Billettsystem

Hva er et billettsystem?

Et billettsystem er et verktøy, først og fremst for kundeservice. Det hjelper kunderepresentanter med å svare på henvendelser fra ett grensesnitt uten problemer. Når en kundeagent mottar en forespørsel fra en hvilken som helst kanal, vil den bli forvandlet til en billett. Disse billettene finner du i en universell innboks. På denne måten reagerer kundeagentene dine raskt og på en tidseffektiv måte.

Hvordan fungerer billettprogramvaren i LiveAgent?

Etter at du har registrert deg og gått gjennom startveiledningen, kan du begynne å bruke LiveAgent. Etter å ha implementert alle plattformer, der kundene dine når ut til din bedrift, kan du begynne å svare på henvendelser. Disse kundehenvendelsene vil nå hete Billetter.

Ticketing
LiveAgent’s My tickets preview

Hvis du vil vite om alle funksjonene vår billettprogramvare har, sjekk ut funksjonsdelen nedenfor.

Hva er kostnadene for billettsystemet i LiveAgent?

LiveAgent tilbyr 3 forskjellige abonnementer:

  • Billett-abonnementet for $15 per agent.
  • Billett + chat abonnementer for $29 per agent.
  • Et alt inkludert abonnement for $39 per agent.

Hvert abonnement tilbyr en 14-dagers prøveperiode, hvor du kan teste det. Forskjellen mellom disse 3 er funksjonene deres. Ulike virksomheter har ulike behov. Du kan bestemme hva som er best for din bedrift. Hvis 14-dagers prøveversjon ikke er nok for deg, tilbyr vi også en gratis konto med begrensede funksjoner.

Hvis du vil finne ut mer om abonnementene, kan du lese LiveAgent – Priser.

Try out LiveAgent for FREE

Handle all customer inquiries from one interface. Start improving your customer service with a 14-day free trial right away!

Hvorfor bør bedriften din vurdere å kjøpe billettprogramvare?

  • Stor kundetilfredshet
  • Rask løsning på kundehenvendelser
  • Sentralisert system
  • Reduserte kostnader
  • Høyere fortjeneste
  • Kundelojalitet
  • Glatt kommunikasjon
Compose Message preview
LiveAgent’s Compose Message preview

Oversikt over billettprogramvare:

Universal innboks:

Universal inbox

Universal innboks er en funksjon som hjelper agentene dine med å håndtere alle kundehenvendelser fra ett grensesnitt. Du kan motta kundehenvendelser via e-post, live chat, anrop, forum, tilbakemeldinger, sosiale medier. Alle henvendelser fra disse plattformene kan enkelt besvares i LiveAgent Universal-innboksen.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Universal innboks.

Billettsalg

Ticketing

En billett er noe som skapes når kunden din når ut til din bedrift. Billetter kan komme i mange former. I billetter kan du se all informasjon/data om din kunde. Dette hjelper deg å identifisere og løse problemer raskere som kundeservice representant. Billetter har alltid en status. Dette hjelper kundeservicen din forbli organisert, proaktiv og hjelpsom. Hvis det er en billett som ennå ikke er løst, forblir billettens status NY. Andre faser av billetter inkluderer: besvart, utsatt, åpen.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Billetter.

Hybrid billettstrøm:

hybrid ticket stream

Det er en vanlig hendelse i kundeservice at kunden dropper og når ut senere eller gjennom en annen plattform. Vår hybride billettstrøm lar dine kunderepresentanter kommunisere gjennom samme billett. For eksempel når en kunde bytter til andre medier. I dette tilfellet vil kundens henvendelse bli sendt til samme agent slik at responstiden blir raskere og mer effektiv.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Hybrid billettstrøm.

Automatisert billettdistribusjon:

Automated ticket distribution

En annen flott funksjon ved billettprogramvaren er muligheten til å distribuere billetter automatisk. Denne funksjonen er en fin måte å optimalisere kundeservicen din på. Du kan for eksempel angi hvor mange billetter agentene dine skal motta daglig. På denne måten kan du sørge for at alle dine kunders henvendelser blir besvart raskt. I tillegg, ved å fordele arbeidet likt, gjør du agentene dine fornøyde, og som et resultat blir kundene fornøyde.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Automatisert billettdistribusjon.

Regler:

Rules

Regler i LiveAgent hjelper til med å sette funksjoner som Automatisert billett distribusjon. I denne funksjonen kan du optimalisere alt som involverer agentenes arbeidsflyt.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Regler.

Løsningsknapp:

To solve button

Denne funksjonen minner agenter om innkommende billetter. Videre lar Løsningsknapp-knappen deg åpne kundehenvendelser fra hvor som helst i LiveAgent. Denne funksjonens vitale oppgave er å prioritere kunder basert på viktigheten, som ventetid og plass i køen.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Løsningsknapp.

Tidsregler:

Time Rules

Tidsregler brukes av kunder og agenter. Hvis denne funksjonen brukes riktig, kan bedriften din forhindre dårlige kundeopplevelser. For eksempel, hvis en billett er eldre enn 24 timer, kan du prioritere den for kundeservice agentene dine. På denne måten kan du svare kundene dine på en tidseffektiv måte og hjelpe agentene dine med å prioritere arbeidet sitt.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Tidsregler.

Ansvar:

Responsibility

Denne funksjonen lar deg distribuere arbeid for agenter på en ansvarlig måte. Dermed kan agenter holdes ansvarlig dersom billettene som er tildelt ikke fullføres.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Ansvar.

Avdelinger:

Departments

Kundehenvendelser varierer. Derfor kan det ofte skje at kunden når en kundebehandler som kanskje ikke kan hjelpe. For eksempel kan kunden trenge en avdeling som snakker et bestemt språk. Å ha forskjellige kundeservice avdelinger kan hjelpe deg med å håndtere kundene dine raskere.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Avdelinger.

LiveAgent's Departments preview
LiveAgent’s Departments preview

Tidssporing:

Time tracking

Tidssporing kan hjelpe deg å forstå hvor mye tid en kunderepresentant bruker på en billett. I tillegg tilbyr vi en tidsrapport, der du kan finne tidsytelsen til alle kunde agentene dine. Du kan også sette opp sporing for en bestemt billett, rapportdato og mer.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Tidsregistrering.

Tagger:

Tags

Tagger lar deg tilpasse arbeidsflyten din. Derfor, hvis du setter tagger for spesifikke billetter, kan du filtrere dem senere og prioritere de viktigste. Du kan for eksempel ha en tag kalt VIKTIG.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Tags.

Service-level-agreement:

SLA

Kort sagt, SLAer kan hjelpe deg med å sørge for at agentene dine svarer på alle kundehenvendelser. I tillegg kan SLAer tilpasses basert på bedriftens preferanser, slik at bedriften kan nå sine kundeservicemål.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Service-level-avtale.

Arbeidstid

Business hours

Sett opp åpningstidene og la kundene dine få vite når kundeservicen din er i drift. Mange kundeserviceavdelinger opererer ikke 24/7. Å planlegge pauser i LiveAgent for representantene dine kan hjelpe dem å lade opp og bli omorganisert. Som et resultat setter du høy kundetilfredshet.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Åpningstider.

Kontaktgrupper:

Contacts groups

Kontaktgrupper er en funksjon som lar deg organisere kontaktene dine i bestemte kategorier. For eksempel kan bedriften din tilordne kontakter til foretrukne kategorier basert på spesifikke demografiske opplysninger.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Kontaktgrupper.

Kontakter:

Contacts

Hva er kontakter i LiveAgent? Når som helst når kunden henvender seg til din bedrift, opprettes en kontakt i LiveAgent.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Kontakter.

Interne billetter/merknader:

Internal tickets

Interne billetter er utmerkede muligheter for agentene dine til å lage notater i kundebilletter. Disse notatene er beregnet på agenten som behandler saken. Men hvis du trenger å overføre en billett, kan du gi den videre til kollegaen din og lage et notat for dem. Dette gjør prosessen enklere og gjør kundene mindre frustrerte.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Interne billetter.

Agenter:

Agents

Kundeservicerepresentanter er de som oftest jobber med kundeserviceprogramvare. Imidlertid har administratoren og eieren flere muligheter for å bruke programvaren. Distinkte roller i LiveAgent hjelper bedriften din med å sikre at programvaren din fungerer optimalt til enhver tid. Derfor gir det agentene dine mindre plass for feil. Du kan angi alt dette i denne funksjonen, pluss legge til nye agenter mens du holder ting organisert.

Agents
LiveAgent’s Agents preview

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Agenter.

Kontaktfelt:

Contact fields

Kontaktfeltenes formål er å lage felt for dine kundedata. Så hver gang du åpner en billett, kan du se de foretrukne dataene om kunden.

Hvis du ønsker å lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – kontaktfelt.

LiveAgent's Contact fields
LiveAgent’s Contact fields preview

Selskaper:

Companies

Dette er en flott funksjon for merkevarer som jobber med mange kunder fra samme selskap. Denne funksjonen kan hjelpe deg å legge til enda en kategorisering for å gjøre agentenes arbeidsflyt enda bedre.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Bedrifter.

Billettfelt:

Ticket fields

Hver gang du åpner en billett/kundeforespørsel, kan du se et billettfelt til høyre. Du kan angi bedriftens preferanser. Disse billettfeltene gir deg informasjon om kundene dine. Derfor kan du fremskynde billetter raskere og skape en bedre kundeopplevelse.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – billettfelt.

Masseaksjoner:

Mass actions

Som mange andre programmer, tilbyr LiveAgent også massehandlinger. Masseaksjoner sparer deg for mye tid.

Hvis du vil vite mer om alle mulige handlinger, kan du lese LiveAgent – Massehandlinger.

LiveAgent's Mass actions
LiveAgent’s Mass actions preview

SPAM filtere:

SPAM filters

Å få uønskede henvendelser kan være frustrerende og tidkrevende for agentene dine. LiveAgent har en anti-spam-plattform som hjelper deg med å filtrere bort disse henvendelsene, slik at kundeservicerepresentantene dine slipper å håndtere dem.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – SPAM-filtre.

Pause:

Pause

Å ha en pause fra jobben er viktig i enhver jobb. Det kan imidlertid være vanskelig for kundeservice å ta en pause til bestemte tider. For eksempel kan en agent ha uvanlig mange henvendelser. Eller noen ganger glemmer agenter ting på grunn av tretthet. LiveAgent ønsker å forebygge frustrerte kunder og utbrente kundebehandlere. Denne funksjonen hjelper deg med å sette pauser til bestemte tider, slik at agenter i pausen ikke mottar nye billetter.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Pause.

Filtere:

Filters

Kundestøtte mottar mange henvendelser daglig. LiveAgent har filtre, hvor du enkelt kan filtrere dine kundehenvendelser/billetter basert på dine prioriteringer.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Filtre.

Slå sammen billetter:

Merge tickets

Har du noen gang mottatt to kundehenvendelser fra samme kunde? Vel, ofte prøver kundene å nå ut gjennom forskjellige plattformer. Med denne funksjonen kan du slå sammen billetter og la én agent ta seg av kundens problem om gangen.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Slå sammen billetter.

E-postmaler:

Email templates

Hvis du vil opprette og automatisere svarene dine, kan du bruke LiveAgent-e-postmaler. På denne måten sørger du for å svare alle kundene dine.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – e-postmaler.

Ticket/Customer Insights CRM:

Ticket-Customer insights (CRM)

Alle viktige data om kundene dine, som navn, e-post eller URL-adresse, er plassert i kundebillettene. Å ha alle disse dataene tilgjengelig samtidig som du yter kundeservice skaper en mer bemerkelsesverdig kundeopplevelse.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Ticket/Customer Insights CRM.

Hermetiske meldinger (makroer):

Canned messages (Macros)

Det kan være tidkrevende å ha gjentatte kundehenvendelser. Dermed kan du lage Hermetiske meldinger, som er meldinger med korte sekvenstekster som gir svar på vanlige spørsmål.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Hermetiske meldinger (makroer).

Forhåndsdefinerte svar:

Predefined answers

Forhåndsdefinerte svar gjør at bedriften din kan lage svar med et emne, navn og mer. På denne måten får kundene dine et raskt svar og agentene dine sparer mer tid.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Forhåndsdefinerte svar.

Vedlegg:

Attachments

Noen ganger er det visse filer som kundeagentene dine trenger for å sende kundens vei. Billetter i LiveAgent gir agentene dine muligheten til å dra og slippe filer direkte til en kundes billett.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Vedlegg.

Kopier og lim inn bilder:

Copy & Paste images

Send ganske enkelt bilder til kunder i kundehenvendelser/Billetter.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Kopier & Lim inn bilder.

Eksporter billetter:

Export tickets

Vil du skrive ut en billett? Da er det bare å eksportere billetten i HTML- eller PDF-fil fra LiveAgent og skrive den ut med en gang.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Eksporter billetter.

Videresending:

Forwarding

Videresending gjør kundeservicen din mer profesjonell. LiveAgent gir bedriften din en e-post for kundeservice. Din bedrift kan jobbe mer effektivt ved å få alle e-poster angående kundehenvendelser direkte til Tickets.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Videresending.

Søk & Erstatt:

Search & Replace

Search & Replace er en plugin som du kan aktivere i LiveAgent. Med denne funksjonen kan du beskytte sensitiv kundedata som kredittkortopplysninger fra å bli vist.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Søk & Erstatt.

Del billetter:

Split tickets

Noen ganger møter kundeservicemedarbeidere henvendelser som er mer egnet for to avdelinger om gangen. Derfor kan du dele opp billetten slik at kunden får skikkelig hjelp fra spesialiserte kundeservice representanter.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Delte billetter.

E-post notifikasjoner:

Email notifications

Hver gang du mottar en e-post, kan du sette opp et varsel slik at du aldri går glipp av eller glemmer det.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – E-postvarsler.

WYSIWYG-redaktør:

WYSIWYG editor

“What you see is what you get” editor er en enkel måte å lage dine e-poster eller kunnskapsbase-innhold i LiveAgent. Det er enkelt og brukervennlig slik at alle kan bruke det. I tillegg hjelper det deg med å visualisere innholdet før du publiserer det.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – WYSIWYG-redigering.

Online bilde historie (URL):

Online ticket history (URL)

Legg til en URL-kobling i e-postene dine og la kunden din lese en online billetthistorikk etter å ha logget på.

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Online billetthistorikk (URL).

Flere billettfaner:

Multiple ticket tabs

En flott multitasking-funksjon i LiveAgent er flere billettfaner. Din kundebehandler kan bytte mellom billetter/kundehenvendelser for å løse flere samtidig.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Flere billettfaner.

Agentkollisjonsdeteksjon:

Agent collision detection

Å forhindre at kundeagenter jobber på samme billett er avgjørende. Du vil at bedriften din skal fremstå som profesjonell. I LiveAgent kan du se hvilken agent som har sett eller besvart kundeforespørselen/billetten med denne funksjonen.

LiveAgent's Agent collision detection
LiveAgent’s Agent collision detection preview

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Agentkollisjonsdeteksjon.

Agentrangering:

Agent ranking

Denne funksjonen lar kundene dine gi rangeringer til kundeserviceagentene dine. Få innsikt om agentenes ytelse. Det er et flott verktøy for å motivere og spore arbeidet deres. Belønn og forbedre hver dag!

LiveAgent's Agents ranking
LiveAgent’s Ranking agents preview

Hvis du vil vite mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Agentrangering.

Kontaktskjemaer

Contact forms

Du kan optimere arbeidsflyten din ved å bruke kontaktskjemaer for kundene dine. På denne måten kan de nå kundestøtte-teamet ditt via e-post selv om de ikke er det på nett.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Kontaktskjemaer.

Kontaktskjemagalleri:

Contact form gallery

Tilpass kontaktskjemaene dine for kunder eller lag en HTML. Du kan enkelt sende inn HTML-er til LiveAgents billett programvare.

Hvis du vil se forskjellige stiler av kontaktskjemaer, åpne LiveAgent – Kontaktskjema galleri.

GIF-er i billetter:

GIFs in ticket

Personliggjøring av kundehenvendelser er enklere enn noen gang med LiveAgents billettprogramvare. Kunde-representantene dine kan enkelt dele GIF-er i Tickets og skape en mer betydelig kundeforbindelse.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – GIF-er i billetter.

Lyder:

Sounds

Lyder er en funksjon som holder kundeservice-representantene dine på vakt. Selvfølgelig kan du sette opp dine preferanser. Men du kan også tilordne lyder for hver forskjellige varsling du mottar i billettsystemet. Du kan for eksempel sette opp en spesifikk lyd for en ny chat-forespørsel.

For å finne ut mer om denne funksjonen, les LiveAgent – Lyder.

Revisjonslogg:

Audit log

En revisjonslogg er en funksjon i LiveAgent som viser deg handlinger som dine kunde-representanter utfører. Dette hjelper deg med å oppdage feil og forhindre dem i fremtiden.

Audit log
LiveAgent’s Audit log preview

Hvis du vil vite mer, kan du lese LiveAgent – revisjonslogg.

Eksport av billetter:

Tickets export

Å beholde dataene om kundene er avgjørende. Derfor, hvis du ønsker å eksportere kundedata fra billettsystemet ditt, kan du gjør det ved å klikke eksporter til CSV og se dataene i Excel-arket.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – billetteksport.

Slack notifikasjoner

slack-icon

Slack er en velkjent plattform, vanligvis brukt i bedrifter for interne samtaler. LiveAgent tilbyr integrering av Slack-varsler for å sikre at agentene dine alltid er oppdatert på kundehenvendelser. Agentene blir ganske enkelt varslet og kan svare på billetter fra Slack når som helst.

Hvis du vil lære mer om denne funksjonen, kan du lese LiveAgent – Slack-varsler.

Prøv LiveAgent i Dag​

Vi tilbyr portner migrasjons tjeneste fra de fleste populære løsningene.

3,000+ reviews Trustpilot GetApp G2 Crowd

Våres nettsider bruker cookies. Ved og fortsette antar vi at du lar oss utplassere cookies som detaljert i våres prersonvern og cookies retningslinjer.

×
Avtal en-mot-en samtale og utforsk hvordan LiveAgent kan ta nytte av dine bedrifter.

Vi er tilgjengelig på flere datoer

Avtal en demo