Deskero kunnskapsbase anmeldelse

Deskero er en skybasert løsning for kundeserviceadministrasjon som tilbyr kunnskapsbaseprogramvare. Programvaren har en flott artikkelredaktør, godt design og enkel navigasjon. Deskero har tre prisløsninger, hvor hver plan tilbyr andre kommunikasjonsverktøy. Imidlertid kan kunnskapsbasefunksjonene være veldig grunnleggende, og det finnes en ulogisk knappeplassering i kunnskapsbasen. Deskero tillater også tilpasning av artiklene dine ved å legge til kode, bilder og videoer. Deskero-prisene kan virke skuffende i forhold til mangel på funksjoner. Deskero er en generelt brukervennlig hjelpedesk-programvare som kan tilpasses i innstillingene.
Deskero kunnskapsbase anmeldelse
Compare Deskero kunnskapsbase anmeldelse with other in: How Deskero kunnskapsbase anmeldelse is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
283 reviews

Deskero er en veldig godt designet programvare med en pen kunnskapsbase. Det er en ganske god ytelse til en rimelig pris, men den mangler noen viktige funksjoner som kan stoppe arbeidsflyten til enkelte selskaper. Fortsett å lese og finn ut mer om…

Pricing
Starting from:
$ 12   per måned
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Brukererfaring
3
Pris
3.5
Gjennomføring
4.5

Key takeaways

Pros

  • Flott grensesnitt med enkel navigering
  • Flott artikkelredaktør
  • God pris

Cons

  • Veldig grunnleggende kunnskapsbasefunksjoner
  • En litt ulogisk knappeplassering i kunnskapsbasen

Komme i gang med Deskero

Deskero er en skybasert løsning for kundeserviceadministrasjon som kan brukes som en kunnskapsbaseprogramvare. I tillegg til kunnskapsbase, fokuserer Deskero på støtte for flere kanaler, kundeservice på sosiale medier og kundeservice for live chat. Mens live chat ser ut til å være den mest promoterte funksjonen, skal vi ta en titt på Deskeros kunnskapsbasefunksjoner i denne anmeldelsen.

Deskero er en av løsningene som ikke tvinger deg til å gjøre en demo; du kan bare komme i gang med en gratis prøveversjon uten behov for kredittkortinformasjon. Det er også veldig raskt, så du kan registrere deg og gå inn i det nye dashbordet ditt på et par minutter. Deskero hjelper deg med å sette opp med en kort, men veldig nyttig guide i begynnelsen av reisen. Når du er ferdig, vil du være i hoveddashbordet, som du kan begynne å utforske.

Deskero onboarding guide

Grensesnittet har et interessant valg for et fargeskjema, og jeg tror at noen kanskje ikke liker det i det hele tatt. Dette er imidlertid et enkelt spørsmål om preferanse og smak. Uavhengig av dette er grensesnittet veldig godt designet og det ser enkelt ut å navigere under alle omstendigheter, som er den viktigste delen. Det mangler absolutt ingenting, og du kan tydelig se hvert verktøy helt fra begynnelsen. Dette grensesnittet kan konkurrere med de beste løsningene.

Tickets overview on Deskero

Den øvre delen av grensesnittet viser en enkel menylinje som kan ta deg til ulike verktøy og deler av Deskero. Det er billetter, oppgaver, kunder, analyser, chat, innstillinger og kunnskapsbase. Det betyr at du ikke trenger å gjøre mange kjedelige søk rundt hele programvaren for å finne det, noe som alltid settes pris på, selv om det burde være en standard ting. Hver del av dette menyvalget er ledsaget av en sekundær menylinje på venstre side som lar deg utføre handlinger og gå til underseksjoner. Når du klikker på alternativet for kunnskapsbase, vil du bli ført til en fersk, tom kunnskapsbase med et enkelt grensesnitt.

Overview of Deskero knowledge base

Brukeropplevelse og funksjoner

Grensesnittet vil invitere deg til å lage kategorier og underkategorier først, noe som avslører at Deskero tilbyr noen gode organiseringsalternativer for artiklene dine. Når du oppretter nye kategorier, kan du velge navnet på kategorien og synlighetsalternativer – du har lov til å velge om en kategori skal være synlig internt av agenter, eksternt av kunder, synlig for agenter og kunder, eller synlig kun av visse agentgrupper.

Edit knowledge base category in Deskero

Her finner du det første problemet med Deskero-grensesnittet. Å finne muligheten til å lage en ny artikkel er ikke en åpenbar oppgave, siden det ikke er noen synlig knapp tilgjengelig noe sted. Jeg kunne ikke engang gå inn i artikkelkategorien, og det eneste alternativet fremover var å opprette enda en kategori (eller underkategori). Det tok meg et minutt å innse at alternativet for å lage en artikkel er i venstre menylinje under alternativet “Løsninger”, og det er der du kan lage en ny løsning (artikkel). Selv om dette ikke er den verste navigasjonen, er den absolutt ikke den beste heller, siden de fleste kunnskapsbaseprogramvare inkluderer en åpenbart plassert knapp for å lage artikler.

Overview of solutions (articles) in Deskero

Når du klikker på «Ny løsning»-knappen, kan du begynne å skrive i artikkelredigereren. Jeg er glad for å si at artikkelredaktøren er ekstremt godt designet. Som enhver god artikkelredaktør, bringer Deskero-artikkelredaktøren fokuset til skrivingen, i stedet for å ta det andre steder. Felter for titler, sammendrag og artikkelteksten er brede og tar mesteparten av plassen. Det er ingen forstyrrende elementer til stede, og du kan fokusere på å skrive.

Add new solution (article) in Deskero

Imidlertid har redaktøren et stort problem med mangel på funksjoner. Tekstredigeringsverktøysettet er et av de enkleste jeg noen gang har sett, siden det bare tilbyr de mest grunnleggende redigeringsfunksjonene. Du kan fortsatt bruke dem til å skrive gode artikler med litt kreativ bruk, men Deskero kan bruke en oppdatering som vil legge til mer tekstfunksjonalitet i systemet. Du kan gjøre grunnleggende ting som å bruke fet skrift og kursiv. Dessverre er det ingen andre alternativer som tekstjustering, topptekstalternativer, skriftstørrelsesalternativer og andre mildt sagt viktige ting som bør være standard i alle tekstredigerere.

SEO section of article in Deskero

Du har imidlertid mulighetene for å legge til din egen kode, linker, bilder og videoer, slik at du kan være kreativ og prøve å tilpasse artiklene dine så mye du kan med disse alternativene. Nederst i artikkeleditoren kan du også finne alternativer for tagger og søkemotoroptimalisering.

Priser

Prisen kan også være ganske skuffende, med tanke på hvor dårlig utstyrt kunnskapsbasen i Deskero totalt sett. Hver plan tilbyr imidlertid andre kommunikasjonsverktøy, så prisen er ikke bare for kunnskapsbasefunksjonen, noe som antyder at Deskero kan være en ganske god avtale. Den tilbyr tre planer, og hver av dem tilbyr hele settet med kommunikasjonsverktøy. Begrensningene kommer fra andre steder.

Vekst

Grow-planen koster $12 per måned per bruker med månedlige priser, eller $9 per måned per bruker med årlige priser. Det er fokusert på å tilby de essensielle helpdesk-funksjonene. Hovedhøydepunkter inkluderer billettering til sosiale nettverk, automatisering av oppdrag, en live chat, skrivebordsvarsler og fullstendige APIer.

Bedrift

Forretningsplanen koster $30 per måned per bruker med den månedlige prisen, eller $25 per måned per bruker med den årlige planen. De viktigste høydepunktene inkluderer et komplett flerkanalsverktøysett, billetttildelingsregler, chat- og tilbakemeldingswidget, servicenivåavtaler og scenarier som i utgangspunktet er automatiseringer.

Premium

Premium-planen koster $120 per måned per bruker med den månedlige prisen, eller $90 per måned per bruker med den årlige prisen. Dette er den dyreste planen, og den tilbyr administrasjon av flere merker, tidsregistrering, utvidede forretnings- og logikkregler, gratis interne agenter og ekstra støtte og tilpasning.

Konklusjon

Deskero har mye å tilby til en veldig lav pris, men det mangler noen viktige funksjoner, og det er synd. Det er en generell brukervennlig og godt designet hjelpedesk-programvare som garantert gjør mange kunder fornøyde. Selv om kunnskapsbasen ikke akkurat er ubrukelig og det er en fornøyelse å jobbe med den, er det ikke mye rom for tilpasning av artiklene dine. Prislappen kan veie opp for det hvis de bare legger til litt mer for kunnskapsbasen i avtalen.

Felles problemer

Jeg finner ikke knappen for å lage en ny artikkel i Deskero kunnskapsbase.

Når du har kommet inn i kunnskapsbasen din, vil du se en skjerm som inviterer deg til å opprette nye kategorier eller underkategorier, men ingen mulighet til å opprette en ny artikkel. Dette alternativet er tilgjengelig under menyelementet Løsninger i panelet til venstre. Klikk på den, og du vil se knappen for å lage en ny artikkel øverst til høyre i kunnskapsbasens grensesnitt.

Hvor kan jeg tilpasse Deskero kundeportal?

Du finner dette alternativet i innstillingene. Gå til Innstillinger > Offentlig portal > Merkevarebygging. Her kan du endre din kundeportallogo og farger, samt språk, portalinformasjon og mer.

Product reviews

Kavkom IVR kan være det rette valget for din bedrift. Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut mer om ytelsen.

Kavkom IVR anmeldelse

Teksten beskriver ulike programvareprodukter og tjenester fra LiveAgent for kundeservice, inkludert VoIP-telefonsystemer, klientportalprogramvare, klagehåndteringssystemer og mer. Det nevnes også prissetting, integrasjoner og støtte. Teksten avsluttes med en melding om at en LiveAgent konto er under installasjon.

Fyll ut denne revisjonssjekklisten for kundeservice for å få en klar oversikt over den nåværende tilstanden til kundeservicen din, slik at du kan ta de nødvendige skritt for å forbedre den.

Kundeservice revisjon sjekkliste

For å sikre en jevn og sømløs 24/7 kundestøtte-tjeneste, bør man sjekke den regelmessig og evaluere resultatene etter eventuelle endringer. Det er også viktig å overvåke konkurrentenes tjenesteytelse og overvåke kundeservice-KPIer for å måle suksess. Verktøyene som kan brukes inkluderer nettbasert opplæring, videoer, veiledninger og kundeservicerapporter. Å overføre samtaler effektivt kan oppnås ved å bruke funksjoner som automatisk anropsdistribusjon og intelligent anropsruting.

Lurer du på om Freshdesk tilbyr den rette kunnskapsbasefunksjonen for din bedrift? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut!

Freshdesk kunnskapsbase anmeldelse

LiveAgent er en plattform for kundeservice som tilbyr programvare for blant annet innkommende kundesenter og klagehåndteringssystem. De tilbyr både selvbetjent programvare og klientportalprogramvare. Plattformen har også integrasjonsmuligheter og er tilgjengelig via VoIP-telefonsystemer. Det er mulig å bli partner med LiveAgent, og de tilbyr også skrivetest og kostnadskalkulator. Videre tilbyr de ulike maler for kundeservice og har ordliste og webinarer tilgjengelig. Det vektlegges også at LiveAgent tilbyr brukerstøtte via en egen støtteportal, og at selskapet har fokus på sikkerhet og personvern.

Ønsker du å lære mer om Apptivos kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Apptivo kunnskapsbase anmeldelse

Apptivo er en cloud-basert forretningsprogramvare som inkluderer et stort antall integrerte apper for formål som kontaktadministrasjon, salg og kundeservice. Kunnskapsbasen som tilbys er middels og har begrensninger, men det fungerer. Det er imidlertid mangler i organisering og støtte for videomedier. Prisene for de fire planene er svært gunstige og kunnskapsbasen er inkludert i alle planene. Apptivo er et flott stykke programvare med god funksjonalitet, men brukere som har høyere forventninger til en kunnskapsbase-programvare bør sammenligne den med andre løsninger først.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo