat enn det som vises i artiklene mine i kunnskapsbasen.

I Språk-metadata-fanen i Rediger språk-vinduet kan du endre datoen & tidsformat for et gitt språk

Product reviews

Vurderer du LiveChat for dine live chat-behov? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut hvordan den presterte under våre generelle tester.

LiveChat live chat anmeldelse

LiveChat tilbyr en live chat-widget som er enkel å integrere og brukervennlig. Prisplanene tilbyr ekstra funksjoner som integrering av andre kommunikasjonskanaler og billettsystem. LiveChat er pålitelig med nesten umiddelbare svarhastigheter og tilbyr funksjoner som hermetiske meldinger og filvedlegg. Grensesnittet er enkelt å navigere, og implementeringen er rask og enkel. Dyrt med høyere planer, men generelt sett flott ytelse og funksjoner.

Vurderer du HelpOnClick for dine live chat-behov? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut hvordan den presterte under våre generelle tester.

HelpOnClick live chat anmeldelse

HelpOnClick's live chat-programvare er praktisk for en hvilken som helst bedriftsstørrelse og tilbyr tilpasningsalternativer for å passe perfekt til merkevarebyggingen. Prisene starter på gratis per måned og har en gratis prøveperiode. HelpOnClick har et enkelt og simpelt grensesnitt, men gir mye tilpasning for live chat-knappen. Det er enkle å navigere og rimelig, men har noen ulemper som manglende sanntids skrivevisning og ikke veldig responsiv. Brukere kan starte sin gratis konto og få tilgang til en rekke funksjoner.

Kavkom IVR kan være det rette valget for din bedrift. Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut mer om ytelsen.

Kavkom IVR anmeldelse

Teksten beskriver ulike programvareprodukter og tjenester fra LiveAgent for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, klientportalprogramvare, klagehåndteringssystemer og mer. Det nevnes også prissetting, integrasjoner og støtte. Teksten avsluttes med en melding om at en LiveAgent konto er under installasjon.

God kundeservice starter med bedre Help Desk programvare. Fra $15/måneden. Kom i gang med en 14-dagers gratis prøveperiode. Saas eller On-Premise.

Priser & sertifikater

Capterra er en ledende leverandør av help desk- og live chat-programvare med anerkjennelse fra ulike organisasjoner og nettsteder fra hele verden, inkludert G2, TrustRadius, Crozdesk og Software Advice. De er kjent for å gi god verdi for pengene, brukervennlighet og eksepsjonell kundestøtte. Capterra er også rangert som en toppspiller innen kundeservice og live chat-programvare. Deres produkter og tjenester har blitt anerkjent som beste verdi for pengene og som de raskest implementerte programvarene i kategorien. Deres kundeorienterte tilnærming og fokus på kvalitet gjør dem til en ledende aktør innenfor kundeservice programvare.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo