Spokeo anmeldelse

Spokeo er en abonnementsbasert amerikansk nettside som tilbyr enkel navigasjon for å finne informasjon om personer ved å søke på navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Det tilbyr også avanserte rapporter for abonnenter, inkludert kontaktinformasjon, posisjons historikk, familiemedlemmer, kriminelle poster og mer. Spokeo tilbyr også oppdateringer og mulighet for å velge bort personlig informasjon. Kundestøtte er tilgjengelig via e-post, telefon og live chat. Spokeo kan også brukes av kundesenter og call sentre for å utføre omvendte telefonnummeroppslag. Resultat nøyaktigheten avhenger av flere faktorer, og datagenerering er rask med omvendt funksjon for oppslag av telefonnummer.
Spokeo anmeldelse
Compare Spokeo anmeldelse with other in: How Spokeo anmeldelse is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

Spokeo er en omvendt oppslagstjeneste som lar deg slå opp telefonnummer, navn, bostedsadresse og e-postadresse. Spokeo er tilgjengelig via en nettside og en Android-mobilapp.

Pricing
Starting from:
$ 19.95   per måned
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Brukererfaring
2
Pris
3
Gjennomføring
2

Key takeaways

Pros

  • Mye informasjon og rapporter
  • Raskt søk
  • Samler data fra tusenvis av forskjellige kilder for å få de mest nøyaktige resultatene

Cons

  • Ingen informasjon tilgjengelig gratis
  • Uklare priser på nettsiden
  • Mobilapp kun tilgjengelig for Android
  • Kun tilgjengelig i USA

Komme i gang med Spokeo

Ved første øyekast ser nettsiden profesjonell ut, og du kan finne mye informasjon om selskapet og dets tjenester.

Det første du ser når du besøker siden er de fire søkealternativene. Du kan søke etter data basert på navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Spokeo er basert i USA, noe som betyr at den kun godtar telefonnumre registrert i USA, og all informasjon er begrenset til USA.

Spokeo search options

Nettsiden er enkel å navigere og du får informasjonen du søker etter.

Basert på hva du leter etter, kan du utføre et søk ved å skrive inn noen detaljer i søkefeltet.
Hvis du for eksempel utfører et søk basert på et navn, legg inn en persons fulle navn i søkefeltet og klikk på «Søk nå».

Spokeo search by name

Deretter fyller du inn deres siste kjente plassering. Skriv inn byen og staten og klikk Fortsett. Hvis du er usikker på deres siste plassering, kan du velge “Ikke sikker”. I dette tilfellet vil Spokeo ha et bredere utvalg av alternativer som betyr at resultatene kan være mindre nøyaktige.

Etter at du har gjort det, kan du fortsette med neste trinn.

Her kan du velge hva slags data du ønsker å hente. Velg så mange du trenger, og trykk «Fortsett». Du kan også hoppe over dette trinnet hvis du ønsker det. Du må skrive inn e-postadressen din for å fortsette videre.

Hele prosessen tar bare noen få minutter, og instruksjonene for hvert trinn er klare og enkle å følge.
Husk at Spokeo er en betalt, abonnementsbasert tjenesteleverandør, noe som betyr at hvis du ikke abonnerer, vil du ikke ha tilgang til detaljerte rapporter.

Det eneste som var vanskelig å finne var prisinformasjonen og de forskjellige abonnementene Spokeo tilbyr. Én pristype er tilgjengelig når du klikker på “Registrer deg”, og den andre er nederst på siden under “Prøv Enterprise”.

Du kan også finne hjelpesenteret på Spokeos nettsted. Den inkluderer ofte stilte spørsmål og kundestøtte.

Funksjoner

Foruten et enkelt søk, tilbyr Spokeo mange tilleggsfunksjoner. Du kan få tilgang til kontaktinformasjon, personlige detaljer, posisjonshistorikk, familiemedlemmer, kriminelle poster, sosiale medieplattformer og mer.

Spokeo additional features

Tilleggsfunksjonene vises når du utfører et søk. Du vil kunne se hvilke avanserte rapporter relaterer til søket. Det er imidlertid viktig å merke seg at disse funksjonene kun er tilgjengelige for abonnenter.

Spokeo er tilgjengelig via et nettsted i nettleseren eller en mobilapp. Imidlertid er appen foreløpig kun tilgjengelig for Android.

Oppdateringer

Spokeo gir oppdateringer om rapportene du tidligere har kjøpt, slik at du alltid vil ha tilgang til den nyeste informasjonen. Selv om databasen ikke kunne finne resultater på søketidspunktet, vil du kunne se den nye informasjonen og rapportene etter en oppdatering.

Spokeo - Stay updated

Velg bort-alternativet

Du kan når som helst velge bort at Spokeo samler inn din personlige informasjon. Du må fylle ut et forespørselsskjema på nettsiden deres. Deretter vil de behandle forespørselen din og fjerne dataene dine fra databasen deres. Denne prosessen bør ta 24–48 timer, avhengig av mengden behandlet data.

Spokeo opt-out option

Kundestøtte

Spokeo tilbyr forskjellige måter å kontakte kundestøtten deres på hvis du har problemer eller trenger hjelp. Det er et live chat-alternativ samt en e-post og et telefonnummer du kan bruke.

Når du blar ned til bunnen av hovedsiden og klikker på “Besøk hjelpesenteret”, tar det deg til brukerstøttesiden deres. Det er noen ofte stilte spørsmål som kan hjelpe deg med å få svar på spørsmålene dine. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du klikke på “Kontakt vårt kundeserviceteam” og bruke en av de tre måtene å kontakte dem på.

Spokeo customer service

Hvordan kan telefonsentre bruke Spokeo?

Call sentre og kundestøtteagenter kan bruke Spokeo til å utføre omvendte telefonnummeroppslag for å identifisere ukjente innringere, spøkeanrop eller for å få tilleggsinformasjon som adresse, e-post, kontoer på sosiale medier og mer. Du kan bruke denne informasjonen til kalde samtaler og andre markedsførings- og salgsinnsatser.

Spokeo kan hjelpe deg med å finne den manglende informasjonen hvis det er en feil i kundesentersystemet ditt. Husk imidlertid at dataene ikke alltid er nøyaktige eller oppdaterte.

For å unngå juridiske problemer, sjekk lovene og forskriftene i en bestemt jurisdiksjon før du bruker omvendte telefonoppslagstjenester. Disse tjenestene er vanligvis lovlige for forretnings- og markedsføringsformål hvis informasjonen ikke selges eller deles med tredjeparter uten en klients samtykke.

Ytelse og brukeropplevelse

Etter at du har skrevet et telefonnummer i søkefeltet på landingssiden, begynner Spokeo å generere resultater og se etter all informasjon som er tilgjengelig i databasen. Denne prosessen tar bare noen få sekunder.

Spokeo reverse phone lookup

Nøyaktigheten avhenger av mange faktorer, og ingen leverandør kan garantere 100 % korrekte resultater. Spokeo henter dataene fra tusenvis av kilder, noe som øker sjansen for nøyaktige resultater. Spokeos kilder inkluderer lisensierte offentlige registre. Vær imidlertid oppmerksom på at disse offentlige kildene kan inneholde noen utdaterte data.

Datagenerering er rask med den omvendte funksjonen for oppslag av telefonnummer. Likevel var det skuffende at etter at Spokeo finner den ukjente innringeren, blir alle resultatene blokkert og krever at du blir medlem eller betaler tilleggsavgiften for en enkelt rapport.

Andre kundeanmeldelser indikerer at selv etter å ha betalt for informasjonen, var dataene ikke fullstendige, og de fikk ikke valuta for pengene.

Blant de positive aspektene er den 7-dagers gratis prøveversjonen, som lar deg teste tjenestene deres før du forplikter deg til et medlemskap.

Hvis du laster ned Spokeo-appen, lar den deg blokkere uønskede telefonnumre. For å blokkere et nummer, må du angi det, klikk på de tre prikkene ved siden av “Mer” og velg “Blokker alle anrop”. Hvis du ønsker å oppheve blokkeringen av nummeret senere, kan du igjen klikke på de tre prikkene og velge “Opphev blokkering av alle anrop”. Denne funksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig på nettsiden deres.

Priser

I motsetning til mange andre leverandører av omvendt telefonnummeroppslag, tilbyr ikke Spokeo en gratisversjon. Selv om det lar deg legge inn nummeret i søkefeltet, er alle resultatene låst fram til du betaler. Medlemskapsplaner og priser er ikke lett å finne på nettsiden, siden de ikke er samlet på ett sted. Derfor kan du slite med å finne dem.

Medlemskapsplaner

Du kan velge en 3-måneders medlemskapsplan som koster $44,85 på en gang og tilsvarer $14,95 per måned. Etter det vil du bli fakturert hver tredje måned.

Det andre alternativet er et månedlig medlemskap som koster $19,95 per måned. Med dette alternativet vil du automatisk bli fakturert hver måned med mindre du kansellerer abonnementet.

Spokeo membership plans

Bedriftsmedlemskapsplan

Business-medlemskapsplanen koster $69,95 og inkluderer opptil 500 rapporter per måned. Den gir deg tilgang til informasjon som telefonnumre, fullstendige adresser, e-postadresser, posisjonshistorikk, kriminelle poster og andre data.

Spokeo business membership plan

GRATIS Prøveperiode

Spokeo tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode, pluss et kjøp av en enkelt rapport for $0,95. Du må imidlertid være forsiktig hvis du bestemmer deg for å registrere deg for den gratis prøveversjonen, for etter de første 7 dagene vil du bli fakturert $24,95 hvis du ikke avbryter. Dette skjer fordi du må oppgi kredittkortinformasjonen din selv om du bare registrerer deg for den gratis prøveversjonen.

Spokeo free trial

Konklusjon

Spokeo tilbyr en rekke funksjoner som er ment å gi deg mer detaljert informasjon om personen du søker. Nettstedet genererer data raskt og uten problemer. Imidlertid er all informasjon skjult bak en betalingsmur. De tilbyr en gratis prøveversjon. Dette er en praktisk mulighet til å prøve tjenestene deres før du bestemmer deg for å forplikte deg.

Spokeos tjenester er kun tilgjengelige i USA og fungerer kun med amerikanske telefonnumre.

Felles problemer

Spokeo fant ikke nummeret jeg lette etter

Dette er et vanlig problem når det gjelder tjenester for omvendt oppslag av telefonnummer. Spokeo henter dataene sine fra offentlige kilder som samler data om enkeltpersoner. Disse kildene kan være utdaterte eller inneholde feil informasjon. Den andre grunnen er opt-out-alternativet som Spokeo tilbyr. Alle kan fjerne informasjonen sin fra databasen sin. Etter det vil ikke dataene lenger være tilgjengelige når du søker.

Jeg kan ikke redigere informasjonen min på Spokeo

Hvis du finner ut at informasjonen som Spokeo har om deg er feil, er det eneste alternativet å fjerne alle dataene dine. Spokeo tilbyr for øyeblikket ikke muligheten til å redigere rapportene.

Product reviews

Vurderer du Gorgias for dine live chat-behov? Ta en titt på vår anmeldelse og finn ut hvordan den presterte under våre generelle tester.

Gorgias live chat anmeldelse

Gorgias live chat-programvaren er rask, responsiv og pålitelig, og tilpassing er tilgjengelig. Det er et flott alternativ for bedrifter som ønsker å holde kontakten med kundene sine. Felles problemer inkluderer en svart eller hvit skjerm og Uncaught ReferenceError i konsollen. Anmeldelser av andre live chat-programvare inkluderer LiveChat, PipeDrive, Bitrix24, Tawk.to, Gorgias, Pure Chat, Chatra, HelpOnClick og Userlike.

Hvordan fungerer Twilio IVR-funksjonen og hvor enkel er den å implementere? Du kan finne ut om det i vår Twilio-anmeldelse.

Twilio IVR anmeldelse

LiveAgent er et selskap som tilbyr programvare for kundeservice og andre support-tjenester. De tilbyr ulike verktøy som VoIP-telefonsystemer, programvare for innkommende kundesenter, selvbetjent programvare, klagehåndteringssystem og mye mer. Selskapet tilbyr også opplæring gjennom sin blogg, ordliste og webinarserie. Du kan kontakte LiveAgents salgsavdeling for en demo eller abonnere på deres nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om LiveAgent-oppdateringer og rabatter. Installasjonsstatus for LiveAgent vises i prosent mens du venter. Deres nettsider bruker cookies, som er detaljert i selskapets personvern og cookie retningslinjer. Du kan kontakte selskapet via ulike kanaler som kontaktskjema, Messenger, Whatsapp og live-chat.

Ønsker du å lære mer om Deskeros kunnskapsbase? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Deskero kunnskapsbase anmeldelse

Deskero er en skybasert løsning for kundeserviceadministrasjon som tilbyr kunnskapsbaseprogramvare. Programvaren har en flott artikkelredaktør, godt design og enkel navigasjon. Deskero har tre prisløsninger, hvor hver plan tilbyr andre kommunikasjonsverktøy. Imidlertid kan kunnskapsbasefunksjonene være veldig grunnleggende, og det finnes en ulogisk knappeplassering i kunnskapsbasen. Deskero tillater også tilpasning av artiklene dine ved å legge til kode, bilder og videoer. Deskero-prisene kan virke skuffende i forhold til mangel på funksjoner. Deskero er en generelt brukervennlig hjelpedesk-programvare som kan tilpasses i innstillingene.

MessageBird er en populær løsning blant IVR-programvare. Ta en titt på hvordan det går i daglig bruk i denne gjennomgangsartikkelen.

MessageBird IVR anmeldelse

Dette er en nettside for LiveAgent som tilbyr programvare for kundeservice og tilknyttede tjenester. Siden viser ulike typer programvare som er populære blant kunder, samt informasjon om priser og sertifikater. Det er også muligheter for å bli en partner med LiveAgent og delta i deres tilknyttede program. Nettsiden har også en blogg og ressurser for læring om kundeservice og programvare. Det er en demo tilgjengelig og kontaktinformasjonen inkluderer telefonnumre og en live-chat. Cookies er brukt på siden, og det må godkjennes før sending av kontaktformulær.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo