monday.com kunnskapsbase anmeldelse

monday.com kunnskapsbase anmeldelse
Compare monday.com kunnskapsbase anmeldelse with other in: How monday.com kunnskapsbase anmeldelse is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
12638 reviews

Monday.com er en arbeidsflyt og samarbeidsprogramvare som hjelper teamet ditt med å jobbe effektivt sammen på både små og store prosjekter. Selv om kunnskapsbaseprogramvare ikke er det første du tenker på når du snakker om monday.com, tilbyr den fortsatt alle verktøyene du…

Pricing
Starting from:
Gratis   per måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.7
Brukererfaring
4.6
Pris
4.6
Gjennomføring
5

Key takeaways

Pros

  • Brukervennlig brukergrensesnitt
  • Ubegrensede dokumenter
  • Tilpassbar kunnskapsbase
  • Tilbyr en gratis plan

Cons

  • Ingen ekstern publisering
  • Ikke mange avanserte tekstredigeringsalternativer

Kom i gang med monday.com

Å registrere seg hos monday.com var superenkelt. Når du har fylt ut informasjonen og bekreftet e-postadressen din, er du i gang.

Som arbeidsflyt og produktivitetsprogramvare er det bare naturlig at grensesnittet er rent og effektivt. Når du logger på kontoen din, blir du møtt av hovedarbeidsområdet ditt.

monday.com Main workspace screen

I dette dashbordet kan du legge til teammedlemmene dine i systemet, tildele dem oppgaver og til og med se teamets fremgang i kategorien Tidslinje.

monday.com Timeline overview

Med en gang tilbyr monday.com deg en veiledning for å komme i gang. Du kan enten velge å se den, hoppe over den eller komme tilbake senere hvis du trenger det.

For å begynne å skrive en kunnskapsbaseartikkel, gå til Arbeidsområde-panelet til venstre på skjermen. Klikk på Legg til-alternativet og velg Nytt dokument. Når du har gjort det, kan du lage ditt første dokument.

monday.com Add new document to your knowledge base
Create new document in monday.com knowledge base

Når du har gjort det, kan du begynne å redigere kunnskapsbaseartikkelen din. Igjen, bruk Arbeidsområde-panelet og åpne dokumentet du nettopp har opprettet.

Writing new article in monda-com knowledge base

Du får tilbud om en liste over hurtigstartere som gir struktur for artikkelen din. Igjen, du kan bruke dem eller hoppe over dem, hva enn du foretrekker. I mitt tilfelle valgte jeg å ikke gå med noen av starterne, så jeg begynte med en blank side.

Du får alle de grunnleggende redigeringsalternativene du trenger for å lage en kunnskapsbaseartikkel.

Doc styles setting for knowledge base article in monday.com

Det er ikke noe for fancy, men det får jobben gjort og det er utrolig enkelt å navigere.

Jeg likte alle alternativene for å tilpasse artikler. Dette inkluderer å legge til din egen kode, videoer, GIF-er og sjekklister. Igjen, det er ikke noe for imponerende, men hvor enkelt du kan bygge det inn i artiklene dine er fint, og jeg kan se hvordan det kan være nyttig for mange mennesker.

Elements you can add to your doc in monday.com knowledge base

Jeg tok en titt rundt, og tilpasset artikkelen min litt.

Overview of knowledge base article in monday.com

Når jeg var ferdig med å legge til bilder av planter, bestemte jeg meg for at artikkelen var publiseringsverdig. Og det var der jeg snublet over mitt første problem. Hvor er publiser-knappen? Ettersom jeg var litt vant til at brukergrensesnittet tilbyr deg en stor, fet knapp for å publisere arbeidet ditt, ble jeg litt overrasket.

Så jeg prøvde å se meg rundt og klikke på alt jeg anså som nyttig.

New doc options in monday.com knowledge base

Intet hell. Så jeg bestemte meg for å se etter informasjonen jeg trengte i monday.coms støtteartikler. Jeg leste gjennom noen, men jeg visste fortsatt ikke hvordan jeg skulle dele artikkelen min med omverdenen.

Derfor henvendte jeg meg til kundestøtte. Samspillet var veldig profesjonelt og vennlig, noe jeg satte stor pris på. Etter litt frem og tilbake fortalte støtterepresentanten meg at det faktisk ikke var noe alternativ for å publisere artikkelen eksternt.

Jeg ble litt overrasket fordi det ikke ble nevnt noe sted at monday.com tilbyr en intern kunnskapsbase som eneste alternativ. Selv om det er fornuftig som arbeidsflytprogramvare.

Brukeropplevelse og funksjoner

Monday.com kjører på en nettleser, så operativsystemet du bruker spiller ingen rolle. Google Chrome er den mest anbefalte, men du kan også kjøre den uten problemer på Firefox, Safari og Microsoft Edge.

Den generelle opplevelsen med selve programvaren var hyggelig. Alt er veldig ryddig og lett å forstå, selv for en som meg, som ikke har mye erfaring med arbeidsflytprogramvare.

Til tross for litt forvirring jeg opplevde angående publisering av artikkelen, hadde jeg en flott tid å samhandle med monday.coms programvare. Og selv når jeg trengte hjelp, var kundestøtte lett tilgjengelig og veldig nyttig. Jeg hadde imidlertid satt pris på om de hadde gjort det mer åpenbart at det ikke finnes noen ekstern kunnskapsbase.

Monday.com lar deg lage et ubegrenset antall kunnskapsbaseartikler, selv i deres gratisplan. Du kan holde disse artiklene private eller dele dem med teamet ditt.

Det er mange funksjoner du kan bruke til å skrive og tilpasse artiklene dine. Du kan til og med legge til din egen kode hvis du er klar for utfordringen.

Priser

Individuell

Dette er en gratis plan med opptil 2 seter. Den tilbyr noen begrensede funksjoner. Selv om den ikke er like funksjonsrik som de betalte alternativene, lar den deg fortsatt lage så mange artikler du vil, lar deg bruke over 200 forhåndslagde maler og har opptil 500 MB lagringsplass.

Grunnleggende

Med denne planen betaler du €8 per sete per måned for alle funksjonene som er inkludert i gratisplanen. Du får også 5 GB lagringsplass, ubegrenset antall seere, delbare skjemaer og mer.

Standard

Monday.coms mest populære prisalternativ koster €10 per sete per måned. Denne pakken inkluderer alle funksjonene fra alternativer på lavere nivå, 20 GB lagringsplass, 6 måneders aktivitetslogger, gjestetilgang og et begrenset antall automatiserte handlinger og integrasjoner.

Pro

For €16 per sete per måned kan du nyte alle funksjonene på lavere nivåer, pluss mer. Til dette prispunktet har du 100 GB lagringsplass for filene, bildene og så videre. Aktivitetslogger går opptil 1 år tilbake. Du kan også bruke 25 000 automatiserte handlinger per måned og 25 000 integrasjonshandlinger. På toppen av det kan du nyte den ubegrensede tilgangsfunksjonen for å samarbeide om prosjekter med eksterne partnere.

Bedrifter

Dette nivået har en tilpasset prisplan, så du må snakke med monday.coms salgsteam for å konfigurere den. I denne planen får du alle funksjonene fra billigere pakker, pluss mange funksjoner i bedriftsklasse.

Konklusjon

Alt i alt var min erfaring med monday.com flott. Som en person som ikke jobber med arbeidsflytprogramvare for ofte, var brukergrensesnittet lett å forstå og navigere. Jeg trengte ikke mye hjelp til å finne ut hvordan jeg kunne lage artiklene i kunnskapsbasen og tilpasse dem etter min smak.

Og selv når jeg snublet over et problem, trengte jeg ikke lete langt etter hjelp. Det faktum at monday.com ikke lar deg publisere kunnskapsbaseartikler eksternt er litt skuffende. Imidlertid, hvis jeg var på utkikk etter en intern kunnskapsbasebygger, er monday.com en sterk utfordrer.

Det ubegrensede antallet dokumenter du kan lage gir denne programvaren et stort potensial til å være en byggestein i en ganske robust intern kunnskapsbase.

For å oppsummere er monday.com veldig enkel å bruke med flott brukergrensesnitt og en hyggelig brukeropplevelse. Hvis du ikke er plaget av å ikke være i stand til å bygge en ekstern kunnskapsbase, kan denne løsningen være et flott, tilgjengelig alternativ for nesten alle.

Felles problemer

Artiklene mine i kunnskapsbasen lastes ikke inn

Med tanke på at internettforbindelsen din fungerer og nettleseren din støttes, kan du prøve å laste inn tavlen i inkognitomodus. På denne måten kan du finne ut om lokale informasjonskapsler er problemet som forårsaker lange lastetider. Hvis det ikke løser problemet, prøv å oppdatere nettleseren til den nyeste versjonen. Hvis alt det ovennevnte mislykkes, kan du ta opp skjermen og kontakte monday.coms kundestøtte.

Product reviews

Ønsker du å lære mer om Flowlus kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Flowlu kunnskapsbase anmeldelse

LiveAgent tilbyr programvare for kundeservice og har blitt positivt evaluert av kunder. De tilbyr også en tilknyttet program der man kan bli partner. LiveAgent bruker cookies på sine nettsider og tilbyr en én-mot-én-samtale for å utforske hvordan tjenesten kan hjelpe bedriften din.

Ønsker du å lære mer om Apptivos kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Apptivo kunnskapsbase anmeldelse

Apptivo er en cloud-basert forretningsprogramvare som inkluderer et stort antall integrerte apper for formål som kontaktadministrasjon, salg og kundeservice. Kunnskapsbasen som tilbys er middels og har begrensninger, men det fungerer. Det er imidlertid mangler i organisering og støtte for videomedier. Prisene for de fire planene er svært gunstige og kunnskapsbasen er inkludert i alle planene. Apptivo er et flott stykke programvare med god funksjonalitet, men brukere som har høyere forventninger til en kunnskapsbase-programvare bør sammenligne den med andre løsninger først.

Ønsker du å lære mer om Stonlys kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Stonly kunnskapsbase anmeldelse

Stonly tilbyr innovative funksjoner for kunnskapsstyring, inkludert tilpasning av maler, auto-oversettelse og dedikert kundesuksess. Bedrifter betaler tilpassede priser. Imidlertid er Stonly svært dyrt og har begrenset funksjonalitet for andre formål enn kunnskapsstyring. Grensesnittet er moderne og godt designet, og veiledningen er grei. Redigeringsfunksjonene er standard med muligheter for tekstformatering og tilleggsinnstillinger. Stonly tilbyr et bredt utvalg av maler for å skrive den perfekte typen innhold.

Vil du lære mer om Connecteams kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Gjennomgang av Connectteam kunnskapsbase

Connecteam tilbyr en kunnskapsbasefunksjon som er billig, men ikke den beste i markedet. Det er en administrasjonsapp med funksjoner som kommunikasjon og HR. Prosessen for å registrere seg er enkel og nettgrensesnittet er logisk designet. Det er noen planlagte funksjoner og grensesnitt i kunnskapsbasen som kan være irriterende. Connecteam er fokusert på telefonbrukere og lar brukere lage og bruke smarttelefonapper til ulike formål.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo