Stonly kunnskapsbase anmeldelse

Stonly tilbyr innovative funksjoner for kunnskapsstyring, inkludert tilpasning av maler, auto-oversettelse og dedikert kundesuksess. Bedrifter betaler tilpassede priser. Imidlertid er Stonly svært dyrt og har begrenset funksjonalitet for andre formål enn kunnskapsstyring. Grensesnittet er moderne og godt designet, og veiledningen er grei. Redigeringsfunksjonene er standard med muligheter for tekstformatering og tilleggsinnstillinger. Stonly tilbyr et bredt utvalg av maler for å skrive den perfekte typen innhold.
Stonly kunnskapsbase anmeldelse
Compare Stonly kunnskapsbase anmeldelse with other in: How Stonly kunnskapsbase anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
61 reviews

Stonly er en innovativ kunnskapsbase og programvare for kunnskapshåndtering som prøver å gjøre ting annerledes, og uten tvil lykkes det stort sett. Applikasjonen er godt designet og utrolig funksjonell, med selve kunnskapsbasen som tilbyr en rekke maler for enkel bruk. Denne merverdien…

Pricing
Starting from:
$ 128.55   per måned
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Brukererfaring
4
Pris
2
Gjennomføring
5

Key takeaways

Pros

  • Innovativ tilnærming til kunnskapsledelse
  • Godt designet og svært funksjonelt grensesnitt
  • God redaktør med alle nødvendige funksjoner

Cons

  • Veldig dyrt
  • Ikke nok funksjonalitet til å rettferdiggjøre prisen

Stonly er en innovativ kunnskapsbase og programvare for kunnskapshåndtering som prøver å gjøre ting annerledes, og uten tvil lykkes det stort sett. Applikasjonen er godt designet og utrolig funksjonell, med selve kunnskapsbasen som tilbyr en rekke maler for enkel bruk. Denne merverdien kommer imidlertid med en heftig prislapp som kan avskrekke brukere fra å betrakte det som deres beste løsning. Les hele anmeldelsen nedenfor for å finne ut mer om Stonly.

Komme i gang med Stonly

Stonly er en dedikert kunnskapsbaseløsning som bringer viss innovasjon inn i kunnskapshåndteringsspillet. Stonly tilbyr en rekke forhåndslagde maler for å lage dyptgående og interaktive kunnskapsbaseartikler for ethvert formål. La oss ta en titt på Stonly-funksjonssettet og se hvordan det er å bruke som en kunnskapsbaseløsning.

Alt som trengs for å komme i gang med Stonly er å opprette kontoen din. Du kan også velge en gratis prøveperiode først for å se om du vil like den. Det kreves ingen kredittkortinformasjon, og du får en enkel, men effektiv innføring i hvordan Stonly fungerer og hva som må gjøres for å komme i gang. Introduksjonen fungerer som et spørreskjema og har som mål å finne ut hvordan du ønsker å bruke Stonly. Hvis du velger kunnskapsbase-alternativet, vil Stonly automatisk ta deg til det første trinnet i å opprette det, og du begynner med å velge et malfargeskjema. De har noen flotte alternativer tilgjengelig, og du kan også legge til logoen din med en gang.

Stonly welcome screen

Hele Stonly-grensesnittet ser og føles veldig moderne og godt designet. Den nevnte guiden tar deg gjennom alt du trenger å vite og gjøre – steg for steg. Det er en ganske jevn prosess å gå gjennom, og det tar ikke for lang tid å fullføre. Det jeg setter mest pris på er at det er veldig lite rot som skjer, veiledningen er grei og erkjenner hensikten med hvorfor du bruker Stonly i utgangspunktet. Introduksjonen tar deg ikke sidelengs, og er alltid fokusert på det du trenger.

Brukeropplevelse og funksjoner

Med kunnskapsbasen klar til bruk så raskt, kan du begynne å bli kjent med grensesnittet. Du kan begynne å skrive ved å klikke på «Legg til ny»-knappen på venstre panel. Du får flere alternativer skjult under denne knappen, inkludert guide, guidet tur, mapper og et par artikkelmaler. Utvalget er ikke akkurat bredt, men det er mye mer enn det du kan finne i de fleste andre kunnskapsbaseløsninger. Det er ikke en spillskifter, men det gjør mye arbeid enklere hvis malene passer til dine forventninger.

Stonly - your custom knowledge base theme is ready

Uansett hva du velger, er det ingen tvil om at opplevelsen din vil være ganske jevn. Jeg valgte “Guide”-malen først, og jeg må si at grensesnittet forblir veldig fokusert. Denne veiledningsmalen behandler teksten din som en trinn-for-trinn-guide, slik at du kan fylle ut hvert trinn og legge til relevante medier – bilder, videoer, kode eller et forhåndsinnstilt ikon. Du kan også endre oppsettet til tre forskjellige varianter, se en forhåndsvisning, dele guiden og endre innstillingene for hver guide. Editoren tilbyr all standard tekstformateringsfunksjonalitet, samt tilleggsinnstillinger. Totalt sett er redaktøren ganske standard, og du får det du forventer.

Stonly - Create new guide

Stonly tilbyr en rekke maler, slik at du alltid kan finne det du trenger for å skrive den perfekte typen innhold. Dette er spesielt nyttig for nye forfattere, som kan ha problemer med å bygge sin egen artikkelstruktur i begynnelsen. Stonly-maler gjør skriving nesten idiotsikkert for alle. Hver mal er perfekt designet for et bestemt formål, men det som overrasket meg mye var at jeg ikke kunne finne noen tomme maler, noe som er utrolig uvanlig og upraktisk. Ikke alle brukere vil holde seg til forhåndsinnstilte maler til enhver tid, og jeg tror det ville vært fint å legge til en tom mal. Det er heller ingen mulighet for å lage dine egne maler.

Stonly - Creating new article

Totalt sett bringer Stonly kunnskapsbase et friskt pust inn i kunnskapsbasespillet. Alt er veldig godt designet og funksjonelt, men brukere som forventer en tradisjonell kunnskapsbaseprogramvare med en enkel editor kan bli skuffet. Kunnskapsbasen tilbyr utrolig fleksibilitet, men samtidig tar den bort noe av den ved å tvinge brukeren til å holde seg til visse arbeidsflyter. Det er dette som gjør Stonly både til en fantastisk kunnskapsbaseløsning, men som samtidig kan utgjøre noen hindringer for brukerne.

Stonly - Choose template for your knowledge base

Priser

Stonly-prisen er der ting tar en nedadgående vending, ettersom den tilbyr tre planer uten mulighet for en gratis plan. Men siden Stonly kan betraktes som en av de få virkelig dedikerte kunnskapsbaseløsningene, kan prisene være svært høye. La oss ta en titt på hver plan og se hva du får.

Starter

Startplanen koster hele $128,55 per måned for tre brukere med månedlig fakturering, eller $102,63 per måned for tre brukere med årlig fakturering. Denne utrolig dyre startplanen tilbyr en grense på 30 guider og muligheten til å bygge inn guider hvor som helst. Du kan bare bruke ett enkelt språk, bruke bare én kunnskapsbase, bruke tre triggere og bruke grunnleggende analyser.

Bedrift

Forretningsplanen starter på $258,13 per måned for fem brukere med månedlig fakturering, eller $206,30 per måned for fem brukere med årlig fakturering. Du får tilgang til alle funksjonene fra startplanen med høyere grenser og tilleggsfunksjoner. Du kan ha ubegrensede guider, flere språk, tre kunnskapsbaser, ubegrensede utløsere, versjonering, SEO-tilpasning, PDF-eksport, filvedlegg og mer.

Bedrifter

Enterprise-planen har tilpassede priser, mest sannsynlig avhengig av antall brukere. Du får alle de tidligere nevnte funksjonene, og i tillegg auto-oversettelse for guider, avansert administrasjon av teamrettigheter, white label-alternativer, integrasjon med Zendesk, Freshdesk og Front, SSO-kompatibilitet, sikkerhetsgjennomgang og dedikert kundesuksess.

Konklusjon

Stonly er en dedikert kunnskapsbaseprogramvare som fokuserer på kunnskapsstyring, noe den gjør utrolig bra. Den prøver å forbedre, innovere og flytte kunnskapsbaseadministrasjonen inn i en ny retning, og den er veldig vellykket i å gjøre det. Prisen er imidlertid utrolig dyr, og jeg kan ikke forestille meg at mange bedrifter er villige til å betale så store summer for kun kunnskapsstyring. Selv om denne anmeldelsen kun fokuserer på kunnskapsbasefunksjonen, må jeg si at det ikke er mye annet som skjer i Stonly, noe som gjør det til en mindre verdifull løsning for de fleste formål. Kunnskapsbasen kan ikke konkurrere uten støtte fra andre viktige verktøy. Imidlertid har Stonly sikkert sitt publikum og en mengde glade brukere til å støtte dem likevel.

Felles problemer

Kan jeg velge en tom mal i Stonly?

Det er ingen mulighet for å velge en tom mal i Stonly. Men med overfloden av malene de tilbyr, kan du vanligvis finne en passende. De fleste maler har også tilpasningsalternativer som lar deg endre artikkelstrukturen din.

Hvordan lager jeg artikkelkategorier i Stonly?

Du kan opprette artikkelkategorier ved å klikke på Legg til ny og velge en mappe. Du kan navngi mappen din tilsvarende og lagre alle relevante artikler inne for enkel organisering.

Product reviews

Et robust program for overholdelse av hvitvasking av penger er avgjørende for alle finansinstitusjoner. Denne sjekklisten for kundeidentifikasjonsprogram hjelper deg med å oppfylle alle juridiske krav.

Kunde identifikasjonsprogram sjekkliste

Kundeidentifikasjonsprogrammet(CIP) brukes av finansinstitusjoner for å bekrefte kundens identitet og forhindre svindel og hvitvaskingsaktiviteter. Det er lovpålagt i mange jurisdiksjoner og krever klare og konsise retningslinjer. Kundene skal varsles om innsamling av opplysninger og det bør etableres unntakskriterier. Revisjon og testing av programmet er også viktig for overholdelse av bankforskrifter. Periodisk gjennomgang er nødvendig, og straffene for manglende overholdelse kan inkludere bøter, fengsel og/eller utestenging fra offentlige programmer.

Hvis du ser etter et kraftig samarbeidsalternativ, bør du vurdere LiveAgent. Finn ut hvordan Collab og LiveAgent sammenlignes og hva som passer best for din bedrift.

Trenger du et samarbeidsalternativ?

LiveAgent tilbyr en rekke kundeforum, automatisering og regler, API-funksjoner og IVR-funksjoner, samt videosamtaler, ubegrenset historikk, muligheten til å bruke programvaren på et ubegrenset antall nettsteder og å plassere et ubegrenset antall chatteknapper på nettstedene dine, motta et ubegrenset antall e-poster og billetter, og ubegrenset samtaleopptak. Kundestøtte tilbys også 24/7 uten å begrense antallet forespørsler du kan sende inn. LiveAgent tilbyr også kraftige samarbeidsalternativer med dusinvis av integrasjoner og 175+ funksjoner, inkludert muligheter for sosiale medier, live chat og e-poststøtte. Start gratis prøveperiode nå.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo