BeenVerified anmeldelse

Compare BeenVerified anmeldelse with other in: How BeenVerified anmeldelse is doing on review portals
2.8
Average rating based on data from trusted review portals
876 reviews

BeenVerified er en abonnementsbasert leverandør av omvendt telefonnummeroppslag som tilbyr tilgang til offentlig informasjon om personer. Du kan søke basert på telefonnummer, navn, adresse, e-post og mer. Den er tilgjengelig via deres nettside eller mobilapp.

Pricing
Starting from:
$ 26.89   per måned
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.3
Brukererfaring
4
Pris
3
Gjennomføring
3

Key takeaways

Pros

  • Tilgjengelig som mobilapp for både Android og iOS
  • Ukomplisert prissetting
  • Pålitelig kundestøtte

Cons

  • Kun tilgjengelig i USA
  • Informasjon er kun tilgjengelig etter at du har betalt for et abonnement
  • Informasjonen er ikke alltid 100 % nøyaktig
  • Ingen mulighet til å kjøpe en enkelt rapport

Komme i gang med BeenVerified

Det er veldig enkelt å finne frem på nettstedet og få tilgang til all informasjonen du trenger. Alt er tydelig forklart, så du vet hva de tilbyr med en gang.

Når du går til BeenVerifieds hovedside, er det første du legger merke til søkealternativene. Du kan søke basert på navn, gjøre et omvendt telefonoppslagssøk, e-postoppslag, adresseoppslag og kjøretøysøk.

BeenVerified search bar

Skriv inn et navn i søkefeltet under «People Search» og klikk «Søk». Etter noen sekunder vil BeenVerified be deg om ytterligere informasjon om personen du leter etter. Hvis du oppgir mer informasjon, for eksempel by og stat, vil BeenVerified kunne begrense søket for å gi deg mer nøyaktige resultater. Hvis du er usikker på hvor personen bor, kan du klikke «Jeg er ikke sikker».

BeenVerified Search by adding address

Du kan også begrense søket enda mer ved å skrive inn personens alder og mellomnavn. Hvis du ikke har denne informasjonen, kan du ganske enkelt klikke «Jeg er ikke sikker».

BeenVerified - add details to your search

Deretter kan du velge hva slags informasjon du vil ha i rapporten din. Du kan velge så mange du vil og klikke Fortsett, eller hoppe over dette trinnet.

BeenVerified - What information are you interested in?

Alt du trenger å gjøre nå er å godta deres vilkår og betingelser og klikke på “Jeg godtar”.

Deretter begynner BeenVerified å samle informasjonen fra databasen deres. Denne prosessen tar noen minutter, og etter at den er fullført, må du fylle inn e-postadresse og fullt navn for å lagre rapporten. Du kan ikke hoppe over dette trinnet hvis du ønsker å fortsette.

BeenVerified - criminal database search
BeenVerified - save your search results

Etter å ha skrevet inn e-post og fullt navn, søker BeenVerified etter resultatene på nytt. Denne gangen tar prosessen ganske lang tid. Etter den lange ventetiden bør du få hele rapporten med all tilgjengelig informasjon. Husk at BeenVerified er en betalt tjenesteleverandør. Så lenge du ikke er en betalende kunde, vil du ikke se noen søkeresultater.

Når du blar nedover hovedsiden, kan du finne nyttige artikler og veiledninger som svarer på vanlige spørsmål.

Du finner prisinformasjonen når du klikker på «Registrer deg». Det tar imidlertid litt tid å komme til prisen. Før du viser prisene, må du klikke “Bekreft” i siste trinn og vente på at informasjonen lastes inn. Deretter tar den deg direkte til en side med deres priser og abonnementer. Denne prosessen virker unødvendig komplisert og litt frustrerende bare for å komme til prisinformasjonen.

BeenVerified - confirmation

Funksjoner

BeenVerified tilbyr 7 forskjellige produktfunksjoner: Personsøk, Omvendt telefonoppslag, e-postoppslag, adresseoppslag, brukernavnsøk, uavhentede pengeroppslag og kjøretøyoppslag.

Rapportene inneholder også personlig informasjon om personen, som navn, alder, slektninger, bilder, jobber, utdanningshistorie med mer. Med People Search kan du også finne ting som kriminelle rapporter, trafikkbrudd og arrestasjoner.

BeenVerified fungerer som en nettleserapplikasjon, men de tilbyr også en mobilapp tilgjengelig for Android, iPhone, iPad og Apple Watch. Uansett om du er hjemme på skrivebordet eller på farten, kan du bruke tjenestene deres hvor som helst så lenge du har en internettforbindelse.

Velg bort informasjonen din

Du har muligheten til å velge bort BeenVerifieds People-søkeresultater. Prosessen er ganske enkel. Du trenger bare å legge inn informasjonen din i et kort skjema på nettstedet deres og velge hvilken post du vil at de skal fjerne. De vil sende deg en bekreftelses-e-post der du må bekrefte forespørselen om å velge bort. Etter det vil du motta en ny e-post som informerer deg om at posten er fjernet. Du trenger ikke å være en betalende kunde for å velge bort People Search og er gratis.

BeenVerified Opt out option

Kundeservice

BeenVerified har sitt eget hjelpesenter hvor du kan søke etter svar på spørsmålene dine før du kontakter kundestøtteteamet deres. Du kan finne vanlige spørsmål om fakturering, kontoen din eller deres data og offentlige registre.

Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du kontakte kundestøtteagentene deres via e-post eller ringe dem på nummeret som er oppført på nettstedet deres.

BeenVerified tilbyr ikke live chat eller andre typer direkte kommunikasjon, og de er ikke tilgjengelige 24/7.

BeenVerified customer support

Hvordan kan telefonsentre bruke BeenVerified?

Omvendt telefonnummeroppslag, for eksempel BeenVerified, kan være en fordelaktig tjeneste for telefonsentre og kundestøtteagenter fordi det gir muligheten til å se etter uidentifiserte numre i deres omfattende database. Dette kan komme godt med når kundesenteret mottar et anrop fra en ukjent innringer, og de enten glemmer å legge igjen kontaktinformasjonen eller hvis data går tapt på grunn av en systemfeil.

Callsentre bruker det også til å identifisere spøkeanrop eller andre upassende anrop som setter agentene dine i ubehagelige situasjoner og reduserer arbeidsproduktiviteten og effektiviteten. Ved å blokkere slike innringere, kan telefonsentre fokusere på legitime kunder.

Når agenter utfører omvendte telefonnummeroppslag, kan de vanligvis finne data som e-postadresser, bostedsadresser, kontoer på sosiale medier og annen verdifull informasjon. Disse dataene er også nyttige for kalde salgssamtaler og for å nå ut til potensielle kunder.

For å unngå juridiske problemer, må telefonsentre sørge for at de overholder lovene og forskriftene i en bestemt jurisdiksjon hvis de bestemmer seg for å bruke disse tjenestene til forretningsformål.

Ytelse og brukeropplevelse

Når du skriver inn et telefonnummer i søkefeltet og trykker på enter, genererer nettstedet resultater og søker i databasen etter et samsvar. Den ser etter et navn knyttet til telefonnummeret, personens plassering, bakgrunnsinformasjon, kriminelle poster osv. Hele prosessen tar lengre tid sammenlignet med BeenVerifieds konkurrenter, men den er fortsatt ganske rask.

BeenVerified fungerer bare i USA. Derfor er det kun mulig å søke etter USA-baserte numre. Nettstedet, så vel som appen, er kun tilgjengelig fra USA, og tilgangen til deres tjenester er begrenset utenfor landet.

Det er viktig å merke seg at BeenVerified ikke tilbyr noen av tjenestene deres gratis. Dette betyr at for å se resultatene, må du være en betalende kunde.

Nøyaktigheten og detaljnivået avhenger av mange faktorer. Som det er med alle leverandører av omvendt telefonoppslag, er det ikke 100% riktig, og du bør ikke stole bare på én kilde. De henter dataene sine fra offentlig tilgjengelige kilder og poster som kan være oppdatert og kan føre til unøyaktige data.

BeenVerified - search result

Priser

BeenVerified er en betalt, abonnementsbasert tjeneste. Sammenlignet med konkurrentene tilbyr de ingen gratisversjon.

De har bare 2 abonnementsalternativer:

  • Det første alternativet er et månedlig medlemskap som koster $26,89 per måned og inkluderer alle de 7 søketypene nevnt tidligere. Med dette abonnementet kan du kjøre opptil 100 rapporter per måned.
  • Det andre alternativet er et 3-måneders medlemskap som koster $52,44, som tilsvarer $17,48 per måned. Dette abonnementet inkluderer også alle 7 typer søk. Med denne pakken er du begrenset til 100 rapporter per måned.
BeenVerified pricing plans
BeenVerified membership benefits

Du kan si opp abonnementet ditt når som helst. Medlemskapet fornyes imidlertid automatisk månedlig eller hver 3. måned med mindre du sier opp før den nye abonnementsperioden starter.

Det er også mulighet for en 7-dagers prøveperiode for å teste BeenVerifieds tjenester før du bestemmer deg for å foreta et kjøp.

Du kan velge en 7-dagers prøveperiode for kun $1, som inkluderer opptil 40 rapporter per måned. Du kan også velge en 7-dagers prøveversjon for $5, som lar deg kjøre opptil 40 rapporter i måneden, pluss at du kan laste dem ned som PDF-filer.

BeenVerified trial offers

Konklusjon

BeenVerified tilbyr en omvendt telefonnummeroppslagstjeneste med omfattende data og rapporter. Etter å ha lagt inn telefonnummeret i søkefeltet, tar prosessen litt lengre tid sammenlignet med konkurrentene. Du vil imidlertid ikke få tilgang til informasjon uten å betale først. De tilbyr en 7-dagers prøveversjon som er veldig rimelig hvis du vil prøve det før du forplikter deg til et abonnement.

Tjenestene deres, samt nettsiden og mobilappen deres, er kun tilgjengelig i USA og fungerer kun med USA-baserte data.

Felles problemer

Jeg finner ikke en bestemt person.

BeenVerified henter dataene sine fra offentlige registre, som ikke er 100 % nøyaktige og fullstendige. Dette skyldes mange faktorer, for eksempel lover i spesifikke stater angående offentlig informasjon, mengden innsamlet informasjon osv. Personen kan også velge å velge bort informasjonen sin fra BeenVerified.

Jeg vil avslutte BeenVerified-kontoen min.

Du kan avslutte kontoen din når som helst ved å kontakte kundestøtteavdelingen deres via e-post eller telefon. Du må oppgi ditt 9-sifrede kunde-ID-nummer, og supportagentene kansellerer det for deg. Du vil også motta en e-post som bekrefter kanselleringen.

Product reviews

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo