Linphone softphone anmeldelse

Linphone er en rimelig og velytende softphone-løsning med mange appinnstillinger og integreringsmuligheter med LiveAgent. Det er imidlertid noen vanlige problemer med å starte Linphone på enkelte datamaskiner. Brukere må prøve å installere programmet på en annen datamaskin for å løse problemet. Linphone er fortsatt en god valg for de fleste brukere med enkeltsøkefelt og jevn opplevelse under normal bruk.
Linphone softphone anmeldelse
Compare Linphone softphone anmeldelse with other in: How Linphone softphone anmeldelse is doing on review portals
4
Average rating based on data from trusted review portals
34 reviews

Softphones er programvareløsninger som gjør det mulig for brukere å ringe over internett. Med softphone-programvare kan du ringe og motta anrop, sende tekstmeldinger eller til og med foreta videosamtaler ved hjelp av datamaskinen din, en VoIP-tjeneste og en internettforbindelse.

Pricing
Starting from:
$ 0.00   per måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Brukererfaring
4
Pris
5
Gjennomføring
4

Key takeaways

Pros

  • Moderne design
  • Enkelt oppsett og implementering
  • Allsidig softphone
  • Avanserte konfigurasjonsalternativer

Cons

  • Litt forvirrende grensesnitt
  • Mulige fryseproblemer på enkelte datamaskiner
  • Virker kanskje ikke i det hele tatt på enkelte datamaskiner

Linphone er en godt avrundet softphone som tilbyr anstendig funksjonalitet som passer for enhver bruk. Brukergrensesnittet har et par uvanlige designvalg, men det er ganske enkelt å bli vant til. Bortsett fra det fungerer alt som det skal. Selv om det ikke gir noen ekstra funksjonalitet, tilbyr Linphone standardfunksjoner som fungerer utmerket, spesielt for en gratis løsning. Det er et utmerket valg for alle som ønsker å få en gratis softphone-løsning.

Installasjon og implementering av Linphone

Som en åpen kildekode-softphone kan Linphone enkelt lastes ned fra den offisielle nettsiden og installeres på datamaskinen din i løpet av noen få øyeblikk. Installasjonsprosessen er standard. Når appen startet, hilste Linphone meg med en brukeravtale og en startveiledning med flere alternativer. Du kan opprette eller logge på Linphone-kontoen din, koble til en SIP-konto eller gjøre en fjernkonfigurasjonshenting.

Wlecome window in Linphone softphone app

Oppstartsguiden avslørte også det første problemet jeg møtte med Linphone. Appen frøs og jeg måtte starte datamaskinen på nytt for å få den til å fungere igjen. Dette problemet vedvarte, men forsvant til slutt. Linphone hadde uvanlig lange lastetider under oppsettet, og appen tok et par sekunder, og noen ganger minutter, å utføre selv de mest enkle kommandoene som å klikke på en Connect SIP-knapp i oppstartsguiden. Til slutt ble jeg sittende fast når jeg prøvde å koble til SIP-kontoen min. Å installere appen på nytt på den bærbare datamaskinen min løste ingenting.

Imidlertid klarte jeg å få Linphone til å kjøre på den andre datamaskinen min uten problemer. Jeg er ikke sikker på hva som forårsaket problemer med Linphone på den bærbare datamaskinen min, men det ser ut til at dette problemet ikke er unikt for meg. Et raskt søk på Internett viste at frysing er et vanlig problem med Linphone. Imidlertid fungerer appen helt fint på den andre datamaskinen min, og lastetidene har vært veldig korte uten at det har oppstått noen fryser i det hele tatt.

Å koble til en SIP-konto var ganske enkelt med oppsettsveiledningen. Du legger bare inn detaljene dine og kobler Linphone til leverandøren din. Jeg opplevde ingen store problemer under dette oppsettet, og var ferdig i løpet av et par minutter.

Brukeropplevelse og funksjoner

Utformingen av appen ser moderne ut, noe som overrasket meg siden Linphone er en gratis softphone med åpen kildekode. De fleste gratis softphones har en tendens til å ha blide, utdaterte grensesnitt, noe som ikke er tilfelle her. De viktige knappene er uthevet med en slående oransje farge som fanger oppmerksomheten din og hjelper deg med å navigere. Dette er spesielt nyttig siden navigasjonen i seg selv kan virke uvanlig i begynnelsen.

Brukergrensesnittet til Linphone ser forvirrende ut for en så enkel app. Det tar litt tid å venne seg til det, men når du først gjør det, bør du ikke støte på noen vanskeligheter. Noen menyer og alternativer gir ikke mening med det første. For å gi et eksempel, har appen ingen talltastatur, noe som er uvanlig for en softphone. I stedet ser startskjermen til appen ut til å være oppsettsguiden med muligheten til å invitere venner og en kontoassistent.

Linphone user interface

Det er også en startskjermknapp øverst til venstre. Nå er det å ha en startskjermknapp en standard i en app med flere faner, men Linphone har bare én skjerm uten noen faner, bortsett fra andre menyknapper. Andre brukbare knapper inkluderer en søkefelt øverst på knappen, en enkel kontaktliste på venstre side, en chatteromknapp ledsaget av en konferansemøteknapp øverst til høyre, og til slutt en meny der brukere kan få tilgang til preferanser, oppdateringer , delen Om og avslutt-knappen.

For å ringe et nummer, må du klikke på søkefeltet øverst i appen. Denne søkelinjen lar deg også søke etter en kontakt og opprette en ny kontakt. Brukere må stole på sitt fysiske tastatur for å skrive et nummer, siden det ikke er noe alternativ for å ha en digital talltastatur. Selv om dette kanskje ikke virker som et stort problem, kan det komplisere ting for noen typer brukere som er vant til å bruke musen i stedet for tastaturet. Totalt sett ble jeg vant til søkefeltet veldig raskt, og det gjorde visse oppgaver enklere.

Add contact - Linphone app

Det neste elementet er kontaktlisten, som er enkel å navigere og bruke. Når du klikker på en bestemt kontakt eller et telefonnummer fra listen, vil du se anropsloggen og muligheten til å se meldinger. Du har også muligheten til å starte en samtale eller en videosamtale, samt sende en melding, søke etter en melding eller legge til kontakten i tilfelle den ikke allerede er lagret i kontaktlisten din. Kontaktlisten inkluderer også søk og filtrering, som er et veldig godt tillegg. Å legge til en kontakt er enkelt nok, det er flere felt for å legge til et nummer, e-post, nettsted, adresse og SIP-kontoer. Det er imidlertid ingen mulighet til å legge igjen et notat.

Contact details - Linphone app

Appinnstillingene gir et ganske imponerende utvalg av alternativer der brukere kan stille inn appen til deres preferanser. I tillegg til standard lydalternativer, som for eksempel avspillingsenhet og opptaksenhetsvalg, kan du rote rundt med lydkodeker. Det samme gjelder video- og videokodeker. Samtaler og chatter har sitt eget sett med alternativer: automatisk svar, automatisk samtaleopptak, varslingsalternativer og mer. Appen lar deg også bytte til et annet språk og til og med velge en font for tekstmeldingene dine.

Linphone app settings

Å ringe fungerer uten problemer, og min erfaring var hyggelig. Jeg har ikke støtt på noen store problemer under noen av samtalene. Det samme gjelder meldingsfunksjonen, som støtter vedlegg for å gjøre en SMS om til en MMS. Totalt sett anser jeg Linphone som et veldig godt softphone-valg som gjorde det veldig bra under testene mine.

Hvordan fungerer Linphone med LiveAgent?

Linphone fungerte ganske bra med LiveAgent. Integreringsprosessen var enkel og det tok meg bare et øyeblikk å fullføre. Alt jeg måtte gjøre var å lage en ny ringeenhet i LiveAgent ved å bruke VoIP-nummeret mitt. Etter det kopierte jeg bare detaljene og limte dem inn i SIP-konfigurasjonen i Linphone. Det er bokstavelig talt det. Hvis du vil se hvordan du integrerer Linphone med LiveAgent, sjekk ut vår integreringsguide på denne lenken.

Linphone number in LiveAgent help desk software

Konklusjon

Linphone er en eksepsjonelt velytende løsning, spesielt med tanke på den lave prisen. Det er imidlertid ikke perfekt. Jeg klarte fortsatt ikke å finne ut hva som fikk appen til å kjøre perfekt på den ene datamaskinen, og ikke kjøre i det hele tatt på den andre. Selv om grensesnittet er litt forvirrende i begynnelsen, tar det ikke lang tid å venne seg til det. Min erfaring var jevn når jeg lærte hvor hvert element er. All-purpose søkefeltet øverst virket som et uvanlig valg i begynnelsen, men jeg må innrømme at det kan være veldig effektivt i visse situasjoner. Men viktigst av alt, det stoppet aldri arbeidsflyten min på noen måte under normal bruk. Hvis du er villig til å lære nyansene og tilgi en og annen feil, er Linphone en godt avrundet softphone som vil tjene deg godt i de fleste brukstilfeller.

Felles problemer

Jeg kan ikke starte Linphone på datamaskinen min

Dette er et vanlig problem for noen brukere av Linphone. Det er foreløpig ukjent hva som forårsaker dette problemet på enkelte datamaskiner. Den eneste levedyktige løsningen som fungerer er å prøve å installere Linphone på en annen datamaskinenhet.

Product reviews

Software reviews are a great place to start when picking any software. Take a look at the best software reviews and see ratings by our experts.

MicroSIP softphone anmeldelse

Teksten omhandler gjennomgang av anmeldelser for forskjellige softphones, slik som Icanblink, Zoiper og MicroSIP. Det er også informasjon om LiveAgent, inkludert funksjoner, priser, kundestøtte og blogginnlegg. Teksten avsluttes med markedsføringsrelaterte setninger, inkludert kontaktinformasjon og abonnementsmuligheter for å motta nyheter om LiveAgent.

Få mer informasjon om telefonsentertelefonen. Forstå dybdeforklaringer fra fagfolk.

Ringesenter telefon

LiveAgent er en programvare for kundeservice som har en vennlig grensesnitt og avanserte funksjoner. Det tilbyr ulike integrasjoner og alternativer, og er en populær løsning for telefon- og e-postbehandling. LiveAgent gir også brukerstøtte og har en statusportal, og tilbyr gratis prøveversjon. Det er utviklet av Quality Unit, LLC og er underlagt vilkårene i GDPR, samt konkurransepolitikker og personvernregler. Kundene kan kontakte salgsrepresentanter og abonnere på nyhetsbrev for å holde seg oppdatert på LiveAgent-oppdateringer og rabatter.

Vil du lære mer om Spokeo? Ta en titt på artikkelen vår for å finne ut hvordan den fungerer og hvordan den presterte i testene våre.

Spokeo anmeldelse

Spokeo er en abonnementsbasert amerikansk nettside som tilbyr enkel navigasjon for å finne informasjon om personer ved å søke på navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Det tilbyr også avanserte rapporter for abonnenter, inkludert kontaktinformasjon, posisjons historikk, familiemedlemmer, kriminelle poster og mer. Spokeo tilbyr også oppdateringer og mulighet for å velge bort personlig informasjon. Kundestøtte er tilgjengelig via e-post, telefon og live chat. Spokeo kan også brukes av kundesenter og call sentre for å utføre omvendte telefonnummeroppslag. Resultat nøyaktigheten avhenger av flere faktorer, og datagenerering er rask med omvendt funksjon for oppslag av telefonnummer.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Omvendt Telefonoppslag

Reviews - Reverse Phone Lookup - Omvendt Telefonoppslag

Bedrifter kan dra nytte av å se på brukeratferdsstatistikk for å få bedre innsikt i forventningene til kundene. Sosiale medier spiller en viktig rolle i dette. En LiveAgent-tjeneste kan være nyttig for bedrifter og det tilbys en demo for å utforske. Cookies blir brukt på nettsiden og må godtas før kontakt kan tas gjennom chat eller kontaktskjema.

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo